دوست عزیز میشه فایلهایی که داری و ضمیمه کنی؟
چون من نمیتونم اینجوری کمکت کنم
دوست عزیز میشه فایلهایی که داری و ضمیمه کنی؟
چون من نمیتونم اینجوری کمکت کنم
این کد download.php
این هم کد لاگینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینهم کد صفحه ای که لینک دانلود در آن میگذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز وقتی شما چیزی که ازتون میخوام نمیذاری چطور میتونم کمکت کنم؟
توی ارورا میگه خط 82 فایل download.php ولی این کدی که شما از download.php گذاشتی زیر 40 خط کد داره
ازت خواستم کل فایل download.php را ضمیمه کن تا ببینم مشکل چیه
اگه یه بار دیگه کد خالی بذاری شرمندت میشم دیگه جواب نمیدم
وقتی فایل دانلود شده باز میکنم ایت پیغام را به من نشون میده
adobe reader could not open'php.pdf'because it is either not a supported file
type or because the file has been damaged(for example ,it was sent as an email attacjhment and wasn't correctly decoded)
Last edited by jalaladdin; 25-10-2010 at 06:38.
شما هم همه رو با خودتون درگیر کردید. هر فرومی دیدید که در رابطه با برنامه نویسی php هست اونجا همچین تاپیکی زدید. جالب اینجاست که از این همه راهنمایی که در جاهای مختلف شدید هنوز نتونستید مشکل خودتون رو حل کنید! نمی دونم چی بگم.
ولی شما یک کاری کنید تمامی فایلهای مورد نیاز ( پوشه ها و فایل pdf ) رو داخل فایل زیپ و یک جا آپلود کنید تا بهتون کد آماده رو تحویل بدیم.
تمامی مشکل شما بر میگرده به این قسمت که گویا شما هنوز درک کاملی از این عبارتها و دستورها ندارید:
اگر تونستید مشکل خودتون رو حل کنید که چه بهتر اگر هم نه که همون کاری رو که گفتم انجام بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده حالا بگید خطای این فایل دانلود شده از کجاست
وقتی فایل دانلود شده باز میکنم ایت پیغام را به من نشون میده
adobe reader could not open'php.pdf'because it is either not a supported file
type or because the file has been damaged(for example ,it was sent as an email attacjhment and wasn't correctly decoded
من از کی تا حالا دارم بهش میگم بابا کد download.php رو بذار ببینم باز یه تیکه کد download.php رو گذاشته بعدم آخر سر میگه این کدی که گذاشته بین تگ html بوده
من که خسته شدم دیگه جوابی هم نمیدم
ممنونم دوست عزیز
لطفا این کد را بران تحلیل کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اسم فایل در دیتابیس موجود باشه . از پوشه pdf اونو میخونه و چاپ میکنه .
(دانلود فایل pdf)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)