ببینید اچ دی 2 به دلیل اینکه نمی تونه کامل از ویندوز 7 پشتیبانی کنه ارزش خرید رو نداره ودرحال حاضر سیستم عامل بادا با وجود اینکه از عرضهی اون خیلی نمی گزره اما برنامه های بسیاری براش اومده
ببینید اچ دی 2 به دلیل اینکه نمی تونه کامل از ویندوز 7 پشتیبانی کنه ارزش خرید رو نداره ودرحال حاضر سیستم عامل بادا با وجود اینکه از عرضهی اون خیلی نمی گزره اما برنامه های بسیاری براش اومده
بینهایت کجا بود بابا ؟![]()
ببین من خودم ویندوز موبایل دارم میدونم چه خبره ... برنامه قبول دارم زیاد داره و کاربردی و خوبم هستن ولی بازیهاش اصلاً گرافیکی و در حد ویو نیستن ... بازیهای بیشتر 2 بعدی یا پازل و این چیزا هستن ... البته بازی های خوبی مثله کراش ماشینی و سیمز و چند تا دیگه داره که بازم از نظر گرافیک اصلاً به ویو نمیرسن
ویوم برنامه های کاربردی خوب کم نداره و از این نظر کمبودی نداره به اون صورت
ویندوز موبایل حالا دوستان میگن چمیدونم مایکروسافت پشتشه ولی خب به دلیل سیاستهای غلطی که در پیش گرفته بود با شکست مواجه شد و حالا براش تجربه شده و تو ویندوز 7 اونارو جبران کرده ... پس خرید ویندوز موبایل قبل از 7 اشتباهه
به نظر من شما که سیستم عامل برات مهمه اصلاً برو دنبال آندروید
آندروید های موتورولا خوب هستن و گالکسی و دیزایر
ولی اگه میخای کمتر هزینه کنی ویو انتخاب خوبیه
منم اگه سیستم عاملی به جز سیمبین میخوای با بادا موافقم....
اول اندروید دوم بادا سوم سیمبین
باید بگم این رفیقم خودش بیاد تاپیکو بخونه
خودش تصمیم بگیره...
از همتون ممنون...ادامه بدیم به نتیجه خوبی میرسیم
![]()
یه روز این رفیقتو ببر بازار گوشی ها رو از نزدیک ببینه.
این چندتا مدل رو هم توی مجله مشخصاتشو ببینه ونظر بده .
در مورد اینکه ویندوز 6/5 ارزش خرید نداره چون ویندوز7 به زودی میاد موافقم.
ولی با بادا هم به شدت مخالفم چون معلوم نیست چه طور سیستم عاملیه و ایا در اینده از بادا ساپرت خوبی میشه یا نه؟
در نهایت من اندرویید و سیمبین را پیشنهاد میدم
درحال حاضربادا بهتره از چند وقت دیگه سامسونگ وسونی دیگه گوشی باسیستم عامل سیمبین تولید نمی کنند
چه خوب...چون سیمبین اصلا سیستم عامل جالبی نیست!!!![]()
البته سیمبین بیشترین کاربر رو تو جهان داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)