سلام.
تاپیک ایکس360 و پلی3 این بازی چقدر زوود رفت جلو ولی این تاپیک 3صفحه ای سوت و کوره
رو سیستم های کم هم میاد بدون خش؟
پیس11 چی شد ؟!!!!!
سلام.
تاپیک ایکس360 و پلی3 این بازی چقدر زوود رفت جلو ولی این تاپیک 3صفحه ای سوت و کوره
رو سیستم های کم هم میاد بدون خش؟
پیس11 چی شد ؟!!!!!
به خاطر اینه که اون تاپیک سه ماه و نیم پیش زده شده ولی این تاپیک تازه امروز زده شد : دیتاپیک ایکس360 و پلی3 این بازی چقدر زوود رفت جلو ولی این تاپیک 3صفحه ای سوت و کوره
آره با سیستم های ضعیف هم اجرا میشه. توی پست اول سیستم مورد نیاز اون نوشته شدهرو سیستم های کم هم میاد بدون خش؟
با اون سیستم های ضعیف تنظیمات گرافیکی رو پایین بیارید میشه بدون مشکل بازیو اجرا کرد...
به به وحیدجان! کجایی داداش! سالی میشه ندیدمت!
![]()
امسال fifa 11 رو بازی میکنیم ببینیم . این فیفا فیفا که میکن چیه؟!
انقدر این سایتای تورنت رو بالا پایین کردم، بالاخره یه نسخه قابل اعتماد از Demonoid پیدا کردم که هم اعتبار سایتش هم کامنتای زیرش قانع کننده بود.
این به صورت مولتی فایل هست، یعنی میشه چند نفری دانلود کرد که زودتر تموم شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
فروم اجازه نمیده لینک بذارم![]()
آفرین چه فروم خوبی![]()
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 28-09-2010 at 22:04.
بالاخره فیفا نسخه نکست برای pc هم ارئه شد
فردا برم بخرم ببینم چیه
هر چی باشه، از الان مطئنم حال میده
مخصوصا اگه شب ها بشینی و با دوستات یه کل کل حسابی راه بندازی![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم اینکه این بازی مثل پارسال با نسخه کنسولش زمین تا آسمون فرق داره؟
شنیده بودم که تاره شبیه فیفا 10 پارسال برای کنسولها شده
کسایی که هردو (هم کنسول هم کامپیوترشو) بازی کردن لطفا نظر بدن
دوستان ایول .الان کاربرایی که این گفتگو رو مشاهده میکنن و گفتگوی نسخه xbox رو دیدم.که جالبه اینجا 9 کاربر حاضرن واونجا 4 کاربر.نشون میده که اکثر بچه ها pc بازن .امیدوارم وقتی اومد بتونیم مثل 10 راحت آنلاین بزنیم ویه کل کل حسابی را بندازیم وحتی یه لیگ!!!![]()
عجب فوتبالیه از وقتی که دمو اومده با دوستام میشینم هر شب بازی میکنیم امشب یه چیز عجیب دیدم که تو نسخه های قبل پی سی هم pes و فیفا ندیدم یه شوت با لمپارد کردم دروگبا با حالتی نیهمه دید خودشو از کنار توپ پرتاب کرد تا توپ ببهش نخوره مثله وقتی توپ به شونت بخوره اون جا خالی داد من خیلی با هاش حال کردم و در نسخه ای قبلی همش به بازی کنان برخورد میکرد در ضمن به نظر من اگه این خوشحال دستی رو بشه غیر فعال کرد و یه خوش حال با جنب و جوش بشه خیلی عالیه همه بازی کنان بعد از گل مثل قطار پشت سرم میاند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)