تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 86

نام تاپيک: خرید کیس برای کارهای برنامه نویسی و نرم افزاری(مهندس نرم افزار)

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جناب Ultra_Black ، دیگه از سیستم خریدن هم ترسیدم. نمی دونم چه کنم و کجا برم. واقعاً خوش به حالتون که می تونید همه کارهای مربوط به سیستمتون رو خودتون انجام بدید و ترس و واهمه ای هم از این موضعات ندارید. شما جایی رو نمی شناسید که بشه بهش اعتماد کرد؟

ویرایش: راستی خودم نمی تونم این کار رو بکنم؟ کار سختی هست و به تجربه احتیاج داره و ممکنه چون من تا حالا این کار رو نکردم باعث از بین رفتن و سوختن اجزای سیستم بشه؟
    Last edited by قله بلند; 30-09-2010 at 15:35.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

جناب Ultra_Black ، دیگه از سیستم خریدن هم ترسیدم. نمی دونم چه کنم و کجا برم.
    دوست من،اصلا ترسناک نیست
    هر کاری دلهره و اضطرابی قبل از انجامش داره ولی وقتی انجامش دادید میفهمید که دلیلی برای ترس و اضطراب نداشت!
    شما جایی رو نمی شناسید که بشه بهش اعتماد کرد؟
    والا تو این دور و زمونه،اعتماد کردن خیلی سخته و خودم هم خیلی سخت به دیگران (مخصوصا فروشنده ها) اعتماد کنم
    ولی شما به همون آشناتون بدید براتون ببنده بهتره (فقط واسه گفتن 3-4 ساعت سلب اعتماد شد؟!)
    ویرایش: راستی خودم نمی تونم این کار رو بکنم؟ کار سختی هست و به تجربه احتیاج داره و ممکنه چون من تا حالا این کار رو نکردم باعث از بین رفتن و سوختن اجزای سیستم بشه؟
    کار سختی نیست ولی بهتره برای اولین بار این کار رو خودتون انجام ندید و یک بار از نزدیک طریقه اسمبل رو ببینید و بعد...
    چون ممکنه واسه یک اشتباه کوچک،خسارت بزرگی بهتون وارد بشه!

3. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میدونید چرا یک دفعه ای اعتمادم از بین رفت؟
    قبلاً(حدوداً یکی دو سال پیش به قبل) وقتی از ایشون راجع به سخت افزار و از این دست مسایل سوال می کردم من رو ارجاع به یکی از همکارانشون می دادن یعنی خود ایشون اصلاً وارد نبودن ولی امروز با کمال تعجب شنیدم خودشون گفتن که این کار رو می کنن و حتی از بازار هم خرید می کنن. از این بابت می ترسم که هنوز خوب وارد نباشن و اتفاقی بیافته و خسارت به سیستم بزنن. وقتی شما زمان اسمبل رو حداکثر 30 دقیقه عنوان کردید تعجب و ترس من بیشتر شد. این موضع هم اصلاً برای من جبران پذیر نیست. دو مورد دیگه هم نزدیک خونمون هستن ولی اعتماد نمی کنم.
    اگه پول باشه دیگه اینقدر ترس نیست، فوقش می شه تجربه ولی بی پولی واقعاً آدم رو محتاط و شاید ترسو می کنه.
    تازه سیستم دوستم رو هم از یک شرکت گرفتن ولی طبق بعضی از مشخصات معلوم شد که کیفیت خیلی مطلوبی نداره. می بینید دیگه واقعاً چشم آدم کی ترسه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

میدونید چرا یک دفعه ای اعتمادم از بین رفت؟
    قبلاً(حدوداً یکی دو سال پیش به قبل) وقتی از ایشون راجع به سخت افزار و از این دست مسایل سوال می کردم من رو ارجاع به یکی از همکارانشون می دادن یعنی خود ایشون اصلاً وارد نبودن ولی امروز با کمال تعجب شنیدم خودشون گفتن که این کار رو می کنن و حتی از بازار هم خرید می کنن. از این بابت می ترسم که هنوز خوب وارد نباشن و اتفاقی بیافته و خسارت به سیستم بزنن. وقتی شما زمان اسمبل رو حداکثر 30 دقیقه عنوان کردید تعجب و ترس من بیشتر شد. این موضع هم اصلاً برای من جبران پذیر نیست. دو مورد دیگه هم نزدیک خونمون هستن ولی اعتماد نمی کنم.
    اگه پول باشه دیگه اینقدر ترس نیست، فوقش می شه تجربه ولی بی پولی واقعاً آدم رو محتاط و شاید ترسو می کنه.
    تازه سیستم دوستم رو هم از یک شرکت گرفتن ولی طبق بعضی از مشخصات معلوم شد که کیفیت خیلی مطلوبی نداره. می بینید دیگه واقعاً چشم آدم کی ترسه.
    صحبتها و دلایلتون کاملا منطقی هست و جای حرفی باقی نمیمونه...
    شما قطعات رو بگیرید و یا از یک مغازه بخوایین قطعات رو براتون تهیه کنه و بعد بدین به یک فرد وارد تا براتون اسمبلش کنه (معمولا 10 هزار تومن حق الزحمه میگیرن)
    اگه خدای ناکرده اتفاقی تو اسمبل برای سیستم بیوفته شما مسئول نیستید و فردی که اسمبل میکرده موظف هست،خسارت وارده به شما رو جبران کنه!
    و کار خیلی سختی هم نیست و کسی که یکبار از نزدیک دیده باشه و کمی هم با قطعات سخت افزاری آشنا باشه براحتی میتونه اسمبل کنه (احتمال آسیب به قطعات توسط چنین فردی خیلی پایین هست)

6. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. سایت ------------ رو نگاه می کردم که برای هر بخش از سیستم یک سری زیر شاخه معرفی کرده. مثلاً:مادر برد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حافظه اصلی:
    کد:
    هارد دیسک:
    کد:
    دی وی دی رایتر:
    طبق مقایسه ای که همین سایت روی 12 برند متفاوت انجام داده بود، teat بالاترین امتیاز رو داشت.

راجع به ADSL به نظر شما ADSL Wireless همه کاره نیست؟ مثلاً اگه وضعیت جوری شد که مجبور به استفاده از Wireless هم باشم بتونم هر دو استفاده رو بکنم؟

حالا می شه شما نظرتون رو بدید که:

1-آیا این طرز نوشتن در سایت ------------ به معنی رتبه بندی است؟

2-چرا مادر بورد رو Asus یا Gigabyte انتخاب نکردید؟ مثلاً توی خود پی سی یه جایی خوندم که یکی می گفت مادر برد Asrock خیلی بده، یکی می گفت من راضی ام، یکی می گفت خوبه ولی انتخاب بهتری هم می تونید داشته باشید.

3-چرا از حافظه اصلی Gskill استفاده نکردید؟

4-در مورد هارد، توی سایت پی سی نظرات متفاوتی هست. مثلاً وسترن رو بعضی ها پیشنهاد می دن، بعضی ها مخالف و یا موافق seagate هستند، بعضی مکستور و.... شما بفرمایید چرا seagate؟

5-راجع به دی وی دی رایتر هم همونطور که گفتم، teat اول شده بود.

بعد از ذکر این موراد از شما خواهش می کنم نظراتتون رو بفرمایید.
    پیشاپیش تشکر می کنم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    راجع به ADSL به نظر شما ADSL Wireless همه کاره نیست؟ مثلاً اگه وضعیت جوری شد که مجبور به استفاده از Wireless هم باشم بتونم هر دو استفاده رو بکنم؟
    حدود 2-3 برابر مودمهای معمولی قیمت داره و بیشتر برای کسانی که در منزل با لپ تاپ به اینترنت وصل میشن میخوره
    1-آیا این طرز نوشتن در سایت ------------ به معنی رتبه بندی است؟
    خیر
    2-چرا مادر بورد رو Asus یا Gigabyte انتخاب نکردید؟ مثلاً توی خود پی سی یه جایی خوندم که یکی می گفت مادر برد Asrock خیلی بده، یکی می گفت من راضی ام، یکی می گفت خوبه ولی انتخاب بهتری هم می تونید داشته باشید.
    چوم مادربردهای Asus و Gigabyte نسبت به کاراییشون قیمت بسیار بالاتری دارند و شما برای خرید مادربرد با همین امکانات Asrock باید 80-100 تومن هزینه اضافه بدید
    Asrock برندی هست که ارزش خرید بالایی نسبت به کاراییش داره
    3-چرا از حافظه اصلی Gskill استفاده نکردید؟
    علاوه بر همون بحث قیمت بر کارایی
    رمهای Gskill بیشتر بدرد اورکلاک میخورند و کارایی اضافه ای برای شما نخواهد داشت
    4-در مورد هارد، توی سایت پی سی نظرات متفاوتی هست. مثلاً وسترن رو بعضی ها پیشنهاد می دن، بعضی ها مخالف و یا موافق seagate هستند، بعضی مکستور و.... شما بفرمایید چرا seagate؟
    Seagate چند سال پیش امتیاز Maxtor رو خرید ولی چون Maxtor برند شناخته شده تری تو بعضی از کشورها (مثل کشور خودمون) بود،هاردهاشو با همان نام مکستور به بازار عرضه کرد بطوریکه Seagate 7200.12 و Maxtor Diamond Max 23 دقیقا یک نوع هارد می باشند
    Seagate نسبت به قیمت سرعت و کارایی خوبی داره و خود من هم حدود دوسال هست که رو سیستمم دارم و راضی هستم
    5-راجع به دی وی دی رایتر هم همونطور که گفتم، teat اول شده بود.
    Teac برند بدی نیست ولی زیاد نمیشه به این تستها اعتماد کرد،چون تو تستهای سایتهای خارجی هم برند های دیگه ای امتیاز بالاتری کسب کردند (تست شده با نرم افزارهای دیگه)

9. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باز هم سلام
    راجع به دی وی دی رایتر:
    من خودم سی دی رایتر سامسونگ رو دارم. اولاش بد نبود(فکر کنم سه یا چهار سالی هست که خریدمش) ولی حدوداً یک سالی هست که یک چند باری باید دکمه اش رو فشار بدم تا باز بشه. نمی دونم دی وی دی رایترش هم همینجوری هست یا نه؟

راجع به دی وی دی رایتر asus چه نظری دارید؟ بهتر از LITEON هست؟ DVD RW ASUS 22X IDE LS رو 290000 دیدم. یا مثلا DVD RW SONY 22X SATA شده 290000. یا DVD RW 24X SATA LITEON هم 290000 .

1-24X و 22X به چه معناست؟
    2-معنای IDE، SATA و IDE LS که در آخر نام دی وی دی رایتر ها می یاد به چه معناست؟
    با سپاس

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    من خودم سی دی رایتر سامسونگ رو دارم. اولاش بد نبود(فکر کنم سه یا چهار سالی هست که خریدمش) ولی حدوداً یک سالی هست که یک چند باری باید دکمه اش رو فشار بدم تا باز بشه. نمی دونم دی وی دی رایترش هم همینجوری هست یا نه؟

راجع به دی وی دی رایتر asus چه نظری دارید؟ بهتر از LITEON هست؟ DVD RW ASUS 22X IDE LS رو 290000 دیدم. یا مثلا DVD RW SONY 22X SATA شده 290000. یا DVD RW 24X SATA LITEON هم 290000 .
    از Sony و Samsung دل خوشی ندارم
    HP 1270i دی وی دی رایتر خوبی هست و زیاد پیشنهاد میدم
    Asus 24X هم خوبه

1-24X و 22X به چه معناست؟
    سرعت DVD RW هست
    2-معنای IDE، SATA و IDE LS که در آخر نام دی وی دی رایتر ها می یاد به چه معناست؟
    اینا رابط درایوها هستن که SATA جدیدتر و پرسرعت تر هست

12. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    اینا رابط درایوها هستن که SATA جدیدتر و پرسرعت تر هست
    یعنی با این سیستم پیشنهادی و هر سیستمی(نه قدیمی) می شه از نوع SATA استفاده کرد؟

اگه بخواهید به جای مودم ADSL، یک مودم معمولی برای این سیستم معرفی کنید، کدومیکی؟
    کد:
    می شه هم مودم روی سیستم باشه و هم مودم ADSL داشت؟
    منظورم اینکه مودم معمولی باشه و هر وقت خواستم و نیازم زیاد شد برم و هزینه ADSL رو بپردازم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    یعنی با این سیستم پیشنهادی و هر سیستمی(نه قدیمی) می شه از نوع SATA استفاده کرد؟
    بله
    اگه بخواهید به جای مودم ADSL، یک مودم معمولی برای این سیستم معرفی کنید، کدومیکی؟
    Gigabyte رو بیشتر ترجیح میدم
    می شه هم مودم روی سیستم باشه و هم مودم ADSL داشت؟
    بله میشه

15. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •