معذرت میخوام . ولی معلومه کسی که دانشگاه ازاد یا ... میخونه باید دید خوبی نسبت به دانشگاه داشته باشه ! ولی در حد حرف ! بحث پدر در اوردن تو دانشگاه نیست ...

من دانشگاه آزاد قبول شدم . ولی نرفتم یعنی الان تو مرحله رزرو هست برام . دانشگاهم هم تهران جنوبه . که به مراتب از علوم تحقیقات هم بهتره . یا برای دولتی اصلا انتخاب رشته نکردم بخاطر محرومیت سال آینده و ...

به نظر من حتی یک سال هم ارزششو داره . چرا همیشه باید سطح توقعمون رو پائین بیاریم ؟

درس خوندن که قانون مشخصی نداره . که حتما تو سن فلان لیسانس بگیری تو سن فلان بری ارشد و ...

کنکور اونم از نوع کارشناسی اینقدر وحشتناک نیست که اینقدر بزرگش کنین . هر کسی درس خونده

مسلما نتیجه میگیره...

نمی دونم چرا همیشه باید شعاری حرف زد یا هر جوری هستیم همون نسخه رو برای دیگران بپیچیم !

بد نیست آدم به خودش یکم اعتماد داشته باشه ...

همه که نمیخوان کنکور ارشد بدن یا همه که نمیخوان ارشد رو ایران بخونن . اینم یه نمونه نسخه دیگه!
نه بنده و نه هيچ احد ديگه اي نميتونه !!! نخواهد تونست !!!
براي كس ديگه اي نظر قاطع و محكم بده !!

تغيير ديد در مورد دانشگاه آزاد چيز بدي نيست !

اكثر بچه هايي كه توي سراسري خراب ميكنن و ميرن آزاد افسردگي دارن !

كمبود اعتماد به نفس !
هركي از در مياد تو كلاس يه دونه ميزنه تو سره بچه ها كه نميدونم ضعيفيد و ...!ميپيچونه ميره همه هم نگاهش ميكنن!

منظور من از تغيير ديد !!بالا رفتن افرادي كه حالا به هر ترتيبي توي آزاد درس ميخوننه ..!!

خدمت شما عرض كنم !نميدونم وضعيت درسي شما چجورياست !

ولي من توي يكي از بهترين مدارس تهران ( بدون شك) درس ميخوندم با توجه به اون شرايطي خودتونم ميدونيد ! نتيجه لازم و توي آزمون سراسري كسب نكردم !!
پدر در آوردن هم تعريفي داره ..!
تعريف من اينكه كه توي دانشكده ما !!
از 156 نفر فقط،‌30 نفر فيزيك 2 پاس كردن !!
از 143 نفري كه كريستالوگرافي داشتن ،‌ 32 نفر پاس كردن !!
همه هم با نمرات ناپلوني..!

بله معلومه از دانشگاه تعريف هم ميكنم !

از نظر اساتيد كه چيزي از سراسري كم نداره !!

امكانات آزمايشگاهيي خوب .!

از نظر عمراني هميشه در حال بهبود دانشگان ...!

دانشجوي خوب و بد هم ،‌همه جا پيدا ميشه ! فقط و فقط مزيت سراسري همون جو مثبت و بيشتر درسيشه..!!