تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: مشکل در نصب تم (theme) در ویندوز 7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من برای نصب تم رو کامپیوترم برنامه Moo0 TransparentMenu 1.09 Installer رو نصب کردم. از وقتی که این برنامه رو نصب کردم، ویندوزم دیگه بالا نمی یاد. یعنی وقتی که صفحه logon screen ظاهر میشه تا پسوورد رو وارد کنم، یه Please Wait... وسط صفحه ظاهر میشه و بعدش صفحه logon screen شروع میکنه به خاموش و روشن کردن.
    لطفا اگه میشه راهنمایی کنید.
    ضمنا من برنامه های UnversalThemePatcher و themeresource changer رو هم نصب کردم، ولی فکر کنم مشکل از همون برنامه اولی باشه.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من برای نصب تم رو کامپیوترم برنامه Moo0 TransparentMenu 1.09 Installer رو نصب کردم. از وقتی که این برنامه رو نصب کردم، ویندوزم دیگه بالا نمی یاد. یعنی وقتی که صفحه logon screen ظاهر میشه تا پسوورد رو وارد کنم، یه Please Wait... وسط صفحه ظاهر میشه و بعدش صفحه logon screen شروع میکنه به خاموش و روشن کردن.
    لطفا اگه میشه راهنمایی کنید.
    ضمنا من برنامه های UnversalThemePatcher و themeresource changer رو هم نصب کردم، ولی فکر کنم مشکل از همون برنامه اولی باشه.
    سلام
    ببینید می تونید وارد safe mode بشید و از ریستور پوینت استفاده کنید.
    اگه که نمی تونید وارد safe mode بشید.با دی وی دی ویندوز سیستم رو بوت کنید و برید به Repair
    و بعد از طی مراحل برید به system restore,ببینید می تونید سیستمون رو به زمان قبل از نصب نرم افزار ببرید.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •