تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 45

نام تاپيک: تا 500 هزار تومان

آخر فروم باز rawen.west69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

نظرت راجع به لجند چيه؟ روش فكر كردي؟

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

درسته c6 گوشی خوبیه ولی وقتی بودجم می رسه که یه گوشی بهتر بگیرم و حداقل 2 سال نگه دارم و خزم نشه چرا یه گوشی 200 خورده ای بگیرم
    سی6 قیمتش315 هست نه200
    لگند یا ویو
    نظر من لگند هست
    البته ویو هم گوشی خوبیه اما من بیشتر سیستم عامل اندروید رو می پسندم

داره خودمونی میشه Hero027's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    یه گوشه ی تهران

پيش فرض

سی6 قیمتش315 هست نه200
    لگند یا ویو
    نظر من لگند هست
    البته ویو هم گوشی خوبیه اما من بیشتر سیستم عامل اندروید رو می پسندم

من که نگفتم 200 تومان گفتم 200
    خورده ای به هر حال بازم تا 500 تومان 185 تومان فاصله داره

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    یه گوشه ی تهران

پيش فرض

نظرت راجع به لجند چيه؟ روش فكر كردي؟
    رو لگند فکر کردم خوشمم اومد لگندو یکی از گزینه های اٌلیم قرار می دم

5. این کاربر از Hero027 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این ضعف های اصلی WAVE هستن که من از سایت GSM گرفتم که به نظر من واقعا" چشمگیره

نقاط ضعف اصلی

تعداد محدود نرم افزارهای در دسترس
    نبود پوششی برای محافظت از لنز دوربین
    قرار گیری اسلات کارت حافظه در زیر کاور باتری
    محدود بودن نرم افزار مسیریابی عرضه شده با توجه به مجوز استفاده 30 روزه از آن
    نبود سنسور محدود کننده نور برای تنظیم نور پس زمینه صفحه نمایش
    به صورت پویاS8500 سعی می کند که گوشی کاملی باشد و امیدوار است که فروشگاه نرم افزاری سامسونگ بتواند در این امر به آن کمک قابل توجهی کند. و با وجود تمامی فناوری هایی که در آن به کار گرفته شده اند ، شکست یا موفقیت آن به پشتیبانی برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزار ها از آن وابسته است. حدود یک سال از زمان عرضه iPhone زمان برد تا فروشگاه نرم افزاری Apple یعنی App Store راه اندازی شد اما اکنون این فروشگاه پیشرفت قابل توجهی داشته است.
    به هر حال ، تعداد نرم افزارهای کافی برای پلت فرم بادا در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل گذشته از ویژگی های سخت افزاری ، تفاوت کمی بین S8000 Jet و S8500 Wave وجود دارد.گرچه این گوشی از نظر کاربرپسندی نسبت به Jet برتر است اما به دلیل تعداد کم نرم افزارهای در دسترس ، S8500 از حس هوشمند بودن بی بهره است.

تازه فکر می کنم از فایل های WORD و PDF هم پشتیبانی نمی کنه(اطمینان ندارم)
    اتفاقا بنظر من اصلا چشمگير نيست. اينکه چندتا ضعف باشن يه چيزه، اينکه چقدر در اون بهره‌ايکه ما از موبايل ميبريم تاثير بذارن يه چيز ديگست.

من مورد به مورد بهتون ميگم:

1. تعداد محدود نرم‌افزارها: از موقعيکه جي اس ام اين بررسيو نوشته يعني اوايل اومدن ويو تا الان، حدود 4-3 ماه گذشته. سرجمع تو اين مدت 1000 تا برنامه براش اومده. جايزه هاي کلاني براي برنامه نويسا گذاشته. کلي شرکت از سيستم عامل بادا پشتيباني کردن. من تو فرومهاي خارجي چک ميکردم ميگفتن بسياري از کاربردهاي نرم‌افزارهاي اندرويد رو داره. اون چيزي که امروز ما روي کاغذ ميبينيم، آينده درخشان بادائه. درحاليکه اندرويدهاي توي اين رنج با cpu کمتر، دوربين بدتر، و عدم ساپورت بازيهاي پرگرافيک همراهن.

2. شما ميخوايد 1 گيگاهرتز cpu رو بذاريد کنار، برين سراغ محافظ لنز؟ مگه نميشه تعميرش کرد؟ مگه حالا قراره کشتي بگيرين با گوشي؟

3. بازهم تکرار ميکنم اين رو من خودم توي انتخابهام تجربه کرده ام. شايد بهتر مي بود اگر کارت حافظه جاي ديگري ميخورد، ولي آيا ميتونست اين خصوصيت، جاي سي پي يوي بالا و کيفيت عکس مطلوب و صفحه نمايش سوپر آمولد و اينها رو بگيره؟

4. ميشه از نرم افزارهاي جاوا استفاده کرد. دوستم با اندرويد هم از جاوا استفاده ميکرد به ناچار.

درکل بايد گفت بادا داره همون راهي رو ميره که اپل و اندرويد رفتن. وقتي برنامه هاي اندرويدو چک ميکردم، چيز خاصي نديدم که به اونصورت بدردم بخوره. عموما يا بچه بازي بودن، يا مثلا خبرخوان فلان سايت که با RSS هم ميتونيد داشته باشيدش. در عوض چي گيرتون مياد؟ اينکه ميتونيد بجاي بازيهاي ساده، با پرگرافيکترين بازيها سرگرم بشيد که روي سي پي يوي 1 گيگاهرتزي اجرا ميشن.

آفيس و pdf رو هم قابليت خوندنشو داره. ويرايش آفيسم برنامه جاوا براش هست.

حرف آخر: شما که بزرگترين معيارتون برنامست، خودتون سايتهاي برنامه هاي گوشيها رو چک کنيد. شما از بين بادا، اندرويد و ويندوز موبايل 6.5 انتخاب دارين. سيمبين در قياس با اينها عددي نيست و سيمبينهاي تو اين بازه قيمت چون چيزهاي ديگه (مثل دوربين امنيا اچ دي) دارن گرونن.

موفق باشيد.

7. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

پشتیبانی گوگل کجا وسامسونگ و...
    البته نظر شما در مورد لگند درسته اما کم کم گوشی های دیزایر وگالکسی نزدیک به این قیمت می شوند

9. 3 کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    یه گوشه ی تهران

پيش فرض

اتفاقا بنظر من اصلا چشمگير نيست. اينکه چندتا ضعف باشن يه چيزه، اينکه چقدر در اون بهره‌ايکه ما از موبايل ميبريم تاثير بذارن يه چيز ديگست.

من مورد به مورد بهتون ميگم:

1. تعداد محدود نرم‌افزارها: از موقعيکه جي اس ام اين بررسيو نوشته يعني اوايل اومدن ويو تا الان، حدود 4-3 ماه گذشته. سرجمع تو اين مدت 1000 تا برنامه براش اومده. جايزه هاي کلاني براي برنامه نويسا گذاشته. کلي شرکت از سيستم عامل بادا پشتيباني کردن. من تو فرومهاي خارجي چک ميکردم ميگفتن بسياري از کاربردهاي نرم‌افزارهاي اندرويد رو داره. اون چيزي که امروز ما روي کاغذ ميبينيم، آينده درخشان بادائه. درحاليکه اندرويدهاي توي اين رنج با cpu کمتر، دوربين بدتر، و عدم ساپورت بازيهاي پرگرافيک همراهن.

2. شما ميخوايد 1 گيگاهرتز cpu رو بذاريد کنار، برين سراغ محافظ لنز؟ مگه نميشه تعميرش کرد؟ مگه حالا قراره کشتي بگيرين با گوشي؟

3. بازهم تکرار ميکنم اين رو من خودم توي انتخابهام تجربه کرده ام. شايد بهتر مي بود اگر کارت حافظه جاي ديگري ميخورد، ولي آيا ميتونست اين خصوصيت، جاي سي پي يوي بالا و کيفيت عکس مطلوب و صفحه نمايش سوپر آمولد و اينها رو بگيره؟

4. ميشه از نرم افزارهاي جاوا استفاده کرد. دوستم با اندرويد هم از جاوا استفاده ميکرد به ناچار.

درکل بايد گفت بادا داره همون راهي رو ميره که اپل و اندرويد رفتن. وقتي برنامه هاي اندرويدو چک ميکردم، چيز خاصي نديدم که به اونصورت بدردم بخوره. عموما يا بچه بازي بودن، يا مثلا خبرخوان فلان سايت که با RSS هم ميتونيد داشته باشيدش. در عوض چي گيرتون مياد؟ اينکه ميتونيد بجاي بازيهاي ساده، با پرگرافيکترين بازيها سرگرم بشيد که روي سي پي يوي 1 گيگاهرتزي اجرا ميشن.

آفيس و pdf رو هم قابليت خوندنشو داره. ويرايش آفيسم برنامه جاوا براش هست.

حرف آخر: شما که بزرگترين معيارتون برنامست، خودتون سايتهاي برنامه هاي گوشيها رو چک کنيد. شما از بين بادا، اندرويد و ويندوز موبايل 6.5 انتخاب دارين. سيمبين در قياس با اينها عددي نيست و سيمبينهاي تو اين بازه قيمت چون چيزهاي ديگه (مثل دوربين امنيا اچ دي) دارن گرونن.

موفق باشيد.

درسته منم با نظرات شما موافقم شما یکی از اعضای بسیار قدیمی سایت هستید و ما جدیدا برای تمامی نظرات شما احترام قاءل هستیم
    امّا wave اولین گوشی با سیستم عامل بادا است به نظر شما نباید صبر کرد تا گوشی های دیگه ای با این سیستم عامل وارد بازار شه

سامسونگ هم مثل نوکیا تصمیم گرفته که یه سیستم عامل اختصاصی طرّاحی کنه .
    هنوز برای اینکه بخوایم درباره ی بادا نظر بدیم و بگیم که بهترینه زوده باید ببینیم پشتیبانی سامسونگ از بادا مخصوصا" تو ایران چجوریه
    کیفیت و وضوح برنامه های بادا چطوریه تا چه حد برنامه های گوناگون واسش نوشته میشه آیا برنامه ها مجانیه یا همش پولیه؟

به نظر من خرید اولِن گوشی با سیستم بادا که به نحوی نسخه ی آزمایشیه اشتباهه و هر چقدر که این سیستم عامل خوب و wave گوشیه عالی باشه باید صبر کنیم که حداقل تعداد گوشی های این سیستم دو رقمی بشه و همچنین ضعف ها به طور کامل برطرف بشه به مرور برطرف شه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

8910
    ویواز
    ساتیو
    ان86

اینا گوشی های خوبه بازارن که سیمبین هستن

12. این کاربر از bibak_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پشتیبانی گوگل کجا وسامسونگ و...
    البته نظر شما در مورد لگند درسته اما کم کم گوشی های دیزایر وگالکسی نزدیک به این قیمت می شوند
    قطعا. کسيکه دنبال تعداد زياد نرم‌افزاره خب الان بيشتر اندرويد بدردش ميخوره. ولي خب خود من شخصا سرچ که کردم و چندين بار هم تو اين انجمن پرسيدم، کارايي خاصي نديدم که يه نرم‌افزار اندرويد بتونه ارائه کنه، و بتونه جاي اون بازيهاي با کيفيت و سه بعدي رو بگيره. ديديد که نهايتا به دوستمون پيشنهاد کردم نرم‌افزارهاي سيستم عاملها رو ببينه و بعد انتخاب کنه.

درسته منم با نظرات شما موافقم شما یکی از اعضای بسیار قدیمی سایت هستید و ما جدیدا برای تمامی نظرات شما احترام قاءل هستیم
    امّا wave اولین گوشی با سیستم عامل بادا است به نظر شما نباید صبر کرد تا گوشی های دیگه ای با این سیستم عامل وارد بازار شه

سامسونگ هم مثل نوکیا تصمیم گرفته که یه سیستم عامل اختصاصی طرّاحی کنه .
    هنوز برای اینکه بخوایم درباره ی بادا نظر بدیم و بگیم که بهترینه زوده باید ببینیم پشتیبانی سامسونگ از بادا مخصوصا" تو ایران چجوریه
    کیفیت و وضوح برنامه های بادا چطوریه تا چه حد برنامه های گوناگون واسش نوشته میشه آیا برنامه ها مجانیه یا همش پولیه؟

به نظر من خرید اولِن گوشی با سیستم بادا که به نحوی نسخه ی آزمایشیه اشتباهه و هر چقدر که این سیستم عامل خوب و wave گوشیه عالی باشه باید صبر کنیم که حداقل تعداد گوشی های این سیستم دو رقمی بشه و همچنین ضعف ها به طور کامل برطرف بشه به مرور برطرف شه.
    خواهش ميکنم، شما استاد ماييد. در مقابل دوست گلي مثل آقا مازيار که ما عددي نيستيم.

اجازه بدين عرض کنم خدمتتون که سه تا گوشي ديگه با بادا قراره عرضه بشن.

درمورد آينده بادا هم فکر کنم بقيه هم با من موافق باشن که شواهدي که ثابت کنه بادا موفق خواهد بود، بيشتر از شواهد عکس اين موضوعه.

برنامه و بازي رايگان هم به تعداد خوبي براش اومده. وضوحشون هم کامل و بي نقصه.

همونطور که جناب مازيار فرمودن گوشيهايي مثل ديزاير و گالاکسي اس هم هستن ولي خب گرونترن. و الا شکي نيست که ايندو از ويو بهترن.

14. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    یه گوشه ی تهران

پيش فرض

از راهنمایی شما متشکّرم ولی اگه این سیستم عامل اینقدر خوبه ارزشش رو داره که آدم 200 تومان یا بیشتر بزاره رو پول گوشی و این گوشی ها رو بخره و یک یا دوسال حداقل داشته باشه

ارزش صبر و پول بیشترو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •