به همین دلایل بود که در پستهای اولم تو این تایپیک اصرار داشتم که دلیل نمیتونه حتما ویروس باشه
بالاخره یه تجربه هایی داریم
به همین دلایل بود که در پستهای اولم تو این تایپیک اصرار داشتم که دلیل نمیتونه حتما ویروس باشه
بالاخره یه تجربه هایی داریم
من زیاد مطلع نیستم به اینجور چیز ها ولی شاید کارت شبکه خراب شده باشه
خوب پس ايراد از چيه به نظر شما؟
اگر در پست هاي اول دقت فرموده باشيد عرض كردم كه با يو اس بي هم امتحان كردم و باز مشكل داشتم ...
یه بار دیگه این 3 صفحه رو خوندم
همه چیز با هم تناقض داره
ولی احتمال بیشتر مشکل از ویندوز بوده
والا حاجي منم اگر ... گيجه نگرفته بودم كه به شماها زحمت نمي دادم. قاط زدم ديگه. بهرحال ديشب كه به ما حال داد و راه اومد. ايشالا كلا راه بياد و من ديگه مزاحم دوستان نشم ...![]()
دوستان همراه خبر جديد بهتون بدم كه متاسفانه الان ويندوز ايكس پي ريختم و باز هم مشكل دارم. يعني مي دونيد چيه...شل كن سفت كن داره .. يه بار خوبه خوبه يه بار افتضاحه .... ممكن مشكل از مادربورد باشه؟ ... يه چيز ديگه هم بگم شايد به درد بخوره .. دستگاه من شديد برق داره .. حتي سيم اتصال به زمين هم زدم اما يك مقدار كم شده و باز هم برق داره؟ ...
نه داداش مادربورد چرا؟
مشکل از آنتی ویروسه ( و نه از ویروس ) من میگم این کاسپر رو پاک کن اویرا بریز جاش ؛ آنتی ویروس خوبیه ، هر وقت هم دیدی سرعتت کم شد با یه کلیک میتونی وب گارد رو خاموش کنی ؛ اگه جواب نگرفتی هر چی میخوای بیا و به من بگو
در مورد برقدار بودن هم تنها راه حل همون وصل کردن سیم به زمینه ، البته برقش شدید نیست ولی فاز متر رو روشن میکنه؛ من یه بار اومدم و این قضیه رو موشکافی کردم اما هنگ کردم؛ کل کیس رو ریختم بیرون و فقط یه دیوی دی رام داشتم وقتی فیش پاورشو بهش وصل میکردم (فقط دیویدی به برق وصل بود و پاور از کیس کاملا جدا بود) بازم بدنه برق داشتاین کار رو با همه ی قطعات انجام دادم اما همه شون این مشکل رو داشتن؛ در آخر به این نتیجه رسیدم که کیس رو ببندم و یه سیم بهش وصل کنم و دنبال علتش هم نگردم
![]()
داداش گلم .. مشكل اينه كه من كسپر رو هم پاك كردم و باز هم نتيجه نگرفتم! .... دارم ديوانه ميشم!![]()
آخه اینجا نوشتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکنم اینترنتت ایراد داره
اونا هم گفتم فیش رو تست کردن الکی گفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)