nokia C5
قیمتشم160 تومنه
نه
nokia C5
قیمتشم160 تومنه
نه
سلام دوستان!
چند روزیه که یکی از اعضای خانواده از من خواسته در زمینه انتخاب یه گوشی خوب (تا خوب چی باشه ) راهنمایش کنم! اما من هم اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم! دوستان اگه مقدوره ما رو توی این زمینه راهنمایی بفرمایید!مهم ترین فاکتوری که در خرید یک گوشی برای ایشون مهمه اندازه فونت گوشیه! و همین تور حروف نوشته شده ی بر روی دکمه ها که حد الامکان درشت باشند! حالا من نمی دونم که اصلا گوشیی وجود داره که بشه اندازه فونتشو در حالت بزرگ قرار داد یا نه؟ اول از همه در این مقوله ما را یاری بفرمایید تا بعد برسیم به امکانات دیگه ی گوشی! موفق باشید!
![]()
Last edited by abbas777; 22-09-2010 at 08:30.
قیمت حداکثر چقدر باشه؟؟
چه امکانات دیگه ای داشته باشه؟
امکانات در حد متوسط باشه ! حداکثر قیمت140000تومان، آخرآخرش 160000تومان بلوتوث دار ، دوربین دار، ترجیا لمسی نباشه(گرچه فکر می کنم تو ی این رنج، گوشی لمسی نداشته باشیم!!؟) ولی از همه مهم تر درشت بودن فونتش و حروف روی دکمه هاست ! اگه امکان داره چندتا گوشی معرفی کنید تا حق انتخاب هم وجود داشته باشه! راستی همه ی گوشی ها وقتی زیر نور افتاب باشند ،دیدنشون مشکل می شه ! یا حتی قابل دیدن نیستن!
گوشی های دارای سیتم عامل سیمبین رو میشه بانرم افزار بزرگ کرد ولی گوشی های تاچ کلا بزرگ هستند وبهترند
گوشی2710 نوکیا هست جی پی اس هم داره وکوربی سامسونگ که تاچ خازنیه
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
بستگی به صفحه نمایش گوشی داره2710 عالیه تو نورافتاب
فک کنم برای شما همون کربی بهتر باشه![]()
برای خدتون می خواین ؟ چند سالشه؟
سلام
قیمت نوکیا سی 5 با گارانتی ( ترجیحا نیا ) می خواستم ؟
Last edited by svb93; 23-09-2010 at 20:24.
165 الی 185
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)