تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 79

نام تاپيک: درمان سریع آفت (جوشهای چرکی) در دهان؟؟

داره خودمونی میشه alirezaghanbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. آقای دکتر، قرقره آب نمک یا جوش شیرین چه طور؟

بهتره تا پزشک اجازه نداده این کار رو انجام ندی...

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

درود
    همه تجربه شون رو گفتن. منم میگم.
    به نظرم هیچ چیز مثل رب انار نیست.
    غرغره کنید توپه

تو طب سنتی خیلی قدیم اومده اما فعلا درمانهای بهتری هست که با صلاحدید پزشک انجام میشه

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

امروز رفتم دو بسته 10 تایی سفیکسیم 400 خریدم، شد 11500 تومن بسوزه پدر پول

امروزه سفکسیم رو تو مواردی که احتمال عفونی شدن آفت رو بدن ، تجویز میکنند اما خودش فی نفسه توی درمان آفت زیاد نقشی نداره....
    ضمنا قیمت دو بسته اون میشه 120500 ریال. تازه ازت کم پول گرفتن.

2. این کاربر از alirezaghanbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خيلي سال پيش.... توي يخچال ما يه داروي كوچيك بود.... من هر موقع آفت ميزدم ، مادرمو اونو ميزد به آفت ... هيچ دردي نداشت و در عرض 3 ساعت هيچ اثري از آفت باقي نميموند.

پدر ميگفت اين دارو آمريكاييه . من نميدونم اسم اين دارو چي بود. هيچ وقت هم ديگه مشابه اين دارو رو نديدم. شايد باورتون نشه كه اين دارو شايد براي 20 سال پيش بود ، ولي اثرش از تمام داروهاي امروزي بالاتر بود.

اي كاش ميدونستم اسمش چيه. راستي رنگش قرمز بود مثل بتادين. كمي شيرين بود و هيچ سوزشي نداشت و درمان فوق العاده سريع داشت.

اون موقع كوچولو بودم ، وگرنه حتما اسمشو حفظ ميكردم.....

4. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیشگیری‌ و درمان آفت دهان

برای پیشگیری از بروز آفت‌ دهان‌ رعایت نکات زیر ضروری است:

- دندان های‌ خود را روزانه‌ حداقل‌ دو بار مسواک‌ بزنید و مرتب از نخ‌ دندان‌ استفاده‌ کنید تا تمیزی‌ و سلامتی‌ دهان‌ و دندان ها حفظ‌ شود.

- حتی ‌المقدور سعی‌ کنید استرس نداشته‌ باشید.

- از تماس‌ نزدیک‌ با افراد دچار عفونت خودداری‌ کنید.

- دقت‌ کنید که‌ آفت‌، بیشتر بعد از خوردن‌ چه‌ نوع‌ غذایی‌ رخ‌ می ‌دهد.

- از خوردن‌ غذاهایی‌ که‌ به‌ نظر باعث‌ آغاز حمله‌ می ‌شوند، خودداری‌ کنید.
    درمان

- تنها راه درمان آفت راجعه (برگشت پذیر)، رعایت مواردی است که باعث صدمه و تحریک مخاط دهان می ‌شود، مثلا از مصرف غذاهای سفت و خشن مانند برنج برشته شده (ته دیگ) و یا مسواک زدن به طرز ناصحیح، خوردن گردو و غذاهای محرک خیلی سرد و خیلی داغ خودداری شود.

- همچنین بهتر است آزمایش هایی جهت اندازه گیری آهن خون و ویتامین B12 و اسید فولیک نیز داده شود تا چنانچه کمبودی از این لحاظ در بدن وجود دارد، برای همیشه برطرف گردد. اگر علائم دیگری مثل زخم در ناحیه ی تناسلی و مشکل چشمی یا مفصلی وجود نداشته باشد، موارد یاد شده کفایت می ‌کند.

- عموما بیماری در اکثر بیماران با گذشت عمر بهبود یافته یا دفعات عود کم می‌ شود. در صورتی که در یک فرد بالغ آفت شروع یا تشدید شود، بایستی به یک عامل زمینه‌ای مشکوک شویم.

- ابتدا بایستی بیماری هایی که آفت معمولاً به همراه ‌آنها دیده می ‌شود یا عوامل مستعد کننده ی عمومی برای ایجاد آفت رد شوند. درمان همیشه رضایت‌ بخش نیست، ولی رعایت بهداشت دهان و استفاده از دهان شویه ی تتراسایکلین، می تواند به بهبودی بیمار کمک نماید.

- در صورتی که ارتباطی بین بروز آفت با یک ماده ی غذایی( مثل گردو ، پسته و ... ) دیده می ‌شود، بایستی آن ماده ی غذایی از رژیم غذایی بیمار حذف شود.

- امکان‌ دارد توصیه‌ به‌ کشت‌ زخم شود تا بتوان‌ آفت‌ را از زخم‌ هرپسی (تب خال)‌ افتراق‌ داد، یا احیاناً اگر عفونت‌ باکتریایی‌ ثانویه‌ وجود داشته‌ باشد، آن‌ را تشخیص‌ داد.

- دهان‌ را روزانه‌ 3 بار یا بیشتر با محلول‌ نمک‌ (نصف‌ قاشق‌ چای خوری‌ نمک‌ در یک‌ لیوان‌ آب‌ حل‌ شود) شستشو دهید، البته‌ به‌ شرط‌ اینکه‌ خیلی‌ دردناک‌ نباشد.

- زخم ها را مرتباً با کمک‌ گوش‌ پاک‌ کن‌ یا چیزی‌ شبیه به‌ آن‌ که‌ آغشته‌ به‌ پراکسید هیدروژن 2درصد باشد، پاک‌ کنید.

- اگر آفت‌ در اثر خشن‌ بودن‌ دندان‌، بریس‌ یا دندان‌ مصنوعی‌ ایجاد شده‌ باشد، بایستی به‌ دندان پزشک‌ مراجعه‌ شود، زیرا تا زمانی‌ که‌ این‌ نوع‌ مشکلات‌ برطرف‌ نشود آفت‌ دهان‌ خوب‌ نمی ‌شود.
    عواقب مورد انتظار:

اکثر زخم های‌ آفتی‌ بدون‌ برجای‌ گذاشتن‌ جوشگاه‌ در عرض‌ 2 هفته‌ خوب‌ می‌ شوند. حملات‌ مکرر آفت‌ شایع‌ هستند. آفت‌ ممکن‌ است‌ به‌ صورت‌ یک‌ زخم‌ حداکثر 3-2 بار در سال‌ تا بروز بدون‌ وقفه ی‌ چندین‌ زخم‌ در سال،‌ رخ‌ دهد.
    داروها:

- بی ‌حس‌ کننده‌های‌ موضعی‌ برای‌ تخفیف‌ درد مناسب است.

- خمیر حاوی‌ یک‌ مشتق‌ استرویید به‌ همراه‌ تریامسینولون استوناید، اگر به‌ محض‌ شروع‌ زخم‌ مالیده‌ شود، می ‌تواند از بروز درد جلوگیری‌ کند.

- دارویی‌ که‌ برای‌ حمله‌ ی قبلی‌ آفت‌ تجویز شده‌ است‌ را نگاه‌ دارید. در صورت‌ بروز مجدد آفت‌، بلافاصله‌ آن‌ را مصرف‌ کنید. درمان‌ هر چه قدر زودتر آغاز شود، آفت‌ خفیف ‌تر خواهد بود.
    رژیم غذایی:

محدودیتی برای آن وجود ندارد، مگر پرهیزاز غذاهایی که آفت را بدتر می کنند. هنگام بهبود آفت هر چه می توانید بیشتر مایعات بنوشید و یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید.

برای تخفیف درد، مایعات را با نی بنوشید. مواد غذایی که کمتر باعث درد می شوند،عبارتند از: شیر،ژلاتین مایع، ماست و بستنی.
    در این شرایط به پزشک مراجعه کنید:

- در صورتی که درجه ی حرارت بدنتان به 9/38 درجه سانتی گراد یا بالاتر برسد.

- اگر علی رغم درمان، آفت در عرض 3 روز بهبود نیابد.

- در صورتی که درد در حین درمان، تخفیف نیابد و قابل تحمل نباشد.

- اگر کودکی که دهانش آفت می زند، وزن کم کند.

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

می شود در صورت ابتلاء به این عارضه سعی شود ابتدا عوامل محیطی برطرف گردد.
    مهر نوشت:
    استرس، خستگی و کمبود آهن از مهمترین دلایل بروز آفت دهان است و معمولاً نیاز به درمان نداشته و خود به خود برطرف می شود.
    بروز آفت دهان با رعایت بهداشت دهان و دندان و شستشو با محلول دهان شویه و آب نمک می تواند پیشگیری شود یا با مصرف داروهای موضعی، سوزش و درد آن را کاهش داد.
    بنابراین گزارش متخصصان بیماریهای دهان و دندان مواد غذایی حاوی آهن و ویتامین B12 را در بهبود علائم آفت موثر دانسته و تصریح می کنند: علاوه بر کمبود آهن و ویتامین B12 و اسید فولیک، مسئله وراثت و ژنتیک و عادت ماهانه در خانمها نیز دلایل مهم دیگر بروز آفت دهانی هستند.
    این گزارش حاکی است با توجه به اینکه آفت دهان درمان قطعی ندارد، توصیه می شود در صورت ابتلاء به این عارضه سعی شود ابتدا عوامل محیطی برطرف گردد و آنگاه با گنجاندن مواد غذایی سرشار از آهن، اسیدفولیک و B12 و پرهیز از اغذیه حساسیت زا مانند غذاهای داغ و تند، بادمجان و فلفل آفت را کنترل کرد.
    براساس این گزارش تاثیر مصرف برخی مواد مانند رب انار در بهبود علائم آفت اثبات نشده و درد آفت را می­توان با مصرف مسکن ها و داروهایی نظیر شربت آنتی هیستامین کاهش داد.

6. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خيلي سال پيش.... توي يخچال ما يه داروي كوچيك بود.... من هر موقع آفت ميزدم ، مادرمو اونو ميزد به آفت ... هيچ دردي نداشت و در عرض 3 ساعت هيچ اثري از آفت باقي نميموند.

پدر ميگفت اين دارو آمريكاييه . من نميدونم اسم اين دارو چي بود. هيچ وقت هم ديگه مشابه اين دارو رو نديدم. شايد باورتون نشه كه اين دارو شايد براي 20 سال پيش بود ، ولي اثرش از تمام داروهاي امروزي بالاتر بود.

اي كاش ميدونستم اسمش چيه. راستي رنگش قرمز بود مثل بتادين. كمي شيرين بود و هيچ سوزشي نداشت و درمان فوق العاده سريع داشت.

اون موقع كوچولو بودم ، وگرنه حتما اسمشو حفظ ميكردم.....

درسته. قدیما محلول قرمز رنگی تو عطاری ها و داروخانه ها بود که بخاطر رنگش بین مردم به « دوا گلی » ، « دوا قرمز » یا « دوا سرخ » معروف بود. با نام علمی « مرکور کرم Mercurochrome ». اصلا همه با این دارو زندگی میکردیم. مثل استامینوفن ، آموکسی سلین یا بروفن و.... فعلی.

زنده یاد علامه دهخدا در شرح مرکورکروم آورده:
    محلولي است که تقريباً داراي 26 درصد مرکور (جيوه ) است . اين دارو در سال 1919 م . بوسيله يونگو وايت تهيه گرديد، مرکورکرم در آب محلول ، و محلول آن رنگ قرمز تيره دارد. اثر ضدعفوني آن قوي و از راه تزريق داخل وريدي و استعمال خارجي بکار برده مي شود. براي تهيه محلول قابل تزريق آب مقطر راقبلاً جوشانيده و پس از آن مقدار لازم مرکورکرم را به آن علاوه مي کنند. اين محلول استريل بوده و قابل تزريق داخل وريد است و احتياجي به جوشاندن مجدد ندارد. (از کتاب درمان شناسي ص 209 ) .

مشخصات علمیش اینه:
    IUPAC Name: disodium [2,7-dibromo-9-(2-carboxylatophenyl)-3-oxido-6-oxoxanthen-4-yl]mercury hydrate

Synonyms: merbromin, Mercurochrome, Merbromin (INN), Mercurochrome (TN), Mercurochrome (JP15), M7011_SIGMA, SPECTRUM1500637, CID441373, Mercury dibromofluorescein disodium salt, NCGC00094822-01, NCGC00094822-02, LT00134687, D00861, 2',7'-Dibromo-5'-(hydroxymercurio)fluorescein disodium salt, 129-16-8

با به بازار اومدن داروهای جدید و کاراتر ، کم کم این دارو فراموش شد.

... یادم میاد استاد برا ارفاق به دانشجوها که مثلا یه سوال خیلی آسون و بدیهی و نمره آور به ما بده تو امتحان آورده بود « نام علمی دوا گلی چیست؟ » ( براش دوا گلی اونقدر بدیهی بود که سر کلاس درموردش چیزی نگفته بود ). جالب اینه که بجز خودم کسی نتونست جواب بده.

خودمونیم. مگه چند سالته این دارو یادته؟

برا حسن ختام این مطلب چند عکس از درمان با این دارو میزارم.
    ممنون.

Figure 1: Superficial burns: Eschar formation - day 4

Figure 2: Superficial burns: Eschar formation - day 6

Figure 3: Superficial burns: Eschar formation -day 9

Figure 4: Deep burns: Eschar formation - day 5

Figure 5: Deep burns: Eschar formation - day 10

Figure 6: Tough eschar of mercurochrome

Figure 7: Escharectomy

منبع:

Last edited by alirezaghanbari; 19-09-2010 at 01:35.

8. 2 کاربر از alirezaghanbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. آقای دکتر، قرقره آب نمک یا جوش شیرین چه طور؟
    درمان اثبات شده ای نیست
    در مورد آب نمک تا حد سرم فیزیولوژیک یعنی 9 گرم در لیتر به عنوان شستشو دهنده مشکلی ندارد .

10. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

امروزه سفکسیم رو تو مواردی که احتمال عفونی شدن آفت رو بدن ، تجویز میکنند اما خودش فی نفسه توی درمان آفت زیاد نقشی نداره....
    ضمنا قیمت دو بسته اون میشه 120500 ریال. تازه ازت کم پول گرفتن.

سفیکسیم تاثیری نداره پولتون را هدر ندهید .
    ممنون
    ولی دو عدد سفیکسیم 400 خوردم آفت داره خوب میشه و کاملا کوچک شده و دیگه سوزش نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون
    ولی دو عدد سفیکسیم 400 خوردم آفت داره خوب میشه و کاملا کوچک شده و دیگه سوزش نداره.
    میگم حالا شما که می خوری 2 تا 2 تا نخور حداقل
    من یک بار دکتر بهم داد برای عفونت 24 ساعت یک دونه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

نه همون شبی یدونه خوردم. یعنی دو عدد رو در دو شب خوردم.فکر کنم خیلی داروی موثری هستش. مدتی پیش که به خاطر سرماخوردگی گلوم چرکی شده بود پیش یه متخصص حلق و گوش و بینی رفته بودم میگفتش اثر این قرص کمتر از پنیسیلین نیستش

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون
    خوب. هر چی باشه آنتی بیوتیکه یه اثراتی داره دیگه.

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

نه همون شبی یدونه خوردم. یعنی دو عدد رو در دو شب خوردم.فکر کنم خیلی داروی موثری هستش. مدتی پیش که به خاطر سرماخوردگی گلوم چرکی شده بود پیش یه متخصص حلق و گوش و بینی رفته بودم میگفتش اثر این قرص کمتر از پنیسیلین نیستش

کلا داروی خوبیه و عالی جواب میده... اما یادمون نره که مورد و زمان صحیح دارو رو باید یه پزشک تشخیص بده..

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از اونجا که به قول مردم اثر این دارو تا 24 ساعت تو بدن میمونه اون را بصورت یه بار در روز تجویز میکنند اما بعضی از پزشکا با استدلالات علمی پزشکی خاص خود توصیه میکنند که داروها در چند نوبت مصرف بشه. مثلا بجای اینکه 400 میلی گرم سفکسیم رو یه بار در روز مصرف کنیم ، اونو به دو قسمت تقسیم و هر بار 200 میلی استفاده بشه.
    دیروز صبح بیمار نسخه بدستی داشتم که پزشک متخصص براش کپسول آزیترومایسین 250 میلی نوشته بود. روزی یه بار 2 عدد با هم. یعنی 500میلی یه بار در روز. دارو رو تحویل دادیم. تشکر کرد و رفت. امروز صبح اومد. یه نسخه دیگه از یه پزشک فوق تخصص دستش بود. همون دارو با یه دستور مصرف دیگه. هر 12 ساعت یک عدد. ظاهرا این یکی همکار محترم بش گفته بود که اون یکی پزشک مثلا دارو رو بت اشتباه داده . حالا این وسط من مونده بودم و اصرار بیمار که براش داوری کنم کدوم پزشک حرفش درسته و کدوم اشتباه....

16. این کاربر از alirezaghanbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •