بابا بي خيال حداقل مي خواستيم تعريف كنيم ، سريال هوش سياه رو تعريف ميكرديم كه درست بود كپي برداري بود ولي كارگرداني خوبي داشت ،جلوه هاي ويژه اش خوب نه مثل اين كه نه بازي داره ، نه جلوه هاي ويژه نه ...
بابا بي خيال حداقل مي خواستيم تعريف كنيم ، سريال هوش سياه رو تعريف ميكرديم كه درست بود كپي برداري بود ولي كارگرداني خوبي داشت ،جلوه هاي ويژه اش خوب نه مثل اين كه نه بازي داره ، نه جلوه هاي ويژه نه ...
سریال خیلی خوب کار شده و سوتی های هوش سیاه رو نداره..
این دختره از کجا فهمید این p&d تقلبی هست؟؟؟
بنظرم ایران تو ساخت دوتا سریال مهارت داره یکی طنز دیکی دیگه سریال های کامپیوتری:ی
اره راستی جدیدا پلیسا مضنونین را سر صحنه جرم شکنجه هم میکنن![]()
سلام
به نظرم سریال خوبیه ولی خیلی بی احساسه یعنی به حدی درباره تکنولوژی و مسایل مربوط به علمه به احساسات که ایرانیها عاشقشن نپرداخته
شخصیته خیلی خشک هستن بازی بازیگرها هم ماشینیه در کل توم سریال تفریط شده
خیلی با حال بود، در قسمت دیروز داشت با McAfee اطلاعات گوشی رو بازیابی میکرد.![]()
نه جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/واقعا؟؟؟با گوگل ازتث دیدم داداش چیکار میکرد ؟؟؟؟؟؟؟/مثلا 24 ایرانی هست
كلا ياد گرفتيم هر چيزي گه ميسازيم فقط ازش ايراد بگيريم ... بابا يه بارم از نقاط قوتش بگيد !
ما اگه آواتارم بسازيم ميگيم ببين رفته از خارجيا تقليد كرده ...!
باشه عجب فیلمی بود!از نسخه اوریجینالش که 24 باشه هم بهتر بود!الان دیگه کمر استکبار شکست با این فیلم!
مشکل ما اینه که هر اشغالی رو به خوردمون می دن ما هم به جای اینکه اعتراض کنیم خودمون واسه خودمون نوشابه باز می کنیم و کف می زنیم.توقع پیشرفت هم داریم اونوقت
آخه فیلم به این در پیتی با بازیهای مصنوعی و کارگردانی ضعیف چه جای تعریف ئ تمجیدی داره که بکنیم.من 2 قسمتش رو دیدم نتونستم تحمل کنم بقیه شو ببینم.نقات قوت داشت این فیلم اصلا
آخه يكي نيست بگه مردك،آخه تو آخر سريال تو اون بالاي تپه كه با نماي هليكوپتر گرفته شده چه غلطي ميكنه مثلا...![]()
حالا جالبه توی قسمت آخری نه قبل آخریش(!) یه قسمتش آخرای فیلمش بود فکر کنم
یه تیکه از یه آهنگ معروف فرار از زندان رو گذاشت!!!
این دیگه خیلی عجیبه پدر من!!
یعنی این سریال تلفیقی از کل سریال های پرطرفدار در دنیا بود! (24 & prison break)
کلا این استعداد ها دارن توی ایران هرز میرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)