به نظر من برنامه نویسی و لینوکسداداش اگر این درسها بده پس به نظر شما چه درسی خوبه؟!!!!!!
بدترین درس = تنظیم خانواده
خدا رو شکر من دانشگاه آزادی نیستم که بخوام وصیت نامه بخونم![]()
به نظر من برنامه نویسی و لینوکسداداش اگر این درسها بده پس به نظر شما چه درسی خوبه؟!!!!!!
بدترین درس = تنظیم خانواده
منم دقیقا همین اتفاق واسه اندیشم افتاد
حالا من هیچی دوستم قشنگ موبایل رو در آورده بود از روی عکس های که قبلا گرفته بود جوابهارو نوشت جفتمون 10.5 شدیم ...
فک نکنم فقط واسه آزاد باشه آخه ما هم داریم
يادش بخير ؛ ما يه استاد داشتيم كه به راحتي و كامل برامون توضيح ميداد..!
سلام دوستان گل
من که رشتم علوم ازمایشگاهیه زیاد با درس های عمومی مشکل نداشتم
مثلا ادبیات کتاب برگزیده متون رو پاس کردم همون جلسه دوم با استادش که یه خانوم جا افتاده و مهربون بود رفیق شدم و تا اخر ترم حرص 20 تا دختر رو در اوردم اخرم گرفتم 19.5
اندیشه و معارف هم خوب بود در واقع تو کا ترم تونستیم به کلمه اموزنده بفهمیم و در کنا درس هایی مثل انگل و ویروس برامون جالب بود
اما بدترین درس از نظر من *** تنظیم خانواده و جمعیت *** هست
تو قسمت تنظیم یه خانوم از دانشکده بهداشت میومد کلی حرف های مزخرف میزد هی میگفت باید این قدر قرص بخورین فلان قرص تو این ماه اثر میکنه نمی دونم این دو رنگ قرص رو باید فلان کنین اخه یکی نبود به این خانوم بگه من ما قراره این قرص ها رو بخوریم که یه ترم 45 تا پسر رو الاف کردی به ماچه .... یا کلاس جمعیت یه اقایی میومد میگفت فلان کشور اینقدر جمعیت داره ورشدش اینه و کلی حرف های الکی دیگه ... بدتر از همه کلاس این دو نفر ساعت 10-12 بود یعنی قبل از غذا . جونمون به لبمون میومد تا تموم بشه بریم سلف اخرم وقتی میرفتم از ته دیگ برنج خبری نبود
فکر کنم شد یه خاطره نه
یا علی...
تمام درسهای عمومی...آدم به خیالش عمومی بر میداره که معدلش بیاد بالا ولی زهی خیال باطل...
انقلاب من کتابش را تقریباً خوردم که توپ بدم امتحانشو؛ اُپن بوک بود![]()
چه تاپیک جالبی فکر کنم واسه منی که کامپیوتر خوندم بدترین و چندش آورترینشون فیزیک الکتریسته بود 3 ترم فقط حذفش کردم و یه تابستون که 40 روزی شب و روز خودم رو تو خونه حبس کردم تونستم 11 بگیرم یادش بخیر
خوبه پس الکترومغناطیس نداشتی![]()
فیزیک 1 برا برقیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)