سلام
اولا باید هر کارتی رو با ارزونترین برندش بخریم . خوب ارزونترین برند 460 زوتاک هست با 280 که من 290 حساب کردم
ارزونترین قیمت سافایر هم تا جایی که من خبر دارم 700 تومنه که من 680 حساب کردم (گفتم شاید برند ارزونتری باشه و من ندیده باشم)
حالا اگه قیمت دیگه ای دارید فروشگاهش رو بدید من قبول میکنم !
.gif)
اختلاف 100 تومنی که کاملا واضحه . اختلاف از این بیشتره من فقط کمترین اختلاف رو گفتم.
در مورد پاور از Toms Hardware گفتم. حالا اگه شما موثق تر از Toms Hardware هستی خوب یه Thread تو فرومشون باز کن بهشون تذکر بده (در بنچمارک زیر کاملا مشاهده میشه که 300 واته
.gif)
)
در مورد مادربورد توضیح کامل دادم اگه میخواید سیستم اینتل ببندید (مخصوصا LGA 1366 ) مادربورد های SLI خوبی داره. ASUS p6T هم با قیمت 250 تومن تو بازار گیر میاد.
نمیدونم رشته ریاضی هستید یا نه ولی همون طور که تو قانون پایستگی انرژی داریم انرژی الکتریکی مصرف شده در کار باید به انرژی های دیگه ای تبدیل بشوند. و چون کارت انرژیش رو به انرژی دیگری جز گرما (البته بجز کمی برای صدا و فن که روی هم شاید به 10 وات هم نرسند ) تبدیل نمیکنه پس تمام انرژی کارت تبدیل به گرما میشه
و از طرفی چون مصرف دو گزینه با هم تفاوت آنچنانی ندارند گرمای تولید شده در پشت کیس برای دو حالت تقریبا برابر است (البته گرمای پشت کیس برای 5970 کمتره)
ولی همانطور که تو بنچ ها میبینید دمای خود کارت بخاطر تهویه بهتر 460 کمتره و این باعث میشه داخل کیس خنک تر از 5970 بشه.
در مورد دردسرهای SLI در 2-3 سال پیش کمی دردسر داشت (که عمدتا ساپورت نکردن بعضی بازی ها بود) ولی الان با تلاش های nVIDIA و اومدن Driverهای جدید مشکل خاصی در این زمینه نداره
اون دوستی که گفت بنده Fanboy هستم. من خیلی شما رو قبول دارم در تمام بحث هایی که میشه نظرات شما رو خودنم و براش احترام قائلم و میدونم که منصفانه نظر میدید.ولی لطفا ابتدا منطقی با من بحث کنید اگر دیدید جایی از حرفم بدون دلیل هست بگوئید Fanboy.
دوست عزیزی که میخوای بخری . نه من میخوام پول کارت تو رو بدم نه اونایی که اینجا نظر میدن. خودت باید انتخاب کنی. من هرچه داشتم با دلیل و مدرک گفتم بقیش دست خودته.
اگه کسی نظری داشت لطفا با بنچمارک بگه که بشه باهاش بحث کرد .
خداحافظ