تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: GTX 460 SLi Or 5970

داره خودمونی میشه GA-James Fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    پایتخت ایران.

پيش فرض

به نظر من جاروبحث درباره سری5000وسری 400اصلاًبه جایی نمیرسه چون این سری یه چیزی داره اون یکی نداره اون یه چیزی داره این یکی نداره.
    درکل بحث درباره را دئون وNVIDIAمثل بحث درباره اینتل وAMD هست که اصلاًهرچی بری جلو وقتتو طلف کردی.
    کلاًکسی که پول داره وعاشق وتشنه قدرت وسرعت ومصرف برق هست بره رادئون بخره واینتل وکسی هم که باقیمت کم دنبال قدرت بالا میگرده بره دنبال AMD-NVIDIA.
    این نظرشخصی من هست.

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

سلام

اولا باید هر کارتی رو با ارزونترین برندش بخریم . خوب ارزونترین برند 460 زوتاک هست با 280 که من 290 حساب کردم
    ارزونترین قیمت سافایر هم تا جایی که من خبر دارم 700 تومنه که من 680 حساب کردم (گفتم شاید برند ارزونتری باشه و من ندیده باشم)

حالا اگه قیمت دیگه ای دارید فروشگاهش رو بدید من قبول میکنم !
    اختلاف 100 تومنی که کاملا واضحه . اختلاف از این بیشتره من فقط کمترین اختلاف رو گفتم.

در مورد پاور از Toms Hardware گفتم. حالا اگه شما موثق تر از Toms Hardware هستی خوب یه Thread تو فرومشون باز کن بهشون تذکر بده (در بنچمارک زیر کاملا مشاهده میشه که 300 واته )

در مورد مادربورد توضیح کامل دادم اگه میخواید سیستم اینتل ببندید (مخصوصا LGA 1366 ) مادربورد های SLI خوبی داره. ASUS p6T هم با قیمت 250 تومن تو بازار گیر میاد.

نمیدونم رشته ریاضی هستید یا نه ولی همون طور که تو قانون پایستگی انرژی داریم انرژی الکتریکی مصرف شده در کار باید به انرژی های دیگه ای تبدیل بشوند. و چون کارت انرژیش رو به انرژی دیگری جز گرما (البته بجز کمی برای صدا و فن که روی هم شاید به 10 وات هم نرسند ) تبدیل نمیکنه پس تمام انرژی کارت تبدیل به گرما میشه

و از طرفی چون مصرف دو گزینه با هم تفاوت آنچنانی ندارند گرمای تولید شده در پشت کیس برای دو حالت تقریبا برابر است (البته گرمای پشت کیس برای 5970 کمتره)

ولی همانطور که تو بنچ ها میبینید دمای خود کارت بخاطر تهویه بهتر 460 کمتره و این باعث میشه داخل کیس خنک تر از 5970 بشه.

در مورد دردسرهای SLI در 2-3 سال پیش کمی دردسر داشت (که عمدتا ساپورت نکردن بعضی بازی ها بود) ولی الان با تلاش های nVIDIA و اومدن Driverهای جدید مشکل خاصی در این زمینه نداره

اون دوستی که گفت بنده Fanboy هستم. من خیلی شما رو قبول دارم در تمام بحث هایی که میشه نظرات شما رو خودنم و براش احترام قائلم و میدونم که منصفانه نظر میدید.ولی لطفا ابتدا منطقی با من بحث کنید اگر دیدید جایی از حرفم بدون دلیل هست بگوئید Fanboy.

دوست عزیزی که میخوای بخری . نه من میخوام پول کارت تو رو بدم نه اونایی که اینجا نظر میدن. خودت باید انتخاب کنی. من هرچه داشتم با دلیل و مدرک گفتم بقیش دست خودته.

اگه کسی نظری داشت لطفا با بنچمارک بگه که بشه باهاش بحث کرد .

خداحافظ

شما یه نگاهی به پستهایی که صفحه ی اول دادم بندازین !!! من خودم به ایشون 460 sli رو پیشنهاد کردم !!

توی مقایسه ی دمای حالت تک کارته و کراس فایر دمای کارتها یا تهویه ی کارتها نیست که دمای کیس رو مشخص میکنه بلکه مهمتر از همه جاگیری هست !! که در حالت دو کارته مسلما دمای کیس بالاتره !! البته نه بخواطر اینکه دوتا 460 توان بالایی مصرف میکنند بلکه بخواطر اینکه دو تا 460 داخل کیس فضای بیشتری رو اشغال میکنند و در نتیجه با عث ضعیفتر شدن تهویه ی کیسهای معمول میشوند البته این قضیه برای کیسهای حرفه ای تر فرق میکنه !!
    در مورد سازگاری با بازیها که تا حدودی حق با شماست و این مشکل تا حدود زیادی با ورود درایورهای جدید مرتفع شده ولی بطور کامل رفع نشده !!

3. 2 کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

شما یه نگاهی به پستهایی که صفحه ی اول دادم بندازین !!! من خودم به ایشون 460 sli رو پیشنهاد کردم !!

توی مقایسه ی دمای حالت تک کارته و کراس فایر دمای کارتها یا تهویه ی کارتها نیست که دمای کیس رو مشخص میکنه بلکه مهمتر از همه جاگیری هست !! که در حالت دو کارته مسلما دمای کیس بالاتره !! البته نه بخواطر اینکه دوتا 460 توان بالایی مصرف میکنند بلکه بخواطر اینکه دو تا 460 داخل کیس فضای بیشتری رو اشغال میکنند و در نتیجه با عث ضعیفتر شدن تهویه ی کیسهای معمول میشوند البته این قضیه برای کیسهای حرفه ای تر فرق میکنه !!
    در مورد سازگاری با بازیها که تا حدودی حق با شماست و این مشکل تا حدود زیادی با ورود درایورهای جدید مرتفع شده ولی بطور کامل رفع نشده !!
    اتفاقا بنده برای همین به شما گفتم شما رو خیلی قبول دارم . چون نظراتتون بدون در نظر گرفتن برند و شرکت خاصیه.

در این مورد که گفتین بله اگه کیس معمولی باشه دماش خیلی بالا میره ولی چند تا فن 12 سانتی نسبتا قوی به قیمت 5 هزار تومن هم چاره ی این کاره تا تو کیس های معمولی هم مشکل مرتفع میشه (مثل خودم ) (فن های با CFM>50 میتونن خیلی خیلی تو دمای داخل کیس تاثیر گذار باشن به تجربه شخصی خودم)

خیلی متشکر از اینکه نظراتتون رو بدون تعصب بیان میکنید

داره خودمونی میشه GA-James Fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    پایتخت ایران.

پيش فرض

خب دوتا460میخوایی بزاری قبول از5970قویتره ومصرف برقشم بیشتره بهتر هم جواب میده مارکZOTAK بگیر دیگه خیلی سود میکنی مجبور نیستی پول بالای5970بدی.
    ولی ای کاش5970ظرفیتش4گیگ بود یا لااقل قیمتش پایینتر بود اون وقت بی رقیب میشد حیف.....
    ولی به نظر شما از3200پردازنده استریم با فرکانس850مگاهرتز میشه گزشت؟
    ازنظرمن نمیشه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خب دوتا460میخوایی بزاری قبول از5970قویتره ومصرف برقشم بیشتره بهتر هم جواب میده مارکZOTAK بگیر دیگه خیلی سود میکنی مجبور نیستی پول بالای5970بدی.
    ولی ای کاش5970ظرفیتش4گیگ بود یا لااقل قیمتش پایینتر بود اون وقت بی رقیب میشد حیف.....
    ولی به نظر شما از3200پردازنده استریم با فرکانس850مگاهرتز میشه گزشت؟
    ازنظرمن نمیشه....
    مثل این که بگی از 3200 تا ژیان میشه گذشت آره در برابر به bmw m5 از یه میلیون تاش هم میشه گذشت هههههههههههه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •