دو هفته اي هست كه مدل 236HD دناي رو خريدم و آنتن هوايي به دستگاه وصل كردم
اولش مشكلي نداشت ولي از ديروز شبكه هاي 8 تا 14 قطع شدن و no signal ميزنه
كانالها رو دوباره جستجو كردم ولي بازم 8 تا 14 رو نمياره
مشكل از چي ميتونه باشه؟
دو هفته اي هست كه مدل 236HD دناي رو خريدم و آنتن هوايي به دستگاه وصل كردم
اولش مشكلي نداشت ولي از ديروز شبكه هاي 8 تا 14 قطع شدن و no signal ميزنه
كانالها رو دوباره جستجو كردم ولي بازم 8 تا 14 رو نمياره
مشكل از چي ميتونه باشه؟
سلام
این مشکل از آنتن یا سیم آنتن است
روی یکی از اون کانال هایی که سیگنال نداره دوبار دکمه info (روی کنترل است) را بزن و با استفاده از نوار درصد سیگنال که نشون میده و چرخاندن آنتن، جهت درست را پیدا کن تا مشکلت حل بشه.
فقط یادت باشه این نوار باید ثابت بمونه (اون قدری که ثابت موندنش مهم است، زیاد بودنش مهم نیست)
Last edited by isfahaneshop; 14-06-2011 at 09:49.
دستگاه ایکس- ویژن مدل 353 خوبه؟؟؟ البته کامل هست و پخش فرمت های FLV و غیره هم داره که گیرنده دینای نداره . حالا همین مدل رو بخرم خوبه ؟؟؟ چون اطرافیان دارن راضی هستن. مارک دینای چطوره کدام مدلش خوبه؟؟ البته همون فول اچ دی میخوام. بهم گفتن یا ایک ویژن بگیر یا Dinay.
ممنونم
353 از همه بهتره الان. بهترین محصول ایکس ویژنه و کلا تو گیرنده ه به نظرم بهتره
سلام من یه گیرنده دیجیتال دنای STB423HD گرفتم دو ماه پیش اما از تقریبا یک هفته قبل تصویر هر از گاهی به کل قطع میشه و فقط با خاموش و روشن کردن دستگاه (اونم نه همیشه) بر می گرده مشکل از چیه؟
سلام خسته نباشید
من می خوام یک آنتن دیجیتال قوی و با کیفیت بگیرم. همون ایک.ویژن 353 رو بگیرم یا بهتر از اون هم هست؟
* آیا میشه علاوه بر تلویزیون، یک خروچی هم برای اتصال به کامپیوتر ازش گرفت؟ چه چیزهایی نیاز هست؟
مادربورد من چنتا پورت SPDIF داره! آیا میشه از اونها استفاده کرد یا حتما باید کارت تی وی داشته باشم؟
Last edited by graphic01; 02-06-2013 at 23:54.
اول از همه بگم که گیرنده دیجیتال مخصوص کامپیوتر با گیرنده دیجیتال تلویزیون متفاوته .
برای کامپیتور میتونی مدل 3100 ایکس ویژنو بگیری . قیمتیم نداره .
اما در مورد گیرنده دیجیتال تلویزیون مدل 242 جدیدتره . من اینو بهت پیشنهاد میکنم .
مشخصاتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام گیرنده دیجیتال من دنای است مشکلم باهاش اینه که وقتی شبکه ها مرتب می کنم بعد از یه مدت ترتیبش بهم می خوره مثلا شبکه 1 که جاش اولیه به یه جای دیگه میره چطوری میشه درستش کرد ممنونم
حذف شود...
Last edited by Karistias; 05-03-2014 at 15:52.
من یه گیرنده denay 601 HD گرفتم. متاسفانه وقتی کانالها را مرتب میکنم بعد از چند ساعت گیرنده به طور اتوماتیک ترتیب کانال ها رابه حالت قبلی بر می گرداند. لطفا بگید چه جوری این مشکل را حل کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)