فقط از نظر نویز ضعیف تر شده نه چیز دیگه sx30 هم همینطور
والا من خیلی به اون رنکینگ تکیه میکنم و امید وارم درست باشه
![]()
فقط از نظر نویز ضعیف تر شده نه چیز دیگه sx30 هم همینطور
والا من خیلی به اون رنکینگ تکیه میکنم و امید وارم درست باشه
![]()
من یک دوربین sony h20 دارم که به خاطر سایز کوچیکش به عنوان یک دوربین دم دستی خیلی خوبه.اما وقتی تو سایت dpreview نگاه کردم دیدم رنکینگی که به کیفیت عکس این داده بیشتر از همه دوربینای زیر 600تومن بوده حتی بیشتر از fz35.رو همین حصاب فکر میکنم اون رنکینگا زیاد دقیق نباشن.
نمونه عکسای اون سایت رو که نگاه کردم به نظر میومد که نویز sx30 نسبت به sx20 حتی تو ایزوی بالا هم کم شده .fz100 که به نظرم به خاطر پایین اومدن کیفیت عکسش نسبت به fz35 خیلی قیمت بالای داره.
کلا به رنکینگها دقت نکنید .
دوربینهای کنن در یه حالت کلی تو ایزوهای بالا در نور کم نویز خیلی کمی دارن نسبت به هم رده هاشون از سونی یا پاناسونیک .
من خودم دودل بودم چه دوربینی بخرم اما با کلی پرس و جو ( به خصوص تو فروم پی سی ) دریافتم که برند مطمئنی که تو عکاسی دیجیتال ( در هر رده ای ) میشه بهش تکیه کرد همونCanon هست .
من هم در تایید فرمایشات دوستمون عرض میکنم که دوربینهای کانن در همه رده ها قابل اطمینان هستند
در صورتی که برندهای دیگه چند مدل دوربین خوب دارند و نمیشه رو همشون حساب باز کرد![]()
درسته کنن در مجموع بهترینه
اما نمیشه درباره برند های دیگه اینو گفت
![]()
برندهای دیگه هم خوب دارن ولی کانن فکر نکنم بد داشته باشه البته این نظر منه
چون تو تایپیکی ندیدم کسی ناراضی باشه![]()
سلام امروز قیمت کردم SX30 540 تومان بود
ولی ظاهرا گارانتی خاصی نداره
منتظرم دوستان بگن
که بین SX30 & Fz45 & و شاید FZ35 کدام رو بخرم؟
البته میخواستم SLR هم بگیرم ولی فکر کنم باید حتما لنز بخرم که کمه کمش 250 تومان لنز
واقعا شرایت سخت شده تو انتخاب
بین اون سه یا Fz45 یا SX30 اگر زوم برات مهمه SX30 اگر هم وزرن و اندازه مهمه Fz45
D3100 چیزه توپیه ها ارزش داره دیرتر بخری اما اونو بخری
لنز هم 6 ماه بعدش میخری
![]()
Elsin جان ممنون
اره وقتی D3100 رو معرفی کردی خوشم اومد با اینکه برند کنون رو بیشتر میپسندم
به نظر قیمت این دوربین هم باید خوب باشد وا میسم تا بیا![]()
اره ارزش داره دوربینت SLR بشه
میشه از وب هم خرید مثلا دیجی کالا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)