تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: خرید مدرک یعنی چه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تبدیل سوابق کاری به مدرک چطور؟
    ببخشید لینک میدم ولی خوب چون توضیحاتش زیاده باید لینک سایت رو بزنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی چیزی میدونه؟

2. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه said92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جالب بود بنظر میرسه از همون مدرکهای کردان هستش در ضمن این سایت خودش هم کمی از لحاظ اعتبار مشکوک بنظر میرسه من آدرس یا شماره تلفنی در ایران ازش ندیدم باوجودی که کاملا معلومه در ایرانه از دوستان کسی در مورد موسسه آفرند چیزی شنیده ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من فقط میدونم که با جمع آوری واحدهای پاس کرده این ور اونور(مثل پیام نور و علمی-کاربردی و ضمن خدمت ووو) یکی از رفقام مدرک معادل گرفت.
    قانونیش خوب مسلمه راهی نداره-مضحکه است!
    غیر قانونی بند پ پ میخاد! که حتا تو غرب هم شدنیه! منتها دانشگاه های 100% الکی

اینم که بگیم همه تو ایران برای مدرک درس میخونن بی انصافیه/البته که مسخره است شما 4 یا 6 یا 8 سال درس بخونی و برای اثبات داشتن مهارت یا علمت یه برگه رسمی نداشته باشی؛ پس به نوعی هممون مدرک رو دوست داریم, مگه خلیم بدمون بیاد؟

اما من خودم 3 بار تغییر رشته دادم تا علاقهم روپیدا کنم و70% درسم رو برای دلم خوندم- خیلی ها رو هم دیدم 100% عاشقانه غرق رشتهشون شدند؛ نمونه ش رفیق خوب خودم که الان داره دکترای فلسفشو میگیره-در صورتی که با خود من ریاضی میخوند و نمرات عالی داشت.

برای هدفتون هم پیشنهاد میکنم بیشتر خارج از وب بگردید/اینجا چیز زیادی پیدا نمیکند. صاحبان این قبیل کارها معمولن تابلو بدست نیستند ومشتری باید پیداشون کنه/ پیشنهاد میدم راه ساده تر رو برید این همه دانشگاه سهل الوصول و الکی : راه یابی 100% و نمره گیری 90% تضمینی
    امسال بنوعی دیدم همگان جذب شدند!!!
    موفق باشید

5. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز رشته هایی که عوض کردید چه بود و چرا فقط برا علاقه چطور چنین چیزی امکلان داره سه بار و چند سال عمرتون را بدون دانستن علاقه خود تلف دادید لطفا بیشتر توضیح دهید
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

دوست عزیز رشته هایی که عوض کردید چه بود و چرا فقط برا علاقه چطور چنین چیزی امکلان داره سه بار و چند سال عمرتون را بدون دانستن علاقه خود تلف دادید لطفا بیشتر توضیح دهید
    ممنون
    ببخشید من دیگه به این تاپیک سر نزده بودم تا زودتر سوالتون رو ببینم
    در نوجوانی حرکات عجیبتر از این هم از انسان سر میزنه! شما فکر کنم محافظه کاری
    عرضم به حضورت علایق بنده در رشته‏های انسانی بود،اما به تحریک اطرافیان به ریاضی رفتم. سال سوم دبیرستان حماقت کردم و به خاطر رفیق بازی رفتم تجربی!(اونموقع سال دوم تجربی-ریاضی تقریبن مشترک بود و سال سوم تفکیک کامل میشدیم).دوران ترمی - واحدی بود و 85 واحد پاس کرده بودم(11 واحد تا دیپلم)، داشتم از این انتخاب خطا روانی میشدم که به دلیل استعداد فنی تغییر رشته دادم و رفتم برق صنعتی، چون به نظر آینده دار هم بود. بعد گرفتن دیپلم برق صنعتی که کلن 6 ماه زمان برد(طول دوره سازمان فنی+ 3 درس عمومی کار و دانش) تردید دوم فکری ظهور کرد که چرا حالا که ریسک کردم به رشته ای که دیوانه وار به آن عشق میورزم ، نرفتم؛ یعنی کامپیوتر!
    مجددن تغییر رشته و گرفتن مدارک فنی کامپیوتر و متعاقبش دیپلم کامپیوتر و قبولی دانشگاه؛نرم افزار(کلن 1سال، چون در کلاسها شرکت نکردم و مباحث را میدانستم).
    بعد کاردانی کامپیوتر(2.5سال) ؛باز هم به صرف علاقه شخصی کارشناسی زبان شرکت کردم(که مستلزم گرفتن مدرک پیش دانشگاهی و کنکور بود(1سال) )
    والان ضمن تحصیل در رشته ادبیات زبان انگلیسی، درزمینه کامپیوتر فعالیت میکنم

این هم خلاصه 3 یا شاید 4 بار ! تغییر رشته من . ببخشید بحرالطویل نوشتم, چون شما خاسته بودید مبسوط توضیح دادم-تازه یه خرده ریزهایش رو هم جا انداختم

پ.ن:به کسی هم توصیه نمیکنم از این کارها بکنه اما تحصیل تو رشته مورد علاقه مهمه و به خاطر عدم توجه به این موضوع غالب ایرانی‏ها به یک رشته علاقه دارند ،توی یک رشته دیگه دبیرستان میرند؛ در یک رشته دیگه دانشگاه میرند و دست آخر در رشته دیگری مشغول بکار میشوند ، اما من سعی کردم پیگیر علایقم باشم
    Last edited by Arash4484; 13-11-2010 at 11:44.

8. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یک چیزی هم که الان یادم افتاد بگم اینه کهبعضی از مسایل بعدن معلوم میشه
    مثلن شما دوست داری خواننده بشه با شور جوانی میزنی توی این کار بعد چند سال میبینی که استعدادشو نداری
    شما به اتکای معلومات میری توی یک کارفنی-مهندسی و اتفاقن از همه موفق تری اما میبینی توی همکارات فقط تو مدرک نداری(اینوشخصن از چند فرد موفق در رشته‏شون شنیدم)و این برات سخته
    یا میری توی یک رشته که علاقه داری ، بعد میبینی درامد خوبی نداره
    یا....
    خوب باید در مورد اول شاخه رو عوض کنی و در مورد دوم باید پیگیری درسی کنی و .... . چند سال از جوونی بهتر از یک عمر پشیمونیه؟
    البته شانس با اونایی که از 14-15 سالگی مستقیم میزنن تو دارت! و هدف خودشون رو پیدا میکنن
    Last edited by Arash4484; 13-11-2010 at 19:47.

10. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

2

یک چیزی هم که الان یادم افتاد بگم اینه کهبعضی از مسایل بعدن معلوم میشه
    مثلن شما دوست داری خواننده بشه با شور جوانی میزنی توی این کار بعد چند سال میبینی که استعدادشو نداری
    شما به اتکای معلومات میری توی یک کارفنی-مهندسی و اتفاقن از همه موفق تری اما میبینی توی همکارات فقط تو مدرک نداری(اینوشخصن از چند فرد موفق در رشته‏شون شنیدم)و این برات سخته
    یا میری توی یک رشته که علاقه داری ، بعد میبینی درامد خوبی نداره
    یا....
    خوب باید در مورد اول شاخه رو عوض کنی و در مورد دوم باید پیگیری درسی کنی و .... . چند سال از جوونی بهتر از یک عمر پشیمونیه؟
    البته شانس با اونایی که از 14-15 سالگی مستقیم میزنن تو دارت! و هدف خودشون رو پیدا میکنن
    شرمنده عزیز مطلب رو تازه گرفتم متاسفانه زندگی درسی من هم کم و بیش مسیر شما رو داشته منتهی از سن وسال ماهم دوباره اشتباه دانشگاه رفتن و دوباره خوندن گذشته رفیق
    فقط این رو بگم خیلی با حالی رفیق . مطمئی شما من نیستی

هفت شهر عشق را عطار گشت ماهنوز اندر خم یک کوچه ایم

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان میشه در مورد موسسه آفرند توضیح بدین ؟کسی رو میشناسین ازین موسسه مدرک گرفته باشه؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •