باتلاق جونم رمانت چی شد؟
رسیدی تمئمش کنی؟...فقط نگو که دیگه نمی نویسی!
باتلاق جونم رمانت چی شد؟
رسیدی تمئمش کنی؟...فقط نگو که دیگه نمی نویسی!
سلام
امروز تصمیم گرفتم از این به بعد هر روز خاطراتم رو بنویسم .ولی نمی دونم از کجا شروع کنم
تو دوران کودکی می خواستم خاطره بنویسم .ولی بیشتر از اینکه خاطره باشند به گزارش کارای روزانه شبیه می شد
دوستان اگه تجربه ای دارید لطفا راهنمایی کنید
متشکرم![]()
شما در مرحله اول بایستی تمام اتفاقات قابل اهمیتی رو که هر روز براتون اتفاق می افتد رو یاد داشت کنی بعداز اون تو فاصله زمانی مثلا یک ساله اونا رو بازنویسی کنید با کمی حذف و اضافهامروز تصمیم گرفتم از این به بعد هر روز خاطراتم رو بنویسم .ولی نمی دونم از کجا شروع کنم
لازم نيست خاطره فقط مسائل خاص و خيلي مهم باشه!! هر چيزي رو مي توني بنويسي!! از هر كجا و هر كسي و هر چيزي ... !
و تا مي توني خودموني بنويس و ساده!!
از دید من تو یه وبلاگ این کار رو انجام بدی بهتره.. دفتر یا هر چی ممکن دست کسی بیوفته یا
بلایی سرش بیاد..!
فکر خیلی خوبیه . متشکرم
ولی اینجوری که همش دست همه میفته ! هر چیزی رو نمیشه اونجا نوشت .ولی احتمالا بخش هایی از اونو توی وبلاگ می نویسم
خیلی خیلی متشکرم![]()
سلام بخاطر اینکه زیاد ننوشتی (احتمالا)بیشتر از اینکه خاطره باشند به گزارش کارای روزانه شبیه می شد
به مرور زمان و با تمرین نوشته هات رنگ و لعاب میگرن و قشنگ میشن.
فقط کافیه بنویسی.........
منم مینویسم اما همه ترسم اینکه: بعد از مرگم دفترو چی کارش میکنن؟دست کی میافته؟
هر چند وقت پیش به ترس از این واقعه دیگه دست از نوشتن برداشتم
اما وبلاگ هم فکر نمیکنم زیاد مناسب باشه...
1-وبلاگو یهو میبندن 2- همه میبینن 3-وبلاگ به درد نخوری میشه چون هیشکی غیر از خودم چیزی ازش نمیفهمه و من وقت اضافی برای توضیح و تفصیل ندارم
!!!
به نظر من خودت رو مجبود نکن هر ئروز بنویسی.واسه من این کار خسته کننده هستش.من چیزهایی رو مینویسم که 10سال دیگه بخونمش احساس حماقت بهم دست نده.البته حدود 4ماهی هست که ننوشتم بخاطر این هست که احساسات خودمو با کشیدن نقاشی های ساده و بدون هیچ سختگیری به تصویر میکشم
برای اینکه شبیه گزارش کارای روزانه نباشه باید جدول ضربی عمل کنی
خب یعنی چی: یعنی کارهاییکه هر روز انجام میدی رو ننویسی
مثلا هر روز دستشویی میری- مسواک میزنی . .. تلوزیون میبینی .... مگر اینکه حین اون کار یک اتفاق جالب یا مهمی بیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)