دوست عزیز
منتظر پاسخ شما هم هستم
دوست عزیز
منتظر پاسخ شما هم هستم
از اساتید کس دیگهای میتونه کمکم کنه؟![]()
ببخشید که یه مدت نبودم
من به نظرم شما آخرین گزینه ICH8R که در لیست شما هست را باید انتخاب کنی
من خودم هم اینجوری انتخاب کردم و جواب میده که مال من ICH10R بود ولی شما باید ICH8R را انتخاب کنی
و برای بازگشت به حالت IDE اول توی بایوس AHCI را به IDE تغییر بدین سی دی ویندوز را داخل دستگاه بگذارید
و برای نصب آماده شوید و اگر میخواهید که اطلاعات خود را حفظ کنید هنگام نصب حالت Repair ویندوز را انتخاب کنید
که بعد از تمام شدن تعمیر ویندوز همانند حالت قبل است-این راه حلی هست که به نظرم میرسه
سلام دوست عزیز
این گزینهای شما گفتین رو انتخاب کردم ولی ریاستارت که کردم ویندوز دیگه بالا نیومد و صفحه مرگ (آبی) داد و مجبور شدم ویندوز عوض کنم
مثل اینکه به ما نیومده از AHCI استفاده کنیم...![]()
Last edited by Dariushtanha; 31-10-2010 at 02:36.
روي درايور راست كليك كن و پراپرتيز رو بزن بعد از برگه درايور روي Roll Back Driver كليك كن.
سلام
شما میتونید یه ویندوز xp sp3 با قابلیت شناسایی ahci نصب کنید..تو سایته لینک دانش هست.حالت AHCI رو دیگه خواهشا عوض نکید استفاده کنید ازش بازیتونم نگیره.![]()
Last edited by KSD; 26-11-2012 at 15:24.
سلام
قابلیت شناسایی AHCI به ویندوز XP SP2 چطور میشه اضافه کرد زمان نصب ویندوز بتونه AHCI رو شناسایی کنه و درایو هارد رو نشون بده و بشه ویندوز نصب کرد. با تشکر KSD
دو تا روش پایین میتونید برین
روش اول
شماباید وارد بایوس بشین به این مسیر بطور مثال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش گزینه RAID به IDE تغییر بدین
روش دوم
به وبسایت سازنده مادربورد خودتون برین درایورهای مروبط به sata رو دانلود روی فلاپی درایو کپی کنید بعدشم فلاپی رو بدون اینکه دربیارین سیدی xp رو داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین همون اول که گزینه F6 بزنید پشت سرهم بعدشم یک باز میشه که باید Next بزنید بعدم درایور مروبط به sate مادربورد خودتون مخصوص به ویندوز xp رو انتخاب next بزنید کار به اتمام میرسد این دو تا روش داخل سایت پایین اشاره کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
راه حل شما درست این فقط رو سیستم خودم جواب میده.
الان ویندوز xp sp3 که ساخته میشه و AHCIرو شناسایی میکنه رو تمام سیستمها نصب میشه درسته-من میخوام این فایلهارو به XP SP2 اضافه کنم نه فقط رو سیستم خودم بلکه رو تمام سیستمها حتی روی لپ تاپ هم نصب بشه این فایلهایی که هنگام نصب ویندوز وقتی تو بایوس AHCI فعال میشه و شناسایی میکنه رو از کجا و چطور بهش اضافه کنم نمیخوام هنگام نصب اضافه بشه. یه ویندوز XP SP2 که قابلیت شناسایی AHCI رو داشته باشه. با تشکر KSD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)