تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: به دادم برسید - نمی خوام برم پیش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

بیخیال بابا من که اصلا درس نخوندم 1هفته مونده بود به کنکور بازم امید داشتم که درسا تموم میشه
    ؟
    دوستی که خیلی خو ب تو جمع حرف میزنی !!!!!!!!!!!

میدونی چیه اخه امید تو (وهم) با امیدی که من دارم خیلی فرق داره . فکر می کنم 20000 بیاری گل کاشتی .
    چرا به چش خودت منو نگاه می کنی . اگه یکی بخواد شریف بیاره و 2 هفته مونده به کنکور شروع کنه باید امیدوار باشه مثل شما لابد؟؟؟؟؟

(ببخشید وقتی حرفات رو خوندم جا خوردم . فکر نمی کردم انقد طرز تفکرت سطحی باشه ! )

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

خوب قبول .... فرض ميكنيم شما مشكلي داري كه تو كل كشور 10-20 نفر هم مثل شما پيدا نميشه ( در پرانتز اينكه با هر مشكلي و تحت هر شرايطي ميشه درس خوند و توي كنكور موفق شد حالا يكي قبولي تو اميركبير براش موفقيته يكي تو آزاد دليلش هم اينه كه من خودم هم داراي مشكلاتي بودم كه بسيار نادر بود )
    شما بيا اينكار رو بكن : ببين اصلا بحث درصد نيست كه شما بگي من مي خوام و مي تونم فيزيك رو فلان درصد بزنم امسال با درصد 60 توي همه درسها (چيزي كه به ظاهر سخت نيست) ميشد رتبه زير 1000 و به عقيده من زير 700-800 آورد اگه شما خيلي مشكل داري و يه جورايي نمي خواي امسال بخوني خب اشكال نداره همه درسها رو نخون!! كتاب ها رو قسمت بندي كن و از همين الان يه قسمت هايي رو از هر درس بذار كنار و توي كنكور 90 شركت كن شركت كردن خالي كه محرومت نميكنه بعد اگه نتيجه نگرفتي براي سال بعدش بخون

ولي اينو از بقيه شنفتي از من هم بشنو اگه به فكر ايني كه يكباره دو سال درس بخوني يا به طور كلي اين فكر رو داري توي كنكور 91 موفقتر از 90 عمل مي كني نميگم نشدنيه اما احتمالش كمه و يه عالمه دليل وجود داره كه نتوني اين كار رو بكني يكيش اينه كه دوسال درس خوندن هر كسي رو از نفس مي اندازه ( چون همين طوري هم خيلي ها وسط راه ميبرن براي يك سال خوندن)

در آخر هم اينكه اگه رشته رياضي هستي و از اين ميترسي كه حجم درساي پيش زياده و به پايه نميرسي اشتباهه اگه بابرنامه و ساعت مطالعه كافي درس بخوني هنوز هفته اي يه نصفه روز رو اضافه مياري براي استراحت و تفريح

پ ن: اگه فكر ميكني ميشه مشكلت رو برام خصوصي بفرستي حاضرم بيشتر بهت كمك كنم
    واقعا حرف های شما درسته . منم نمی گم اگه امسال کنکور بدم گند میزنم . نه . اتفاقا شاید امسال کنکورم دادم خوب شدم ولی با خودم میگم دو سال دیگه خیلی موفق تر میشی . یعنی اگه بهم بگن حتما باید امسال پیش رو بخونی و سال دیگه کنکور بدی این اطمینان رو به شما میدم که رتبه ی خوبی بیارم .

حالا شاید بگید چرا اینجور فکر نمی کنی که اصلا این کار نمیشه و باید حتما کنکور بدی امسال تا شر این قضیه رو از سر خودت کم کنی؟ خب فکر می کنم اگه بذارم واسه 91 بهتر از این بشم . اینجوری بگم بین خوب و خوبتر (از نگاه خودم) خوبتر رو انتخاب کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

میدونی چیه اخه امید تو (وهم) با امیدی که من دارم خیلی فرق داره . فکر می کنم 20000 بیاری گل کاشتی .
    چرا به چش خودت منو نگاه می کنی . اگه یکی بخواد شریف بیاره و 2 هفته مونده به کنکور شروع کنه باید امیدوار باشه مثل شما لابد؟؟؟؟؟

(ببخشید وقتی حرفات رو خوندم جا خوردم . فکر نمی کردم انقد طرز تفکرت سطحی باشه ! )
    بابا چه خبره بخوای دو سال بخونی؟ من یکی از همکلاسیام خیلی کم درس می خوند و حتی سر امتحان های ترم سال سوم چند بار وقتی مراقبا حواسشون نبود بهش تقلب دادم تا نیفته و من معدل سومم شد 18.5 و اون شد 16.5. اما اون یکسال پیش دانشگاهی رو نشست مثل آدم خوند اما من کمتر از اون خوندم. اون با همون یکسال خوندنش شد 1120 منطقه 2 و مکانیک صنعتی اصفهان قبول شد که دانشگاه چهارم یا پنجم ایرانه. تازه 2 هفته قبل از کنکور رو زیاد درس نمی خوند و جام جهانی نگاه میکرد وگرنه رتبه 2 رقمی هم می تونست بشه. اما من که قبل از این یکسال درسم از اون بهتر بود شدم 11000. تازه منم درس خوندم اما یک ماه آخر نتونستم همه ی درسا رو دوره کنم و خیلی از مطالب یادم رفته بود(تازه جام جهانی هم نگاه می کردم) اما الان چاره ای نیست و یکسال دیگه باز باید بخونم. اما همون سال اول هم میشه شریف هم قبول شد. تقریبا همه ی رتبه های برتر کنکور سال اولشون بوده که کنکور میدادن و همه هم شریف قبول شدن. کنکور اون قدرها هم که فکر میکنی سخت نیست. همون یکسال خوندن هم زیادشه البته اگه آدم خوب و اصولی بخونه. رتبه ی یک کنکور سال قبل ریاضی یعنی معین فلاحتگر از بهمن مدرسشون تعطیل شد و نشست خوند برا کنکور و بعد شد رتبه یک. اون وقت شما میخوای دو سال بخونی؟ تازه شما الان جوگیر هستی! حتی رتبه یک کنکور هم یه روزی از درس خوندن خسته شده بوده و حال درس خوندن نداشته که تازه 5 ماه تو خونه درس میخونده! اون وقت شما میخوای 2 سال بخونی یه بند؟ فکر روزای خستگی و دلسرد شدن رو هم بکن. همیشه آدم جوگیر نمی مونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

تازه یه چیز دیگه. اصلا به شما اجازه این کار رو نمیدن که یک سال پیش دانشگاهی رو دیرتر بخوای بری و یه سال تو خونه بمونی. این کار شما ترک تحصیل حساب میشه و باید بری خدمت. من که 3 ماهه پیش دانشگاهی رو تموم کردم و 2 ماهه که کنکور دادم الان باید با کلی مکافات خدمتمو یکسال عقب بندازم که بتونم یک سال دیگه درس بخونم و کنکور 90 رو هم شرکت کنم. همین طوری الکی نیست که شما هر وقت دوست داری بری پیش دانشگاهی و هر وقت دوست نداری نری! این کار شما به هیچ وجه عاقلانه نیست و اصلا شدنی نیست و بحث کردن در این باره وقت تلف کردنه. به جای این حرفا همین امسال درست و حسابی با یه برنامه ی خوب بخون مطمئن باش که میتونی 2 رقمی هم بشی و راحت یه دانشگاه خوب قبول شی. در ضمن درس خوندن زیاد تضمین نمی کنه که فرد تو کنکور موفق باشه و حتی با رتبه ی خوب هم هزار تا سهمیه رزمندگان و شاهد داریم که 50 درصد هر رشته رو به خودش اختصاص میده و بقیه ظرفیت هم بین سهمیه های منطقه 1 و 2 و 3 تقسیم میشه. پس فکر نکنید که راحت میشه با درس خوندن قبول شد. دوست من با رتبه 86 منطقه 2 نتونست شریف قبول شه و مکانیک تهران قبول شد. در ضمن شما سال اول پایه بخونی و بعد سال بعد بخوای پیش بخونی، کامل پایه یادت رفته! حتی اگه بهترین حافظه رو داشته باشی. پس یه خرده عاقلانه تر فکر کن و تصمیمات الکی نگیر.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز این یه تجربه ی ثابت شدس.....(شاید تو خودت فکر کنی که این تجربه واسه من فرق داره و من با همه فرق دارم و از این حرفا.مطمئن باش تو هم مثل بقیه همین بلا سرت میاد)
    اسم این بلا ی بزرگ تنبلیه!
    شما تابستون رو درست نخوندی .گفتی عیب نداره بعدا جبران میکنم.الآن وقت جبرانه و میگی نمیرسم و کنکور 90 رو بیخیال میشم مطمئن باش کنکور 90 که سهله کنکور 1404 هم میاد و باز هم تو می گی سال دیگه جبران میکنم.مطمئن باش هیچ وقت جبران نمی کنی.الآن داری پیش خودت می گی این ماموت(اسم کاربریم) چه آدم احمقیه فکر کرده من هم مثله بقیه هستم.
    شاید من آدم احمقی باشم اما مطمئنم تو دچار اعتماد به نفس کاذب شدی.همش می گی من توانایی هام خیلی زیاده و وقت ندارم تا این توانایی هام رو به اجرا دربیارم.مطمئن باش اگه تا همون سال 1404 هم بهت فرصت بدن تو به اون تواناییت نمیرسی مگر اینکه از همین الآن شروع کنی.
    به حرف همه ی بچه ایمان بیار.و البته فکر هم نکن که تو یه چیزی می دونی(در مورد توانایی هات) که ما نمی دونیم!
    همیشه به آینده امیدوار باش.فرض کن یکسال نری مدرسه.چطور میتونی درس های گذشته رو توی یک سال دوره کنی؟
    اسمش آسونه اما عملی کردنش خیلی سخته.(همین بلا سر خیلی از بچه های غیر حضوری میاد)
    یه مثال هم در مورد خودم میزنم که خیلی خصوصیاتم(همون طور که خودت میگی) به من شبیه اما تفاوت من با شما در اینه که من هنوز سال سوم دبیرسانم.من میخوام پزشکی قبول شم.برای همین تصمیم گرفتم که سال دوم و سوم رو ریاضی بخونم و بعد تغییر رشته بدم.گفتم زیست که کاری نداره حفظ کردنیه!اما....پدرم در اومد تا زیست 2 رو خوندم....
    منظورم اینه که بدون مدرسه درس خوندن اصلا وابدا توصیه نمیشه....
    مطمئن باش یه روز میاد که پشیمان میشی...به توصیه ی همه ی بچه ها گوش کن و مطمئن باش با اقتدار تمام توی کنکور 90 حاضر میشی و اصلا هم به کنکور 91 فکرنکن.چون اگه یک درصد هم به اون فکر کنی و کنکور 90 رو جدی نگیری یقین داشته باش که هر دو کنکور رو از دست میدی.
    اینا همه ی نظرات من بود.....
    موفق باشی

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

مثله اینکه دنبال دلیل منطقی میگردی شما!اینم دلیل:
    دوست عزیز اگه هرچقدرم امسال رو درسای پایه وقت بزاریو روشون تسلط پیدا کنی حتما حتما حتما سال بعد درسا فراموش میشه!تسلطت کم میشه و بازم باید واسشون زمان بزاری...یعنی اینجوری نیس که بگی همشو امسال یاد میگیرمو خلاص!
    ببین الان هیچ زمانیو از دست ندادی!باور کن!اصلش از بعد از اینه!ازت خواهش میکنم ریلکس فقط درستو بخون...با برنامه برو جلو...مشاور داری شما؟اگه تهرانی که حتما پیش یه مشاور خوب برو...با برنامه هاش میری جلو ...دیگه فکرتم مشغوله این چیزا نمیشه...
    خواهشا از همین الان یاد بگیر در حال زندگی کنی...این خیییییییلی مهمه!به فکر امروزت باش...الان توی همین زمانی که واسه این تاپیک گذاشتی میتونستی ترمودینامیکتو درس حسابی جمع کنی!میبینی؟!! زمانو دیگه بعد از این از دست نده!
    ضمنا یه چیز دیگه شما که الان میگی تابستونمو از دست دادم چه تضمینی وجود داره که بعد از اینم زمانو از ندی؟!!
    این فکرای بی فایده رو بریز دور خواهشا...اینطوری فقط ذهن خودتو مشغول میکنی...
    99% داوطلبا همین راهه معمولی و مشخصو رفتن و نتیجه هم گرفتن...کنکور سوپرمن بازی نمیخواد دوست عزیز...
    یه سال بشین درست درمون سعی کن... کتاباتو قورت بدی...دوره هایه درست داشته باش...زحمتتو بکش...
    انشاالله نتیجه شو میبینی...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا حرف های شما درسته . منم نمی گم اگه امسال کنکور بدم گند میزنم . نه . اتفاقا شاید امسال کنکورم دادم خوب شدم ولی با خودم میگم دو سال دیگه خیلی موفق تر میشی . یعنی اگه بهم بگن حتما باید امسال پیش رو بخونی و سال دیگه کنکور بدی این اطمینان رو به شما میدم که رتبه ی خوبی بیارم .

حالا شاید بگید چرا اینجور فکر نمی کنی که اصلا این کار نمیشه و باید حتما کنکور بدی امسال تا شر این قضیه رو از سر خودت کم کنی؟ خب فکر می کنم اگه بذارم واسه 91 بهتر از این بشم . اینجوری بگم بین خوب و خوبتر (از نگاه خودم) خوبتر رو انتخاب کنم
    اين چيزايي كه من نوشتم براي وقتيه كه شما واقعا يه مشكل حاد داري و نمي توني امسال درس بخوني ولي اگه هدفته فقط اينه كه چون كنكور سخته و تلاش زيادي ميطلبه براي كنكور يه دفعه به جاي يه سال دو سال درس بخوني تا موفق بشي با عرض شرمندگي بايد بگم: 1- كار خيلي خنده داري هست 2- صحبت هاي 3-4 تا پست اخير به شدت تاييد ميشه ( يعني اولا خيلي چيزا رو فراموش ميكني و دوما الان داغي و فكر مي كني دو سال خوندن چيزي نيست بعدا بدجوري وسط راه خسته ميشي و دلسرد 3- آخه وقتي ميشه با استفاده از همين 9 ماه شريف قبول شد كنكور 91 چرا؟!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما امسال بخون
    و تلاش کن

فوقش اگه نتیجه ها اومد و رتبه ت به شریف نخورد

سال بعدش کنکور بده

به قول دوستان همه کسائی که شریف و ... قبول شدن و رتبه برتر بودن همون سال اول نتیجه گرفتن یعنی 99 درصد !

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفت... تفکر من به کنار که سطحیه یا عمقی ولی حداقل میدونم واسه قبولی در کنکور و رسیدن به هدف (حالا چه مثل شما شریف چه مثل من که به برق بوعلی سینا رسیدم) یه فاکتور مهم وجود داره اونم ایمان به قبولیه شما از همین اول خودتو باختیو روی سال اول حساب باز نمی کنی اون پست دادم که به خودت بیای که انگار بر عکس شد کنکور انقدر مطلب نداره که 2 سال وقت بگیره اگه از وقتت خوب استفاده و بازدهی خوبی داشته باشه درس خوندنت همین سال اول میتونی به هدفت برسی
    نمی دونم وقتی سال اول میشه به هدفت برسی چرا انقدر اصرار به سال دوم داری تلاشتو بکن سال اول 99%موفق میشی اگه هم نشدی اونوقت برو تو فکر 1 سال دیگه نه اینکه از الان ...(واسه همین میگم خجالت داره)
    اشکالیم نداره الان یکم جوگیری وقتی سال اولت تموم شد دوباره بیا تو همین تاپیک ببینم حال و حوصله 1 سال دیگر داری یا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام

راستش تو اون چند تا پست اول خيلي نظرا قاطع و بادليل نبود...ولي الان که نگاه مي کنم مي بينم تو چند تا پست اخر بدجور ترکونديد و حسابي پشيمونم کرديد از اين کار...
    اصلا فکرشم نمي کردم يه روز نظرم انقد عوض شه!!!!شما ديگه کي هستيد ؟؟ چرا زوتر نگفته بوديد تا از ايت بيشتر نه شما نه من خسته مي شديم ...(به قول Excellent!!!!! MK)
    ديگه جو "خوندن واسه کنکور 91"پريد و اصلا بهش فکر نمي کنم . الان تازه فهميدم چقد بد ميشد اين کارو مي کردم .حالا مي خوام حتما (اگه شده خودمو بکشم)واسه کنکور 90 قبول شم .

نمي دنم چطوري..با چه زبوني..با چه رويي از تون عذر خواهي و تشکر کنم به خدا روم نميشه اين پستو بدم ولي ... من که از شما دورم اميدوارم خدا واستون جبران کنه..باور کنيد بد درديه سردرگمي.اميدوارم منو واسه وقتي که ازتون گرفتم ببخشيد. شايد باورتون نشه الان يه خوشيحالي و اميدي دارم انگار دنيا رو بهم دادن ...

حالا وقتشه وظيفم که تشکر از شماست و بجا بيارم:
    تشکر ويژه ازfarhad1122 عزيز و MAMMUT بزرگوار که نظراشون نقطه عطف نظرا بود
    از دوست خوبم sadboy012 که مي دونم هر کاري از دستش بربياد واسه دوستاش مي کنه
    از sinasalar2007 و amirdb و mahdis_apex دوستان عزيز و خوش قلبم که خيلي دوستشون دارم
    و از بقيه بچه ها haniiii و bnmnb و M3lody و vahid-p و reza atom و tabasom sweet و
    به صورت Special thank از mehdi-2009 که از صحبتاشون ميشه همه چيز رو از جمله حس دلسوزي و خیرخواهی رو ميشه براحتي ديد .
    خوشحالم...خوشحالم که همچين ادمايي رو مي شناسم که هر کدومشون يه دنيا اميد و خوبين...
    باور کنيد وقتي الان يه بار ديگه 3 صفحه ي تاپيک رو نگاه کردم يه معنويت و حس خيلي قشنگي ديدم که تو صحبت اکثر دوستان بود و هي ميگفتم فلان کار بکن يا.. واسه همين ميگم چقدر خوبيد!
    و در اخر يه عذرخواهي به خاطر نفهيمم(خوبه!) از hermione که اميدوارم منو درک کرده باشه .
    Last edited by mineworld; 18-09-2010 at 12:28.

11. 3 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •