کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا چیز خاصی کم نمیشه.
فشرده ترش میکنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا چیز خاصی کم نمیشه.
فشرده ترش میکنند.
سلام من 800 مگی دان کردم هیچ مشکلی نداره فقط راهی نیست با جوی استیک بازی کنیم . یه دسته اکس باکس مییاد ولی کار نمیکنه![]()
سلام
منم بازی رو دانلود کردم و دارم بازی میکنم همون 800 مگی . بازی فوق العادست هیجان خیلی بالایی داره و سه بعدی بازی یه حس گیج کننده ای به آدم القا میکنه. گرافیک بد نیست ( در حد خودش خوبه ) پیست مسابقات عالی طراحی شده و تنوع خوبی داره به طوری که شما تو یه پیست وقتی 3 دور میزنید هر بار میتونید مسیر جدیدی رو برید. در کل بازی ارزششو داره . و پیشنهاد میکنم این بازی رو از دست ندید برای تنوع هم که شده خوبه چون سبک جدیدی از ریس رو براتون به ارمغان میاره.
راستی در رابطه با سوال دوستمون که پرسیده بودند باید بگم که این نسخه ی ریپک زبانش انگلیسیه و همچنین برای من که نیاز به کرک نداشت ( یا حداقل با خوده فایل های نصب اجرا شد ) به طوری که وقتی بازی رو نصب کردم بلا فاصله هم اجرا کردم.
Last edited by mosolim; 03-12-2010 at 15:10.
سلام
به طور کلی این بازی بهتره یا MX vs. ATV Reflex ؟
ممنون
این بازی خیلی بهتره.
حتی از pure
این بازی سرعت و هیجان رو به حداکثر رسونده.
ولی از اسکرین شات ها و امتیاز ها و حتی حجم دو برابر ، به نظر میاد MX vs. ATV Reflex بهتر باشه
شما خودتون هر دو رو بازی کردید؟
بله . بنده خودم هر سه تا شون رو بازی کردم.
من که از MX vs. ATV اصلا خوشم نیومد.
pure هم بازی قشنگی بود.
ولی این یکی یه چیز دیگه هست.
حالا خود دانی ....
نظر شخصی بود شاید شما از این بازی خوشتون نیاد.
کسی راهی برای بازی کردن با دسته پیدا نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟
بدون دسته زیاد حال نمیده.
من که با دسته xbox 360 با سیم دارم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم نداره.
فقط باید بری تو آپشن و تو کنترول ، کیبورد رو بکنی دسته (xbox 360 cotroler)
اون که بله ولی نمیشه با دسته معمولی بازی کرد؟ منم 360 دارم. چطوری میشه دستشو به pc وصل کرد؟ باید براش از اون کابل usb های مخصوص خودشو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)