تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: دستگاهی که بتواند با سرعت نورحرکت کند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

می شه یه کم در مورد نحوه اتصال این همه آرمیچر به هم یه کم توضیح بدید؟یعنی مثلا چه جری می خواید بر فرض 100 تا آرمیچر که با یه فرکاسی می چرخند رو به هم متصل کنید تا نهایتا یه آرمیچر آخری رو بچرخونن؟تازه مطمءنا 100 تا آرمیچر اگه به آرمیچر دیگه رو قرار باشه بچرخونن مطمئنا اون آرمیچر به اندازه اون 100 تا آرمیچر نمی چرخه.باز هم گیریم بر فرض محال این اتفاق بیفته و ارمیچر با سرعت نور بچرخه.خب شما چی رو می خواید ثابت کنید؟که نسبیت نقض میشه؟قبلا هم گفتم این ربطی به نسبیت نداره

2. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت handel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اين نظريه يه مشكل ديگه هم داره و اون فشار نيروي جاذبه و اصتحكاك هستش فرض كنيد آرميچر 1 با سرعت 100 دور در حال چرخش هست با اتصال آلميچير دوم به دليل وجود جرم آرميچر2 (نيروي جاذبه زمين) , آلميچر1 با سرعت 50 دور آرميچر2 رو خواهد چرخوند و با روشن شدن آرميچر 2 سرعت كل به 150 ميرسه.
    همينطور اگه آرميچر 3 رو متصل كنيم سرعت آرميچر 1 به 25 و سرعت آرميچر 2 به 50 ميرسه در نتيجه سرعت كل به 175 خواهد رسيد در صورت ادامه روند آرميچر ها يكي يكي از ابتدا از كار خواهند افتاد و عملا به دليل كمبود انرژي شما تا سطح محدودي ميتوني سرعت رو زياد كني.
    حالا اگه اين كار در خلا و بدور از هر گونه نيروي جاذبه صورت بگيره اين مشكل حل ميشه
    کاملا درسته اگه بخواهیم این آزمایش رو در محیطی که جاذبه هست انجام بدهیم هر آرمیچر باید پر قدرت تر از آرمیچر بعدیش باشه ولی در محیط خلا این مشکل وجود نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مشكل ديگه اينه كه موتور يا آرميچري كه قراره هم خودش بچرخه هم يكي اونو بچرخونه منبع انر‍ژيش بايد همراهش باشه (بهش متصل باشه) تا بتونه بدون مزاحمت چرخونده بشه.
    این زیاد مشکل بزرگی نیست همینطور که گفتید منبع انرژی میتونه همراهش باشه یا جدیدا چیزی بنام وای ترای
    اومده که ظاهرا میشه برق رو بصورت بیسیم انتقال داد که شاید به درد این آزمایش هم بخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

می شه یه کم در مورد نحوه اتصال این همه آرمیچر به هم یه کم توضیح بدید؟یعنی مثلا چه جری می خواید بر فرض 100 تا آرمیچر که با یه فرکاسی می چرخند رو به هم متصل کنید تا نهایتا یه آرمیچر آخری رو بچرخونن؟تازه مطمءنا 100 تا آرمیچر اگه به آرمیچر دیگه رو قرار باشه بچرخونن مطمئنا اون آرمیچر به اندازه اون 100 تا آرمیچر نمی چرخه.باز هم گیریم بر فرض محال این اتفاق بیفته و ارمیچر با سرعت نور بچرخه.خب شما چی رو می خواید ثابت کنید؟که نسبیت نقض میشه؟قبلا هم گفتم این ربطی به نسبیت نداره
    ببینید خیلی پیچیده نیست انتهای هر آرمیچر رو به سر آرمیچر قبلی وصل میکنیم طوری که هنگام چرخش جدا نشه
    یعنی درواقع آرمیچرها رو روی همدیگه میچینیم
    اگه این آزمایش در محیط خلا انجام بشه سرعت چرخش بطور کامل به آرمیچرهای بعدی منتقل میشود
    هدف من هم این نبود که نسبیت رو نقض کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آخه تیتر تاپیک اینه که دستگاهی که با سرعت نور حرکت کند گول زننده ایت.آرمیچر که حرکت نمی کنه.می چرخه!
    بعد تو خلاء چه اتفاقی می افته مگه؟فقط مقاومت هوا از بین می ره.جاذبه یا همون نیروی وزن آرمیچر ها که از بین نمی ره.بعدش شرمنده من از متوجه نشدم.یعنی قراره هر آرمیچر رو به آرمیچر بعدی وصل کنیم به طور سری؟خباینجوری که دور چرخش فقط کم می شه!آرمیچر اول مثلا 10000 دور.بعدی هم بدون اصطکاک و وزن و ... گیریم همون 10000 دور.خب اگه ارمیچر سوم بخواد با سرعت بیشتری بچرخه این دو تا آرمیچر باید هم زمان اون سومی رو بچرخونن تا دورش مثلا بشه 20000 تا.اگه ارمیچرها تا اخر به پشت هم وصل شن که تاثیری نداره.نکته مسلم اینکه ارمیچرهای بعدی هرگز نمی تونن با سرعت ارمیچر قبلی که داره اونو می چرخونه بچرخن

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

اين مثالو ببين شايد بهتر متوجه شدي:

مثال دوستمون رو اينطوري هم ميشه گفت فرض كنيد محدوديت سرعت ما در حركت دادن اجسام 100 باشه .
    در اين حالت جسم A در حالي كه جسم B رو سوار كرده با سرعت 100 در حال حركت هست حالا اگه جسم B همينطور كه سوار جسم A هست بدون مصرف انرژي زيادي خودش هم با سرعت 20 حركت كنه در نهايت سرعت B به 120 ميرسه حالا اگه روي جسم B هم جسم C قرار بگيره و حركت كنه سرعت بيشتر ميشه و همينطور جسم D‌ روي C و....
    Last edited by starpars; 16-09-2010 at 18:03.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

آخه نمیشه که
    اولا فکر کنم باید چند دور کل کره زمین رو دور بزنن دوما وقتی یکیش سوار اونیکی میشه کلا سرعت کاسته میشه و استکاک و ...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اين مثالو ببين شايد بهتر متوجه شدي:
    دوست عزیز حرکت رو به جلوی دو تا جسم با حرکت چرخشی آرمیچر فرق داره.اینجا هر ارمیچر با ید اونیکی رو بچرخونه.یعنی آرمیچر سوم باید توسط دو تا آرمیچر 100 دور بچرخه که سرعتش بشه 200 دور.من می گم چه جوری چند تا آرمیچر می خوان یکی رو بچرخونن

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

دوست عزیز حرکت رو به جلوی دو تا جسم با حرکت چرخشی آرمیچر فرق داره.اینجا هر ارمیچر با ید اونیکی رو بچرخونه.یعنی آرمیچر سوم باید توسط دو تا آرمیچر 100 دور بچرخه که سرعتش بشه 200 دور.من می گم چه جوری چند تا آرمیچر می خوان یکی رو بچرخونن
    از لحاظ تئوری که امکان پذیر هست. هر آرمیچر یک قسمت چرخان داره که اصلا مهم نیست چی باشه. اون آرمیچر فقط قسمت چرخان خودش رو می چرخاند. حالا ما به این قسمت چرخان یک آرمیچر که خودش باز یک قسمت چرخان دارد متصل می کنیم.

سوال اصلی گشتاور مورد نیاز برای چرخش آن همه آرمیچر هست !!
    اولین آرمیچر چه گشتاوری باید تولید کند تا سایر آرمیچر ها را با سرعت زاویه ای مثلا 100 دور در ثانیه بچرخاند؟؟

من هنوز مانده ام چرا می خواهیم اصلا همچین کاری انجام دهیم ؟!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

البته توي اين تاپيك آرميچر فقط يه مثال هست براي درك قضيه.
    مهم فهم كليت مسئله هست كه داره ميگه چجوري ميتونيم از محدوديت سرعت فرار كنيم و شايد به سرعت نور هم برسيم. اصلا بحث اصلي اين نيست كه مثلا يه ماشين بسازيم اندازه پيكان كه بتونه با سرعت نور حركت كنه.

از لحاظ تئوری که امکان پذیر هست. هر آرمیچر یک قسمت چرخان داره که اصلا مهم نیست چی باشه. اون آرمیچر فقط قسمت چرخان خودش رو می چرخاند. حالا ما به این قسمت چرخان یک آرمیچر که خودش باز یک قسمت چرخان دارد متصل می کنیم.

سوال اصلی گشتاور مورد نیاز برای چرخش آن همه آرمیچر هست !!
    اولین آرمیچر چه گشتاوری باید تولید کند تا سایر آرمیچر ها را با سرعت زاویه ای مثلا 100 دور در ثانیه بچرخاند؟؟

من هنوز مانده ام چرا می خواهیم اصلا همچین کاری انجام دهیم ؟!
    اگه اين كار در مكاني باشه كه نيروي جاذبه نيست و فقط استهكاك هست چي بازم گشتاور زيادي لازم داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •