مرسی
احتمالا بشه . اگر گوشی های دیگه رو برچسب میزنن این هم میشه . من که احتیاجی بهش ندارم .
اما فکر کنم ورژن سفارش خاورمیانه گوشی کیبوردش عربی هم تایپ داشته باشه .
کیفیت دوربینش هم متوسطه . تو روز خوبه
مرسی
احتمالا بشه . اگر گوشی های دیگه رو برچسب میزنن این هم میشه . من که احتیاجی بهش ندارم .
اما فکر کنم ورژن سفارش خاورمیانه گوشی کیبوردش عربی هم تایپ داشته باشه .
کیفیت دوربینش هم متوسطه . تو روز خوبه
این ورژنش اومده؟یا میاد؟
واسه کسی می خواستم که حتما باید حروف عربی داشته باشه!![]()
من فعلا" ندیدم . اما باید باشه . چون زبان عربی داره پس ورژن عربیش کیبورد عربی هم داره .
با سلام
خاستم بپرسم هنوز هم این گوشی ازلحاظ کیفیت خوبه؟
نمیشه بدن برین فلش کنن تا فارسی رو ساپورت کنه؟ آخه عربی بعضی حروف نداره سخته
برای این گوشی برنامه ای اومده؟ (ex128)
کیفیت که فرقی نمیکنه . موتورولا محصولاتش همیشه در کیفیت ساخت اول هست . چه اولین گوشی و چه همون گوشی 1سال بعدش .
در مورد فارسی سازی هم اطلاعی ندارم . البته عربی کار راه بنداز هست و فقط حروف گ چ ژ رو نداره .
برای برنامه هم تمام برنامه جاوا رو سا÷و رت میکنه . مثلا در سایتکه اگر فیل تر نشده باشه خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
. و این سایت که خودم چند روز پیش چندتا بازی خوب ازش دانلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان کسی با ex115 مشکلی با gprs ایرانسل نداره؟ من با دو سیم کارت مختلف ایرانسل تست کردم وقتی gprs رو تنظیم می کنیم و داخل opera یک صفحه ای رو باز می کنیم بعد از چند ثانیه گوشی ریستارت میشه. ورژن جدید اپرا 4.3 رو هم ریختم و ورژن 6.1 رو هم تست کردم و همین مشکل وجود داره هنوز.
جالبه که در زمان استفاده از gprs همراه اول چنین مشکلی دیده نمیشه. کسی تجربه مشابهی نداره؟ احتمال میدید مشکل از گوشی هست یا ایرانسل و سخت یا نرم افزاری؟![]()
دوستانی که این گوشی رو دارن ، وقتی دارین با خط 1 حرف میزنید بعد یه نفر به خط 2 میزنگه ویتینگ میشه یا چیز دیگه ای؟
درکل این گوشی بهتری یا گوشی دو سیم champ dous ?
من call waiting سیم کارت دوم رو فعال کردم ولی بازم waiting نمیده و اشغال حساب میشه.
از من نه اشغال میزنه و نه waiting . میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد![]()
دوستان این سوال ما رو می تونید یک تست بکنید ببینید کلا این سری گوشی با gprs ایرانسل مشکل داره یا این که دست من هست این طوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)