تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا از این که یک سال عقب افتادید ولی در عوض رشته مورد دل

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

47 82.46%
  • خیر

10 17.54%
صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 106

نام تاپيک: توصیه های پشت کنکوری های پارسال(دانشجویان امسال) به پشت کنکوری های امسال

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

من هم پارسال خیلی عالی خلاصه نویسی می کردم که در زمان دوره بهم کمک می کرد که کمتر نگران این باشم که درسایی که خوندم رو یادم رفته
    ولی الان که فکرش رو می کنم می بینم اگه این وقتی رو که واسه خلاصه نویسی گذاشتم اگه واسه تست زدن می ذاشتم و با تست دوره می کردم خیلی بهتر می شد
    عزیز من موضوع اینه که وقتی خلاصه ای نداشته باشی . هر بار باید به منبع اصلی که پر از اضافاته برگردی ! که خیلی وقت میگیره.
    به نظر من اصلا خلاصه نویسی نکنید! زیر کلمات کلیدی خط بکشید...
    توی درسی مثل ریاضی و فیزیک فکر نکنم کارساز باشه !
    دوستان من ریاضی بودم قبول نشدم الان به شدت از ریاضی متنفرم و میخوام به عشق قبلیم یعنی هنر برگردم به نظرتون کار درستیه ؟
    100% همین کارو بکن !
    البته به نظر من نه
    خیلی آدما رو دیدم به خاطر همین علاقه رفتن رشته های مسخره آخرش بیکار موندن
    اگه برای آینده میخوای به نظرم برو یه رشته نونو آب دار
    بازم نظر خودته ...
    شما یه کار بگو که آیندش تضمین باشه !!. اگه رشته نون و آبدار رفت و تهش بیکار موند چی ؟ همش خودشو سرزنش میکنه که چرا سمت علاقش نرفت . و دوم اینکه فکر نکنم تو رشته ای که بهش علاقه نداشته باشی بتونی پیشرفت چندانی بکنی .
    رشته های مسخره
    خیلی بد بود !

2. 2 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safoora55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا پشت کنکور ارشد هم حسابه؟
    من پارسال آزاد قبول شدم ولی وزارت بهداشت با اختلاف چند رتبه نه
    امسال وزارت بهداشت شهید بهشتی قبول شدم ولی آزاد که فکر می کردم قبول بشم رتبه ام خیلی وحشتناک بود
    ولی خوب اصول کلی درس خوندن برای هردوتا کنکور شبیه هم هست
    اولا برای خود برنامه ریزی کن که طبق اون پیش بری ولی توی برنامه ات بیست روز قبل از یک ماه آخر رو خالی بذار تا اگر احیانا از برنامه ات عقب افتادی بتونی جبران کنی ولی برای اینکه به امی اون بیست روز رو تنبلی نکنی براش یه برنامه ی جدا بذار که اگر طبق برنامه ات پیش رفتی بیکار نمونی
    ثانیا تست زدن رو خیلی جدی بگیر یکی از چیزهای مهمی که شما سر کنکور نیاز داری حافظه ی باز شناسی و یادآوریه تست هرچند تکراری میتونه این بخش از حافظه رو قوی کنه از اینکه تست تکراری بزنی هم واهمه نداشته باش وقتی شروع به تست می کنی ممکنه خیلی چیزها یادت نیاد و بگی وای من که همه رو یادم رفته ولی نترس این خیلی طبیعیه همین کمک میکنه نقاط ضعف خودت رو بشناسی اگر هم تست تکراری بود و بلد بودی خوبیش اینه که میدونی اون مطلب توی ذهنت فیکس شده و برای روحیه ات هم خوبه
    باید یکماه آخر رو کلا بذاری برای تست و دو ساعت در روز مرور خلاصه ها خلاصه نویسی خیلی برای یادگیری خوبه ولی حداکثر تا بهمن این کارو بکن بعدش بیشتر وقت برای تست بذار
    زبان رو هر روز یکساعت بخون در مورد زمان درس خوندن زیاد به خودت از الان سخت نگیر همه ی کسانی که مجدد شروع به خوندن می کنن اولش با روحیه ی زیاد با حداکثر توان شروع می کنن ولی به وسطهاش که میرسه دیگه میبرن چون همه ی انرژیشون رو خرج کردن پس برای الان روزی 4 ساعت خیلی خوبه که به مرور زیاد بشه یک روز در هفته رو تفریحی درس بخون که هنگ نکنی کلا از تفریحاتت کم نکن مغز برای این که مطالب آموخته شده رو ذخیره کنه احتیاج به وقت آزاد داره خوابت رو اصلا کم نکن به دو دلیل
    اگر خوب بخوابی نشاط مغز باقی میمونه و بدنت هم ضعیف نمیشه حتما سعی کن سر ساعت بخوابی و خوب بخوای
    ثابت شده مغز در حین خواب شروع به ذخیره و دسته بندی مطالب آموخته شده در طول روز میکنه که با خواب کم در طول زمان حافظه نمی تونه به خوبی عمل کنه
    می تونی این اوایل هر چند روز رو اختصاص به یک درس بدی چون داری دوباره مطالب رو یاد میگیری غیر از زبان که اون باید هر روز باشه ولی چند ما آخر رو هر روز به یک یا دو درس اختصاص بده دلیلش هم اینه که سر کنکور شما باید طی چندساعت امطالب گوناگون رو یادآوری کنی پس بهتره از قبل به این مطلب عادت کرده باشی
    الان که تست میزنی بعد از اینکه جوابها رو دادی حتما دونه به دونه ی اونها رو بررسی کن،اینکه چرا این جواب رو دادی و چرا جواب های دیگه رو ندادی؟ چرا این جواب صحیح هست و بقیه نیست؟ ممکنه چه اشتباهی رو مرتکب بشی تا جواب صحیح گزینه های دیگه به نظر بیاد؟ اینها خیلی مهمه که باعث میشه سر تست توجه بیشتری داشته باشی و کمتر جواب غلط بدی
    درس های عمومی رو جدی بگیر خصوصا ادبیات و بینش که اولی ضریب خوبی داره و دومی مطالبش زیاد نیست و اگر خوب بخونی و خلاصه ی خوبی ازش داشته باشی و تست هم بزنی میتونی خیلی بالا بزنی درسهای عمومی میتونه ضعف شما رو در اختصاصی جبران کنه نوه ی خاله من با این که المپیادی بود ولی به عمومی دل نمی داد و رتبه اش شد 3600 پسرخاله اش با همون درصدهای اختصاصی ولی عمومی بهتر شد 24 پس اصلا دست کم نگیر
    خوب غذا بخور مقوی بخور و خوب بخواب کنکور سال دوم خیلی بدن رو تحلیل میبره و ممکنه دو ماه آخر هرچقدر هم تلاش کنی به خاطر بدن ضعیف نتونی بازده مفیدی داشته باشی
    یه سرچ کوچولو درباره ی ریلکسیشن بکن و تمرین کن تا یاد بگیری این خیلی مهمه چون اکثر کسانی که خوب میخونن استرس بالایی سر جلسه دارن که خودش باعث میشه نتونن تمرکز کنن و مطالب رو خوب یادآوری کنن و کلا میبینی کنکور رو خراب میکنن ریلکسیشن بر این اصل استواره که بدن نمی تونه همزمان در دو حالت متضاد قرار بگیره ریلکسیشن یکی از درمان های اصلی اضطراب هست که فردی که اون رو یاد میگیره میتونه در مواقعی که دچار اضطراب میشه خودش رو سریعا به آرامش برسونه(حالا یه وقت زیادی رسلکس نشی سر کنکور خوابت ببره)
    در مورد مشاور شما اگر اضطراب بالایی داری بهش مراجعه کن وگرنه نه اون که نمی تونه به جای تو درس بخونه و برنامه ریزی کنه
    یک برنامه ریزی خوب برنامه ایه که مطابق روحیه و شخصیت فرد ریخته شده باشه اگر به کسی که نمی تونه بیشتر از روزی پنج ساعت سر درس بشینه بگیم روزی ده ساعت بخون باعث میشه طبق برنامه عمل نکنه و چه بسا همون پنج ساعت رو هم نخونه اون وقت اگر برخلاف برنامه پیش بره به بی نظمی عادت می کنه و نمی تونه از دوماه آخر که خیلی حیاتی هست استفاده ی مفید ببره
    امیدوارم موفق باشی

4. 5 کاربر از safoora55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من سال 82 درسم پيش دانشگاهي‌ام تموم شد. رشته‌ام تجربي بود. سال 84 رفتم دانشگاه علمي كاربردي و فوق ديپلم نقشه كشي صنعتي گرفتم. محيط دانشگاه اينقدر گند بود كه ديگه قيد درس خوندن رو زدم. چون عاشق علوم انساني بودم همنيجوري تو اين حوزه مطالعه‌ي آزاد مي‌كردم. تا اينكه بعد از چند سال حس كردم يه چيزي كم دارم. بايد درس بخونم. دانشگاه سراسري براي كارداني به كارشناسي علوم انساني شرايط سني داشت. زير بيست و سه سال مي‌گرفتن. چون فقط تربيت معلم بود. خب اونو نتونستم شركت كنم. بعد خواستم دانشگاه آزاد شركت كنم. با چند نفر كه مشورت كردم تصميم گرفتم صبر كنم تا كنكور 89 و دانشگاه سراسري شركت كنم( زمان ثبت نام واسه كنكور 88 تموم شده بود). خلاصه درساي دبيرستان رو خوندم و دوباره از ليسانس شركت كردم. فكر مي‌كنم كار بزرگي كردم. چون واسه هيچ كدوم از اين درسا يه ساعتم سر كلاس ننشستم و همه رو خودم تنهايي خوندم. الانم علوم اجتماعي دانشگاه تهران قبول شدم. خيلي هم راضي‌ام.

واسه كنكور درس خوندن اصن سخت نيست. خيلي هم لذت بخشه. يعني اينكه آدم يه برنامه‌اي داشته باشه خيلي خوبه. يه انگيزه‌اي هست كه صبحا از خواب بيدار شه. من خودم صبحا عمومي مي‌خوندم و عصرا اختصاصي. خيلي برام لذت بخش بود.
    يه توصيه ديگه اينكه كنكور آزمايشي رو فراموش نكنيد. به رتبه و ايناش زياد كاري نداشته باشيد و كنكور آزمايشي باعث مي‌شه بتونيد برنامه‌ريزي كنيد. مثلن اينكه توي يه ماه تا كجاي كتابو بايد بخونيد و دوره كنيد. موفق باشيد.
    اگه سوآلي در مورد كنكور انساني داشتيد پ.خ بزنيد.
    Last edited by yenoghteyee; 11-09-2010 at 10:12.

6. 3 کاربر از yenoghteyee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته به نظر من نه
    خیلی آدما رو دیدم به خاطر همین علاقه رفتن رشته های مسخره آخرش بیکار موندن
    اگه برای آینده میخوای به نظرم برو یه رشته نونو آب دار
    بازم نظر خودته ...
    عزیزم شما منظورت رشته های هنر بود ؟ واقعاً که !

8. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من ریاضی بودم قبول نشدم الان به شدت از ریاضی متنفرم و میخوام به عشق قبلیم یعنی هنر برگردم به نظرتون کار درستیه ؟
    شک نکن برو دنبال علاقت . درسته بعضی رشته های هنر پول زیادی توش نیست ولی مهم علاقته. اگه فرضا شما ریاضی بمونی و رشته مهندسی قبولی شی بعد بازار کارش خراب شه مطمئن باش سرخورده میشی چون نه علاقه بهش داری نه درآمد خوبی ولی اگه بری دنبال علاقت که هنر باشه و بازم بازار کارش خراب شه دلخوشیت به اینه که این رشته مورد علاقمه!!

10. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم لطفا جواب بدین
    جزوهای گزینه 2 کاملا؟
    میشه اعتماد کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیز من موضوع اینه که وقتی خلاصه ای نداشته باشی . هر بار باید به منبع اصلی که پر از اضافاته برگردی ! که خیلی وقت میگیره.
    دوست من همون طور که می دونی خلاصه نویسی یه کار سخت و وقت گیره(البته بعد یه مدت راه می افتید) و این وقت گیر بودنش باعث شد که من تو درسای عمومی خیلی کم تست بزنم

من هم نگفتم که این کار کار اشتباهیه گفتم بین خوب و خوب تر آدم بهتره که خوبتر رو انتخاب کنه(دوره با تست زدن)

13. 2 کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم لطفا جواب بدین
    جزوهای گزینه 2 کاملا؟
    میشه اعتماد کرد؟
    داداش لطف کن این سوالات رو اینجا نپرس چون به این تاپیک ربطی نداره وممکنه دعوا بشه
    البته ببخشید که اینو گفتم.تاپیکای زیادی در این بار هست

15. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستشو بخوای من همین امسال شرکت کردم و رتبه ام اونی که میخواستم نشد ولی خوب باهاش ساختم و میرم دانشگاه (برای فرار از کنکور ...)
    به نظر من هم سال پیش سال شیرینی بود ولی دیگه حوصله ی اونطوری درس خوندن و این طوری نتیجه گرفتن رو ندارم
    به شما واسه ی این اراده تون تبریک میگم ولی یه نکته رو امسال مد نظر داشته باش:
    امسال خودت شاهد بودی که ریاضی و فیزیک چه وضعی داشت ،سال پیش هم شیمی سخت بود (سخت نبود ولی وقت گیر بود ) . به نظر من بشین از الان روی عمومی هات خیلی کار کن چون ممکنه وقت بذاری برای یه درس اختصاصی یهو ببینی امسال شانس تو همون درس سخت شده !
    همون طوری که امسال کسایی که عمومی زیاد خونده بودن نتیجه گرفتن امیدوارم شما هم بتونید سال دیگه نتیجه بگیرید

17. 3 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه money71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من امسال كنكور دادم 9200 منطقه يك شدم- نرم افزار دانشگاه زنجان قبول شدم كه مي رم
    ولي توصيه ها:
    سعي كن تو هر درس فقط يه كتاب خوب انتخاب كن و تا آخر برو ( بعضي كتابا هر فصل رو به چند قسمت آموزش-مرور اول-مرور دوم تقسيم كردند و اگه تمام اين قسمت ها رو انجام بدي بنظرم كافيه)
    خيلي به خودت فشار نيار يعني كم كم مدت زمان ذرس خوندن رو بالا ببر

به اين روزگار دلخوش مباش! ( من عيدم رو گذاشته بودم براي مرور عمومي ها ولي متاسفانه آنفلانزا اونم شديدش رو گرفتم و 20 روز خونه نشين بودم)

19. 2 کاربر از money71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •