تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: انتخاب از بين Wave, Liquid, HTC Aria

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سیمبین 3 هنوز نیومده.توی برنامه هم فکر نکنم به بادا برسه.توی اکثر کشور ها هر کی واسه بادا یک برنامه بنویسه که توسط سامسونگ مورد قبول باشه براش یک عدد ویو رایگان ارسال می کنن و اگه بین 10 تای برتر باشه جایزه دلاری میدن.اگه نوکیا هم سر کیسه روشل کنه و به برنامه نویسا پول بده و برای سیستم عاملش هزینه کنه ممکنه به بادا برسه.

2. 4 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سیمبین 3 هنوز نیومده.توی برنامه هم فکر نکنم به بادا برسه.توی اکثر کشور ها هر کی واسه بادا یک برنامه بنویسه که توسط سامسونگ مورد قبول باشه براش یک عدد ویو رایگان ارسال می کنن و اگه بین 10 تای برتر باشه جایزه دلاری میدن.اگه نوکیا هم سر کیسه روشل کنه و به برنامه نویسا پول بده و برای سیستم عاملش هزینه کنه ممکنه به بادا برسه.
    چه خوب کسی می تونه نرم افزار نویسندگیشو بده؟ویو موندم دوباره میاد یا نه.چون سوپرو آملود دیگه تعطیل داره می کنه.من برم 460بخرم؟خوبه؟البته نو با با گارانتی نه دست دو.بخرم؟داداش به تو هم پیشنهاد می کنم ویو بگیری به کار منو تو ویوو خیلی میاد.من تا 600 رفتم فقط میلستونو دیزایر خوبن که ویو بنظرم برا ما بهتره.ولی نمی دونم کی دوباره میاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باید sdk bada رو از خود سایتش دانلود کنی.
    زبان برنامه نویسیش هم شبیه c++ هست.
    توی قسمت مسابقش میگه کشور شماهمچین امکانی وجود نداره.

5. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ولي خيليا ميگن سيمبين چون تجربه بهتري داره ميتونه نسخه جديدش خيلي موفقتر بشه - حتي موفقتر از بادا.

7. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

احتمالا تا عید معلوم میشه کدوم یکی بهتره
    ولی من فیلم کار با بروسر e7 رو دیدم.سیستم عاملشون کند بود و توی zoom out با اینکه صفحه رو کامل لود کرده با کندی و شطرنجی شدن رو به رو میشد.
    رزولیشنشون هم که پایین تر هست.
    فقط یک قابلیت usb host اضافه دارن که اونم همیشه باید یک کابل اضافه توی جیبت باشه.

9. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

4تا گوشی سیمبین3 در راه هست

11. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اوهوم. من مشکلي ندارم که صبر کنم. برتري سيمبينهاي جديد نسبت به ويو بنظرم اينه که بازيها و برنامه‌هاي ورژنهاي قديم سيمبينو هم ساپورت ميکنن. منتها من فکر ميکنم بيشتر اونها رو بصورت جاوا هم ميشه پيدا کرد، درست ميگم؟

13. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ساپورت برنامه های ورژن های قبلی رو من نشنیدم ولی برنامه های جاوا هم کم نیستن.بهترین حالتی که میتونه واسه سیمبین 3 اتفاق بیفته اینه که علاوه بر امدن بازی های خوب براش بشه برنامه هاش رو کرک کرد.
    البته با ساپورت ovi از ایران به راحتی میشه از قابلیت های gps گوشی های سیمبین 3 هم استفاده کرد که توی ویو باید متوصل به برنامه های جاوا و گوگل مپ شد.(البته مایکروتل قول نرم افزار باداش رو داده ولی هنوز که نیومده)
    در کل فکر کنم قیمت این سری جدیدش گرون باشه و 200 حداقل از ویو گرونتر بیاد

15. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ساپورت برنامه های ورژن های قبلی رو من نشنیدم ولی برنامه های جاوا هم کم نیستن.بهترین حالتی که میتونه واسه سیمبین 3 اتفاق بیفته اینه که علاوه بر امدن بازی های خوب براش بشه برنامه هاش رو کرک کرد.
    البته با ساپورت ovi از ایران به راحتی میشه از قابلیت های gps گوشی های سیمبین 3 هم استفاده کرد که توی ویو باید متوصل به برنامه های جاوا و گوگل مپ شد.(البته مایکروتل قول نرم افزار باداش رو داده ولی هنوز که نیومده)
    در کل فکر کنم قیمت این سری جدیدش گرون باشه و 200 حداقل از ویو گرونتر بیاد
    خب حالا اگر سيمبينهاي جديد بتونن برنامه‌ها و بازيهاي ويرايشهاي قبليو اجرا کنن، به نظر شما بهتره سراغ اونها برم يا به ويو و جاوا اکتفا کنم؟ (درواقع من بحثم بادا و سيمبين 3 نيست. اون رو گذر زمان بايد تعيين کنه. ولي ميخوام بدونم جاوا ميتونه جاي سيمبينهاي قبليو بگيه يا نه.)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تعداد بازی که از یک حد گذشت فکر کنم دیگه کمیت زیاد مهم نباشه و کیفیت بازی ها حرف اول رو بزنه.
    مثلا اگه یک ماشین سواری باگرافیک داشته باشی به نظرم قد 100 تای جاوا بیرزه
    البته رایگان نبودن فوتبال ویو هم یک مسئله هست
    بازی های کم حجم هم اگه نواوری یا خلاقیت داشته باشن یا فیزیک بازیشون قوی باشه ارزش بازی رو دارن.
    جاوا فکرکنم نتونه جای سیمبین های قبلی رو بگیره ولی کار راه انداز هست.
    بادا هم چون تازه 4 ماه بیشتر نیومده پیشرفت خوبی داشته.
    توی زمینه بازی و برنامه اول ios بعد android هست.
    در ضمن ویندوز فون7 رو نباید از یاد برد .از لحاظ اینکه مایکروسافت خودش تولیدکننده اکثر نرم افزار ها مورد استفاده هست .
    و در اخر اگه بادا -- بشه به نظر خودم تا همین حالا اون قدر بازی داره که تا جلوی هیچ سیستم عامل دیگه ای کم نیاره

18. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •