اصلا ALI HONDA GIGA بهترهتو کدوم بخش اواژنگ داری کار میکنی؟ جه سوالیه اصلا تو بخش فروش دیگه
![]()
اصلا ALI HONDA GIGA بهترهتو کدوم بخش اواژنگ داری کار میکنی؟ جه سوالیه اصلا تو بخش فروش دیگه
![]()
که تنها رقیبش اون اشغال هست دیگه؟همین دیگه میرین بدترین مدل های ایسوس رو با بهترینای گیگا مقایسه می کنین همین می شه شما اگه rampage 3 extreme رو دیده باشین ریویو شو تو تامز هارد ویر دیدین دیگه(معلومه که نه دالا این قدر گیگا گیگا نمی کردن که حتما تو hwbot هم نرفتن!)ایسوس UD9 رو زده به راحتی تو همه چی!!اقا سیستمت عالیه البته نه اینکه رو دست نداشته باشه چون همه ی سیستما رو دست دارن ولی یکی از برترین انتخاب هاست با این رنج قیمت اینم بدون نمی شه گفت گیگا بده ایسوس خوبه یا برعکس و لی من طبق مستنداتی که خودم اقای بلک و بقیه ارایه کردن صریحا می گم rampage 3 extreme از تمامی مدل های گیگا برتر هست برو حال کن سیستمت خوبه ولی پاور های گرین رو هم نگاه کن کولرت هم بترشم هست اینم بدک نیست 1216x هم خیلی عالیه کیستم هاف ایکسم که دیدی اون بهتره قیمتم فرقی نمی کنه زیاد ولی هم کولینگ اون بهتره هم جلوش usb3 داره هم شیک تره بازم خود دانی.
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
این بهترین اسپیکر دنیاست خداییش بو حال کن ولی بدون که 200 300 تومنم باید پول کارت صدا بدی در کل خود دانی ولی خیلی گرون در میاد اصلا هدست بخر!البته رو دست که داره نمونش خودم ولی تو رنج قیمتیش خیلی خوبه.
![]()
کاردیگه ای غیر ازمسخره کردن وکوچیک کردن من بلد نبودید؟اصلا ALI HONDA GIGA بهتره تو کدوم بخش اواژنگ داری کار میکنی؟ جه سوالیه اصلا تو بخش فروش دیگه
شرمنده ناراحت شدی ببخشید![]()
منظورتون با گیگابایت هست ؟؟؟ اگه از نظرتون گیگابایت آشغاله چه اطلاعات باحالی دارید ... ما رو شاد کردید ...که تنها رقیبش اون اشغال هست دیگه؟
خب این یه مدل تازه اونم از اینتل هست ... شما مدل های AMD رو ببین بعد بیا نظر بده ... اختلافشون بسیار جزییه ...و لی من طبق مستنداتی که خودم اقای بلک و بقیه ارایه کردن صریحا می گم rampage 3 extreme از تمامی مدل های گیگا برتر هست
الان حوصله سرچ و تایپ ندارم فردا براتون هر چه قدر خواستید مدرک و بنچ میزارم.
در ضمن من نمیگم Asus بده پست های من رو دوباره بخونید ...
موفق باشید.
با سلام
آقا مبارکتون باشه.
سیستم خوبی گرفتین اگه افراطی های اسوس و گیگا بزارن .
Last edited by salar_khan; 15-09-2010 at 20:06. دليل: امدیم 1 چیز یاد بگیریم اما اگه بزارن
خدارو شکر که من 23700 خریدم و الا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)