حذف پيام...
حذف پيام...
Last edited by aha200483; 13-09-2010 at 01:57.
اگر مطمئن هستین تنظیمات درسته پس مشکل ناسازگاری رم هست دیگه. بله همونطور که گفتم این مینبورد و کلاً این پلتفرم پشتیبانی خوبی نداره که این لیست QVL همین مطلب رو نشون میده و البته همیشه خرید رمی که تو QVL نباشه ریسکه فرقی نمیکنه. شما هم راهی نداری یا باید رم رو تغییر بدی که اونم بازم کمی ریسک داره یا مینبورد رو کلاً عوض کنی.
راستش من متوجه نشدم شما میگید رمی که توی QVL نباشه درست. ولی توی این لیست نام CORSAIR وجود داره !!!؟
این که شما میفرمایید باید رم رو تغییر بدم در صورت لزوم میتونم به نمایندگی asus در شهر خودمون مراجعه کنم و میدونم که اونها هم میان یک رم kingmax یا غیره.. روی سیستم قرار میدن میگن برو درست شد !
اما ممکنه بعد از مدتی دوباره مشکلات نمایان بشه ! دقیقا مثل همین CORSAIR که اوایل تا یک ماهی خوب بوده و حالا به تازگی دائم صفحه آبی میده !؟
در نهایت از شما و هر دوستی که این مطلب رو میخونه تقاضا کنم با توجه به موضوعاتی که مطرح شد شما اگر بجای بنده بودید چه میکردید ؟ پاسخ قاطع.
با تشکر
سلام دوست عزيز
خوب فكر كنم علت مشكل شما تا حدودي مشخص شد
گفتم كه دماي پردازنده شما در حالت عادي بايد حدود 37-45 درجه باشه و در فول لود زير 75 درجه
اگر به شات اولي كه از HW MONITOR گذاشتي دقت كني در حالت IDLE دماي پردازنده شما 74 درجه براي ميانگين هسته ها هست
اما در شات دوم كه پردازنده زير فشار قرار ميگيره دماي هسته ها از 100 درجه رد شده و تازه يكي از هسته ها احتمالا بدليل حرارت بيش از اندازه OVERHEAT شده!!!
متاسفانه من از ديروز عصر تا به حال نتونستم به فروم بيام ولي براي من خيلي عجيب هست چرا ساير دوستان كه اين دو شات را ديدن شما را مطلع نكردن!!
بگذريم
اول از همه سيستم را خاموش كنيد و ديگه روشن نكنيد چون اگر تا به حال پردازنده دچار مشكل نشده باشه از اين به بعد حتما ميشه
اول يكسري بريد بازار و يك خمير سيليكون بگيريد كه قيمتش از 3000 تومن به بالاست و بعد هيتسينك پردازنده را باز كنيد و خمير قبلي را پاك كنيد و خميز جديد را كامل به سينك و پردازنده آغشته كنيد و سينك را با دقت و محكم روي پردازنده ببندين
بعد سيستم را روشن كنيد و از فعال بودن فن سينك مطمئن بشيد
مجددا بعد از لود سيستم HW MONITOR را باز كنيد و بدون اينكه با سيستم كار كنيد دماي پردازنده را بررسي كنيد
اگر بعد از 10 دقيقه دماي پردازنده از 50 درجه رد شد پس ايراد داره
اگر زير 50 بود تست PRIME95 را اجرا كنيد و ببينيد دماي پردازنده در حين تست چقدر ميشه
تاكيد مي كنم كه اگر پردازنده دماي 80 درجه را رد كرد تست را متوقف كنيد و سيستم را خاموش كنيد چون بايد يك خنك كننده بهتر براي سيستم بگيريد
من حدس ميزنم هيتسينك بدرستي روي پردازنده سوار نشده
اين كارها را انجام بدين و نتيجه را به من بگيد
موفق باشيد
سلام آقا احسان
شما دريايي از محبت هستيد.
اگر عمري باشه فردا ميرم براي انجام دستورات شما و نتيجه رو خدمتتون اعلام ميكنم.
بازم ممنون![]()
سلام مجدد
آقا حدس شما درست بود !! اين هيتسينك يكي از پايه هاش مشكل داشت، يعني يكم شكسته بود، رفتم تعويضش كردم.
شات هاي جديد HW MONITOR را هم قرار ميدم تا شما تائيد بفر ماييد، ظاهرا مشكل دماي پردازنده حل شده اميدوارم ديگه بلو اسكرين رو نبينم.
حالت IDLE :
در حالت FULL LOAD با PRIME95 در مدت 20 دقيقه :
ضمن تشكر از توجه شما دوست گرامي، در انتها مشكلات و علائمي كه قبلا مشاهده ميكردم(تا اين لحظه كه ديگه نديدمشون) رو شرح ميدم كه مطمئن بشم سيستم عيب ديگري نداره و دوباره بر نميگردن ! و شايد براي ديگران هم مفيد باشه :
1- داخل بازي يكمرتبه رنگها مخلوط و 2 ثانيه بعد سيستم روي همون صفحه قفل و مجبور به ريست دستي ميشدم و بيشتر مواقع صفحه آبي ميومد.
2- فايرفاكس مرتب كراش ميشد و بعضي وقتا بعدش صفحه آبي ميومد.
3- خيلي از cd يا dvd آرشيو نرم افزارها كه داشتم و قبلا بخوبي كار ميكردن يا اصلا نصب نميشدن، يا در حين نصب روي يك فايل error ميداد و يا بعد از نصب دچار مشكل بودند ! كه براي نصب بازيها و اجراشون هم همينطور!!
4- همين مورد 3 رو براي نصب ويندوز هاي xp و 7 هم داشتم، مثلا در مراحل پاياني نصب win7 مرتب صفحه آبي ميومد و نتونستم نصب كنم، كه وقتي يكي از رمها رو در آوردم تونستم با كلي دردسر نصب كنم، اما مجدد داخل ويندوز error زياد داشتم!!!
سپاسگزارم![]()
برادر مشکل همونه که گفتم، دمای سیستم شما نمیتونه مشکل BSOD به وجود بیاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)