تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 53

نام تاپيک: دلیل خستگی و بی حالی من کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Your blood work looks pretty good. I would do a course of some kind of herb or colloidal silver or MMS to see if that helps. You may have a low level pathogen that is very difficult for doctors to detect. You could also ask the doctor to test you for Epstein Barr virus.

I don't know what is available in Iran. My first choice would be MMS but I doubt you have that. The second choice would be olive leaf extract. It is more likely you could find that. It should be standardized to 20% oleupurins, or close to it. Colloidal silver is another option but again, it may be hard to find in Iran.

On any of these that you might try take the supplement for at least one week after all symptoms are gone.

The B12 and folic acid may be helpful also even is your levels are normal

طرف تو خارج هست این رو بهم گفت.
    منتها خیلی هاشو نفهمیدم چون فکر کنم اصلاحات پزشکی به کار برده
    فقط یک تست ویروس گفته که میگه تو ایران نیست.
    خلاصه پزشکی حرف زده.کسی سر در میآره؟ گفته چی کنم با زیتون؟
    این تست جایی هم انجام میدن؟
    Last edited by Life24; 11-09-2010 at 20:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این هم جواب داد.
    ظاهرا اطلاعات خوبی داره.
    این بنده خدا میگه از آنزیم های G6PD هستش.

.Your test results effectively rule out iron deficient anemia and thalassaemia.

However the low blood cell volume(MCV),weight(MCH) and hemoglobin level (MCHC) could point to a genetic deficiency of an enzyme called G6PD which causes hemolytic anemia. G6PD protects the integrity of the blood cells and helps to maintain the hemoglobin content necessary for effective oxygen transport.

G6PD deficiency is widespread throughout the Middle East and African nations including Iran and is a major problem in the integrity of donated blood for use in hospitals.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Normally G6PD deficiency means a lowering of the number of RBC's but if you have been taking folic acid supplements or the blood test was taken during a period of maximum fatigue then there would be a high relacement of any destroyed RBC's and low RBC's would not show up in testing.

You also appear to have an elevated testosterone level (although the readings look a bit strange?). If you have been taking testosterone supplements this could make any G6PD deficiency worse and the fact that you are at the age of maximum natural T levels would also highlight any G6PD deficiency.

Its advisable to get tested for G6PD deficiency by your doctor as there can be a lot of genetic variations and bad reactions to drugs. It can also be passed on to later generations.

It would also be wise to get your vitamin D levels checked to make sure they are not below normal,as vitamin D has been shown to increase G6PD levels(in some prostate cancer studies).

کد:
    کد:
    The only natural treatment I am aware of for counteracting G6PD deficiency is Vitamin E.

کد:

Not sure whether you can get this in Iran but if not then a NATURAL Vitamin E supplement(not synthetic) will probably do.

کد:
    Similarly if you are low on vitamin D either;

کد:
    Or any local Vitamin D3 Gel capsule at 5,000iu
    Last edited by Life24; 11-09-2010 at 23:46.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Your blood work looks pretty good. I would do a course of some kind of herb or colloidal silver or MMS to see if that helps. You may have a low level pathogen that is very difficult for doctors to detect. You could also ask the doctor to test you for Epstein Barr virus.

I don't know what is available in Iran. My first choice would be MMS but I doubt you have that. The second choice would be olive leaf extract. It is more likely you could find that. It should be standardized to 20% oleupurins, or close to it. Colloidal silver is another option but again, it may be hard to find in Iran.

On any of these that you might try take the supplement for at least one week after all symptoms are gone.

The B12 and folic acid may be helpful also even is your levels are normal

طرف تو خارج هست این رو بهم گفت.
    منتها خیلی هاشو نفهمیدم چون فکر کنم اصلاحات پزشکی به کار برده
    فقط یک تست ویروس گفته که میگه تو ایران نیست.
    خلاصه پزشکی حرف زده.کسی سر در میآره؟ گفته چی کنم با زیتون؟
    این تست جایی هم انجام میدن؟
    خون شما کارش رو خیلی خوب انجام میده. باید یک بار از نوعی داروی گیاهی، یا MMS یا "نقره کلوئیدی" استفاده کنید تا ببینیم کمکی میکنه یا نه.احتمال داره یک بیماری میکروبی سطح پائین داشته باشید که تشخیص اون برای خیلی از دکترها مشکله. میتونید از دکترتون بپرسید که واستون یه آزمایش ویروس Epstein Barr رو تجویز کنه، نمیدونم آیا این آزمایش در ایران موجوده یا نه.
    اولین انتخاب من MMS است که باز هم شک دارم اونو داشته باشید.دومین انتخابم عصاره برگ زیتونه که احتمالاً دسترسی به دومی براتون راحت تره. و اون باید 20% (یا نزدیک به اون) oleupurins باشه!
    گزینه دیگر نقره کلوئیدی است، اما باز هم ممکنه توی ایران نباشه. اگه هر کدوم از اینا رو استفاده کردید سعی کنید حداقل برای یه هفته استفاده کنید تا نشانه ها از بین برن.
    B12 و اسید فولیک هم میتونه کمک کنه تا شما رو به همون سطح نرمال برسونه.

4. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مورد اول که کمی به ویروس اپشتین بار شک کرده حالا نمی دونم چطور ؟ و یکسری درمانهای گیاهی و غیره را پیشنهاد کرده که پایه اصلی را برگ درخت زیتون قرار داده . در هر صورت کمی گنگ می باشد و بنده چیز زیادی در این مورد نمی دانم .
    تست ویروس EB در ایران انجام می شود ولی کمک زیادی به شما نخواهد کرد .

مورد دوم هم که به بیماری فاویسم یا G6PD شک کرده . چیزی که مهمه در این بیماری حملات همولیز در اثر تماس با مواد اکسیدان می باشد که شایعترین آن همان حساسیت به باقلا می باشد . که شما در این مورد سابقه ای را ذکر نکرده اید . اگر همچین سابقه ای را ندارید احتمال این مورد بسیار پایین می باشد ولی جهت اطمینان می توان تست G6PD را انجام داد.
    موفق باشید .

6. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ن روزی که پر انرژی هم هستم خیلی زود پنچر میشم
    و سردرد میگیرم که به چشم هام میزنه و همزمانش حالت تهوع میگیرم
    امروز از پله دندان پزشکی بالا رفتم زیاد هم نبود. تا رسیدم به مطب. قلبم خیلی تند میزد و نفس کم اوردم به طوری که همان لحظه نمیتونم حرف بزنم به طور عادی و نفس نفس میشه.این مشکل همیشه هست و امروز یادم اومد.

با درود
    امروز رفتم دکتر
    خدا رحم کرد . نوبت که نمیداد. راست هم میگفت بسیار بسیار شلوغ بود.
    2 تا منشی داشت هیچ کودومشون هم نوبت نمیدادن به ما. میگفت نوبت بگیری برای 10 روز دیگه.
    راست میگفت دفترش فول فول پر شده بود.
    خلاصه داشتیم بر میگشیتم یک خانمی اونجا گفت من کار پیش اومده و باید برم و نوبتش داد به ما
    ما هم کیف کوک شدیم.
    بگذریم رفتیم دکتر فوق تخصص خون و انکولوژی
    ایشون هم گفت همه مشکلت به این مروبط نیست اما این هم سهیم هستش و تاثیر گذاشته.
    گفت ورزش را ادامه بده و فشارم رو گرفت با وزن.
    سه بسته کپسول ferro sanol duodenal داد با 20 تا قرص sentrum
    آهن ها بعد از شام و اون یکی بعد از صبحانه.
    گفت ذخیره آهن شما کم هست.
    و سه ماه دیگه هم بیا.
    این sentrum رو نمی دونید چی هست؟
    در مورد بلند شدن هم که چشم هام کمی سیاهی میره و عدم تعادل هست چند ثانیه گفت فشارت میافته اون موقع احتمالا.

درود دکتر گفت برای سر درد هات یک سری از علائم میگرن رو داری. و احتمالا عروقی هست و برو مغز و اعصاب سی تی اسکن و ام ار ای و اینچیزها که نیاز هست احتمالا بهت میدن.
    علائم سردرد من هم : سردرد بالای سر(کل سر نه) - درد گرفتن بالای چشم-احساس حالت تهوع همزمان. و ... .

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز جناب Danial_Hiv
    شما همراه با قرص ها و داروهای تجویزی پزشکتون می تونید از این مکمل های غذایی هم استفاده کنید(البته اگر مایل هستید)
    1-برای سردرد تون:
    -مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می ‌کنند اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه ی ‌سر و سردردهای عصبی را آرام می‌کند.
    - تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می ‌شود، دردهای شدید نیمه ی سر ( میگرن ) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می ‌برد.
    کد:
    2-برای کم خونی:
    -می تونید از عدس در غذاهاتون استفاده کنید مثلاً عدسی بخورید، آش یا سوپی که توش عدس هست.
    -می تونید از اسفناج استفاده کنید. مثلاً در آش، در برانی، به صورت خام در سالاد یا به صورت ساندویج با پنیر. این رو هم ذکر کنم که اسفناج خام اصلاً بو و طعم نداره و راحت می تونید بخوریدش.
    -استفاده از یک عدد لیموترش به صورت شربت در طول روز
    -استفاده از مرکبات برای تامین ویتامین ث
    -اسنفاده از خرما. مثلاً روزی یک، دو، سه و یا 4 عدد خرما بخورید.
    -به گمانم خوردن 6 عدد فندوق بعد از غذا
    3-برای ضعف بدن:
    -همون سیب زمینی پخته یا کباب شده رو روزی یک عدد(کوچک یا متوسط) بخورید. چون شما ورزش هم می کنید براتون خوب و مفید هست. من تاثیر سیب زمینی رو در این مورد دیدم که عرض می کنم.

9. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود وقت بخیر
    امروز که این پست رو میزنم . چند روز پیش قرص های آهن به طور کامل تمام شد.
    واقعا باید تشکر ویژه از دکتر عزیزmorsadr کرد . که با تشخیص درست و به جا و به موقع ازمایشاتی رو به من دادند. که واقعا ضرروی و لازم بود و باعث پیدا شدن مشکل من شد. چون چندین و چند دکتر رفتم و چند سال درگیر بودم اما هیچ تشخیصی داده نشد!
    آقا احسان هم راهنمایی میکردن اون هم ممنونم ازش.(ehsan_update]

به دکتری که مراجعه کردم(خون) به پیشنهاد دکتر عزیز morsadr
    سه بسته کپسول ferro sanol duodenal داد با 20 تا قرص sentrum
    آهن ها بعد از شام و اون یکی بعد از صبحانه.
    گفتند پس از سه ماه دوباره یک ویزیت پیششون بروم.
    امید پروردگار نتایج بعدی هم در اختیار دوستان می زارم.
    از همه ممنون.
    Last edited by Life24; 25-12-2010 at 16:47.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خسته نباشید این آزمایش جدید که کم خونی رفع نشده است.(مصرف 60 عدد قرص فروسانول)
    FBS 91 --- 70-105
    BUN 13 --- 7-21
    Cholestrol 158--- 50-240
    Triglycerides 58--- 50-150
    HDL 51--- 45-65
    LDL 95 --- 30-150
    Total billirubin 0.7---0.5-1.5
    Direct Bilirubin 0.2---0.0-20
    S.G.O.T 25---- 5-40
    S.G.P.T 38----- 5-40
    Alkaline phosphatase 131 ---- 40-140
    Creatinine 1.1 ---- 0.40-1.5
    Iron 59 ---- 41-132
    TIBC 396 ---- 230-440
    Feritin 108 ---- 16-240

WBC 5.4 ---- 4.5-10
    RBC 6.12 ---- 4.50-5.50
    HB 14.6 --- 12-16
    Hematocrit 45.3 ---- 36-48
    MCV 74.01 --- 80-94
    MCH 23.85 --- 27-33
    MCHC 32.22 --- 33-37
    Platelet 214 ---- 140-450
    Neutrophil 59 ---- 42-80
    Lymphocyte 38 ---- 20-50
    Monocyte 1
    Eosenophil 2

ESR 1st 2 ---- 0-15
    Esr 2st 6

G6PD No Deficiency

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

منم نشونه های مشابهی دارم (با شدت کمتر) و کاملاً برام مشهوده که قضییه مربوط به آهنه (قرص آهن یا چیزای غنی از آهن و ویتامین C واسم عین شارژرن!)... اکثر روزا که میرم دانشگاه و اینا برمیگردم اصلاً داغان میشم در حد تیم ملی (سال هاس همینطورم)...

خواستم فقط بگم که از دوستانی که اینجا کامنت گذاشتن تشکر کنم که راه رو واسه من روشن تر کردن...

کم خونی و فقر آهن فکر میکنم که درمان دائم و قطعی نداره و اگه بعد از بهبودی و مصرف قرصای مربوطه، به زندگی گذشته برگردیم و رعایت نکنیم بازم عود میکنن... حدسم درسته؟
    Last edited by Cleeev; 25-12-2010 at 21:14.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خسته نباشید این آزمایش جدید که کم خونی رفع نشده است.(مصرف 60 عدد قرص فروسانول)
    FBS 91 --- 70-105
    BUN 13 --- 7-21
    Cholestrol 158--- 50-240
    Triglycerides 58--- 50-150
    HDL 51--- 45-65
    LDL 95 --- 30-150
    Total billirubin 0.7---0.5-1.5
    Direct Bilirubin 0.2---0.0-20
    S.G.O.T 25---- 5-40
    S.G.P.T 38----- 5-40
    Alkaline phosphatase 131 ---- 40-140
    Creatinine 1.1 ---- 0.40-1.5
    Iron 59 ---- 41-132
    TIBC 396 ---- 230-440
    Feritin 108 ---- 16-240

WBC 5.4 ---- 4.5-10
    RBC 6.12 ---- 4.50-5.50
    HB 14.6 --- 12-16
    Hematocrit 45.3 ---- 36-48
    MCV 74.01 --- 80-94
    MCH 23.85 --- 27-33
    MCHC 32.22 --- 33-37
    Platelet 214 ---- 140-450
    Neutrophil 59 ---- 42-80
    Lymphocyte 38 ---- 20-50
    Monocyte 1
    Eosenophil 2

ESR 1st 2 ---- 0-15
    Esr 2st 6

G6PD No Deficiency
    شما در حال حاضر کم خونی ندارید ! ( Hb =14.6 )
    فقط گلبولهای قرمز شما کوچک می باشد و به اصطلاح میکرو سیتوز دارید .

14. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •