تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: التماس میکنم کمکم کنید به ثبت نام دانشگاه میرسم؟ مدرک پیش دانشگاهی من هنوز آماده نیست

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من دانشگاه آزاد رشته مهندسي عمران شهر مهاباد قبول شدم.راستش فكرش رو نميكردم كه قبول بشم واسه همين يه چند تا واحد پيش دانشگاهيم كه مونده بود رو تصميم گرفتم تو آذر 90 پاس كنم(به خاطر يه سري مشكلات).اما حالا كه قبول شدم ميخوام برم دانشگاه ثبت نام بكنم.ولي مشكل واحدهام رو دارم.
    تو دفترچه نوشته بود كه بايد تا پايان شهريور از پيش دانشگاهي گواهي قبولي گرفته باشي و بعد از اون براي ثبت نام به دانشگاه بري.
    ولي من نميتونم تا اون موقع قبول بشم و گواهي بگيرم....
    حالا يه سوال ازتون دارم.اونم اينكه من ميتونم به پذيرش دانشگاه مراجعه كنم و شهريه رو به حساب دانشگاه بريزم بعد يه ترم مرخصي بگيرم(يعني احتمالا تا بهمن ماه)و من تا اون موقع واحدام رو پاس كنم و گواهي قبولي پيش دانشگاهي رو به دانشگاه بدم بعد از اون كلاس هاي دانشگاه رو شروع كنم؟؟؟
    چون از چند نفر كه همين مشكل رو داشتن پرسيدم ، اونا گفتن كه اين كار رو كردن.ولي از اون جايي كه من به بچه هاي انجمن اعتماد بيش تري دارم خواستم كه شما راهنماييم كنيد كه چيكار بايد بكنم.
    دوستان آيا ميشه واقعا با اين شرايط من دانشگاه آزاد ثبت نام كرد؟
    ممنون ميشم راهنمايم كنيد.....

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

همین سوال بالایی رو منم دارم + اینکه من تا آخر این شهریور ماه اگه حساب کنیم ، 2 سال دانش آموز پیش دانشگاهی بودم ( نظام وظیفه میگه نباید بیشتر از 2 سال طول بکشه ، وگرنه سربازی )

حالا میشه جواب بدین . مرسی

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکی از همکلاسی های منم شرایطش مثل شما بود. ازاد زنجان قبول شد. واحد پیش دانشگاهی افتاده داشت. برای ترم اول شهریه ثابت ریخت 1 ترم مرخصی دادن بهش بعد پاییز امتحان داد و پیش دانشگاهیش رو گرفت و ترم دوم رفت سر کلاسا. نگران نباش. نهایتش همینه.

4. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض میدونم دیره ازمایشه

دورود . موشکلی نیست . اول کارتو انجام بده مدرک نمی خاد موقع ثبتنام دانشگاه واجبه

6. این کاربر از ek1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم اين مشكل رو دارم اما دانشگاه اصلا بدون پيش دانشگاهي تو راه نميده كه بخوام ثبت نام كنم و مرخصي بگيرم حالا چيكار بايد بكنم؟ تورو خدا كمك كنيد نميخوام بمونم سال بعد
    Last edited by saeed_gharibeh; 26-09-2011 at 20:40.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    من هم اين مشكل رو دارم اما دانشگاه اصلا بدون پيش دانشگاهي تو راه نميده كه بخوام ثبت نام كنم و مرخصي بگيرم حالا چيكار بايد بكنم؟ تورو خدا كمك كنيد نميخوام بمونم سال بعد
    آزاد رو می شه رزرو نگه داشت ولی فکر نکنم سراسری راهی داشته باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آزاد رو می شه رزرو نگه داشت ولی فکر نکنم سراسری راهی داشته باشه!
    ميدونم توي آزاد ميشه اما وقتي ميخوام برم رزرو كنم اصلا بدون مدرك پيش دانشگاهي داخل دانشگاه نميزارن بريم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از همکلاسی های منم شرایطش مثل شما بود. ازاد زنجان قبول شد. واحد پیش دانشگاهی افتاده داشت. برای ترم اول شهریه ثابت ریخت 1 ترم مرخصی دادن بهش بعد پاییز امتحان داد و پیش دانشگاهیش رو گرفت و ترم دوم رفت سر کلاسا. نگران نباش. نهایتش همینه.
    اتفاقا من خودم دانشگاه ازاد زنجان قبول شدم ولی مدرکم اماده نبود، رفتم با معاونت اموزش دانشگاه صحبت کردم گفت قانون دانشگاه ازاد اینه که تا یه سال جای دانشجو رزرو هستش و حتی نیازی نیست مرخصی هم بگیری، منم مرخصب نگرفتم و پولی هم به دانشگاه ندادم، بهمن ماه رفتم راحت ثبت نام کردم.
    البته یکی از بچه های دانشگاه شرایطش مثل من بود ولی اون پولو به حساب دانشگاه ریخت و مرخصی گرفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا من خودم دانشگاه ازاد زنجان قبول شدم ولی مدرکم اماده نبود، رفتم با معاونت اموزش دانشگاه صحبت کردم گفت قانون دانشگاه ازاد اینه که تا یه سال جای دانشجو رزرو هستش و حتی نیازی نیست مرخصی هم بگیری، منم مرخصب نگرفتم و پولی هم به دانشگاه ندادم، بهمن ماه رفتم راحت ثبت نام کردم.
    البته یکی از بچه های دانشگاه شرایطش مثل من بود ولی اون پولو به حساب دانشگاه ریخت و مرخصی گرفت.
    پس نيازي نيست برم دانشگاه و مرخصي بگيرم؟ دي ماه همينجوري ميتونم برم ثبت نام كنم يا بايد برم دانشگاه هماهنگ كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس نيازي نيست برم دانشگاه و مرخصي بگيرم؟ دي ماه همينجوري ميتونم برم ثبت نام كنم يا بايد برم دانشگاه هماهنگ كنم؟
    برو دانشگاه با معاونت اموزش صحبت کن و شرایطت رو بهش بگو، اونا خودشون راهنماییت می کنن.

13. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •