تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دوربین تا سقف 170-180 تومان

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

s2000HD یه کم بزرگه و با کلاس نیست من خودم از SX130 که تازه اومده خیلی خوشم اومده البته بین این و sx200 نمیدونم

کدوم بهتره ولی تو قیمتهای پایینتر فکر کنم فوجی jz300 یا سونی w320 یا (330 یا 350 ) یا سامسونگ pL150 یا Samsung's

DualView TL225 بهتره که اگه نخوام بالای 200 تومن

بگیرم فکر کنم از این چندتا تا یکیش رو بگیرم چون فیلمبرداری HD هم برام خیلی مهمه و میخوام به تلویزیون زد و نگاه کرد

چون فکر نکنم چاپ کنم یا رو دی وی دی کپی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

من اگه اينقدر پول براي خريد دوربين داشته باشم، fuji s2000hd رو ميخرم به دلايل زير:
    1.زوم اپتيكال بالا
    2.داشتن زوم هنگام فيلمبرداري
    3.داشتن hdmi
    و به اين دليل نميخرم
    1.وزن زياد(البته نسبت به دوربينهاي كامپكت)
    در كل در اين رنج قيمت فكر كنم از همه بهتر باشه.فيلمبرداري هم hd هست.قيمت هم همين حدوديه كه ميخواي.وزن و ابعاد گوشي كاملا سليقه ايه.من از دوربيناي كامپكت و كوچك خوشم مياد.
    البته سايت dpreview نوشته كه اين دوربين hdmi نداره!اما ديجي كالا نوشته داره.
    حالا كدوم درسته؟
    خروجی HDMI نداره Hd out داره که پورتش فرق داره
    وزن یکم نسبت به کامپکت ها بیشتره ولی خوشدسته

3. 2 کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

واقعیتش من به این نتیجه رسیدم که canon a3100 چون زومش کمه و فیلمبرداریش ضعیفه و اصلا HD نیست ولی fuji به صورت hd

هست و زومش هم بیشتره.

و امکانات sony w320 و fuji تو این قیمتها از canon بیشتره و زومشون هم بالاتره.

کلا می خواستم از مدلهای زیر یکی رو انتخاب کنم

Fujifilm FinePix AX280

Fujifilm FinePix JX250

sony w320

PL100 یا Samsung PL150 که امکانانش خیلی خوبه

البته دوربین fuji s2000hd هم به نظر عالی میاد ولی 10مگاپیکسله

canon تو این قیمتها دوربین به دردبخوری نداره

دوستان چرا از fuji یا دوربینهای دیگه که این همه امکانات دارن معرفی نمیکنن و اکثریت به canon که به نظرم امکاناتش خیلی

پایینه تو این رنج بسنده کردن؟ دوستان خودشون پیشنهاد میدن زوم بالا و امکانات ولی a3100 رو پیشنهاد میکنن.

و معنی لنز : واید و تله چیه؟ مثلا 26- 140 بهتره یا 32- 96 و لطفا در مورد اعدادی که تو مشخصات دوربینها هم هست توضیح بدید

مثل سنسور و....

یا یه منبع خوب واسه توضیح معرفی کنید ممنون میشم
    دوست عزیز سنسور اکثر دوربین ها تو این رنج 1/2.3 هست حالا فرقی نداره 10 یا 14 مگاپیکسل باشه اتفاقا وقتی اندازه سنسور یکیه مگاپیکسل کمتر بهتره چون پیکسل بیشتری در یک واحد قرار میگیره

درمورد لنز هم عدد کوچیکه وقتی لنز در حالت واید هست و عدد بزرگتر وقتی که لنز در حالت تله( زوم )هست
    شما اگه اولین باره دوربین میگیری کانن بگیر چون تو حالت اتوماتیک هم خیلی خوب میندازه .
    تو فوجی هم سری S خوب هست و کامپکتاش جالب نیست . سراغ سامسونگم اصلا نرو.

5. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

من قبلا دوربین canon داشتم ولی برای چندسال پیش هست

لطفا دلیلتون رو برای سریهای j فوجی یا سامسونگ بگید اکثر دوستان اصلا دلیل نمیارن

من چند تا ازمدل های j یا سامسونگ یا مثلا سونی w320 رو تو سایتهای بررسی دوربین جزو بهترین دوربینهای زیر

200 دلار نوشتن یا تو نشریات مختلف هم از سری j تعریف شده , البته مطمئنا ایده آل نیستند ولی canon هم تو این رنج

اصلا چیز به دردبخوری نداره دوربین sx120 که قدیمیه و فیلمبرداریش خوب نیست و زیبا هم نیست قیافش قدیمیه

بهتر از اون هم که میره اطراف 250 تومن

ولی برای اطراف 160 تومن سری های فوجی و سونی و سامسونگ واقعا امکانات عالی دارند

ممنون از توضیحات برای سنسور و لنز و...... , چون دوستان توضیح ندادند قبلا رفتم از منابع دیگه ای متوجه شدم

ولی بازم ممنون و اکثر دوربین های اطراف 250-300 هم سنسورشون 1/2.3 هست ,

از دوستان واقعا خواهش میکنم توضیحی در مورد دوربینها بدن چون هر سایت خارجی رفتم از این مدلها ( Samsung's

DualView TL225 , jz300 , w350 , z700 و خیل مدلهای دیگه که شما دوستان میگید خوب نیستن) تعریف شده و امتیازات
    بالایی دادن و عکسهاشون رو هم که دیدم واقعا خوب بودن
    همه مدلهای یک دوربین مثل هم نیست.
    از راهنمایی دوستان سپاسگذارم

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببین عزیز دوستان نمیتونن درباره دوربینی که ندیدند و اشنا نیستند نظر بدند
    علت دیگه اینه که فوجی و سامسونگ (بیشتر سامسونگ) رو توصیه نمیکنن سابقه و اعتباری کمشون تو دوربینه (به نسبت بقیه)
    خرید سامسونگ یه ریسک هست که باید قبول کرد به نظر من باید ریسک کرد (کلا تو زندگی)
    اون مدل سامسونگ تو dpreview.com بهترین شده درسته؟؟

داره خودمونی میشه raul-javad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان و تهران

پيش فرض

من بدجوري هوس سامسونگ كرده بودم.چون گوشيم i8910 سامسونگه و خيلي راضيم اما چند روز پيش رفتم شيخ بهايي اصفهان و قيمت گرفتم مخم صوت كشيد.خيلي گرون بود!
    مثلا Hz10w يا wb500 كه بعدش سه تا دوربين سوپر زوم ديگه هم اومده ميگفتن 400 هزار!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان و تهران

پيش فرض

اون سامسونگي كه تو dpreview.com بهترين شده hz35w يا wb650 هست كه تو ايران نيست.اگرم باشه قيمتش نجوميه.چون wb500 كه سه مدل عقبتره 400 هزار تومنه.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فکر کنم تهران این جوری نباشه

11. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان و تهران

پيش فرض

اميدوارم.چون جمعه دارم ميام تهران واسه دانشگاه.اگه تهران خيلي ارزونتره كه بيام اونجا بخرم.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببین عزیز دوستان نمیتونن درباره دوربینی که ندیدند و اشنا نیستند نظر بدند
    علت دیگه اینه که فوجی و سامسونگ (بیشتر سامسونگ) رو توصیه نمیکنن سابقه و اعتباری کمشون تو دوربینه (به نسبت بقیه)
    خرید سامسونگ یه ریسک هست که باید قبول کرد به نظر من باید ریسک کرد (کلا تو زندگی)
    اون مدل سامسونگ تو dpreview.com بهترین شده درسته؟؟
    فوجی برخلاف (سامسونگ ٫پاناسونیک و سونی) یکی از قدیمی ترین کمپانی های فعال در زمینه عکاسی محسوب میشه و جزء معدود کمپانی هایی است که بدنه و لنز را خودش تولید میکنه.در ضمن فوجی بزرگترین کمپانی فعال در زمینه عکاسی محسوب میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته چهارکمپانی معتبر در مورد فرمت large format SLR شامل هسلبلاد/ما میا/پنتاکس و برونیکا است.

کمپانی سامسونگ مانند خیلی از شرکت های مشابه الکترونیکی در زمینه ی عکاسی دیجیتال هم فعال شده که البته راه طولانی هم برای مطرح کردنه خودش در پیش داره.این کمپانی در زمینه طراحی و تولید LCD و AMOLED پیشرو و صاحب سبک محسوب میشه.در عین حال در زمینه مخابرات GSM و تولید گوشی همراه هم جزء مدعیان است
    اما اگر میبینید فوجی و سامسونگ کمتر در رده کامپکت پیشنهاد میشه اتفاقا پربیراه هم نیست.شاید از سامسونگ بتوان فقط یک دوربین در 4/3 و یک مورد دیگه را قابل بررسی دانست و فوجی هم در رده کامپکت های ارزان چندان موفق نبوده در عین حال در بعضی از دوربین های جدیش اساس را بر مخاطب آشنا به ادیت نرم افزاری فرض کرده و در عوض قیمت مناسب تری را برای محصولاتش برگزیده است.
    در مورد فوجی باید بگم در رده کامپکت F200EXR و F80EXR و در رده لایک S200EXr و HS10 از کارهای قابل اعتنای این کمپانی محسوب می شوند و در آخر اینکه لنز های این کمپانی مونت نیکون هستند.

14. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •