اینو جناب boozzai معرفی کردن ولی کارایی باتری در بلند مدت(درحالت شارژ کامل چند ساعت باصدای تقریبا بلند میتونه پخش کنه) مد نظر هست ، اگر اطلاعی از این مدل داری بگو
اینو جناب boozzai معرفی کردن ولی کارایی باتری در بلند مدت(درحالت شارژ کامل چند ساعت باصدای تقریبا بلند میتونه پخش کنه) مد نظر هست ، اگر اطلاعی از این مدل داری بگو
مهمترین گزینه توقابلیتها برای من قابلیته شارژ و نگهداری طولانی مدته که تو مدلی که شما پیشنهاد دادید از لحاظ این قابلیت مزیتی نداره و معمولیه ، شاید این مدل مزیتهای زیاد دیگه ای داشته باشه ولی این مزیتها برای من ارجح نیست ضمن اینکه بطور کل از نظر دوستان کریتیو از لحاظ باتری بعد از کوون و سونی و ایریور قرار میگیره البته بازهم از پیشنهاد ودلسوزی شما ممنون.
یه چند تا سوال دیگه برام پیش اومد که :
1) کارکردن با این دکمه های لمسی به این کوچکی سخت نیست و باعث اشتباه نمیشه؟
2) این صفحه لمسی قابلیت قفل شدن داره که بصورت تصادفی و در اثر تماس عمل نکنه ؟
3) صفحه نمایش رو میشه بعداز انتخاب موزیک رو حالت استندبای قرار داد تا مصرف باطری کمتر بشه؟
قصد جسارت ندارم ولی مثالی که زدی اینجا کاربرد نداشت
اما درمورد بودجه ، زیر 70 درنظر بگیر و هدفون هم ندارم
توضیحات بیشتر اینکه قابلتهایی مثل داشتن fmو رکوردر و Line in و نمایش عکس و ویدیو و ... در اولویت نیست و مهم برای من داشتن پخش مناسب و طولانی مدت با یکبار شارژ کردن کامل هست. مثلا با یکبار شارژ، یکهفته بامیانگین روزانه 4الی5ساعت پخش باصدای بلند کارکنه و اگر بیشتر ازاین باشه که عالیه
1)نه!شبیه i9 کوون هست که من دارم.مشکلی نداری.
2)همه ی پلیرها قابلیت هلد شدن رو دارن.
3)هر برندی یه سیستمی برای کم مصرف شدن شارژ داره از جمله زمان روشن موندن صفحه نمایش(رفتن به استند بای) و شدت نور صفحه ی نمایش که حتما این هم داره.
این مدل با مزایایی که گفته شد تقریبا برای من مناسبه ، اما یکی از دوستان برند مارشال رو به من پیشنهاد داد که خودش هم استفاده میکرد و راضی بود (باقیمت پایین تر حدود 35 تومن)که آبی رنگ بود و میگفت هر 3روز یکبار شارژش میکنه .
دوستان درمورد مارشال چه نظری دارن ؟
برند متفرقه.
همین که پیسفول گفت!
مارشال ممکنه یه ماه کار کنه ممکنه 10 سال.گارانتی و اینها هم الکی هست براش.
اما طوری که اون میگفت (ازقول فروشنده) مارشال بعد از سونی شهرت داره و البته من هم چون تو این زمینه اطلاعی نداشتم حرفشو قبول کردم. اگر از گارانتی ایریور تو ایران هم اطلاعی دارید لطف بفرمایید.
مارشال اصلا تو رده بندی برند های مطرح نیست چون بازار مشترکه
شرکت آواسان نماینده آیریور:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)