واااااااااينوشته شده توسط NFSMW
بس كه اسم اين بازي سوات رو آورديد داره حالم از بازي بهم ميخوره
البته سوات هم بد نبود ولي خيلي قشنگ هم نبود
خداييش قشنگتره سوات هستش نه؟![]()
واااااااااينوشته شده توسط NFSMW
بس كه اسم اين بازي سوات رو آورديد داره حالم از بازي بهم ميخوره
البته سوات هم بد نبود ولي خيلي قشنگ هم نبود
خداييش قشنگتره سوات هستش نه؟![]()
به نظر من بازی RainBow Six (از همین شرکت) خیلی بهتر از بازی Swat هست ولی بازی Ghost Recon چیز دیگه ای هست
یه مقاله راجع به بازی دیدم که ان شاا... تو همین تاپیک میگذارم بقیه هم استفاده کنن. البته اگه بشه تو اولین صفحه اضافه کرد خیلی خوبه چون تمام سوالاتی که بچه ها راجع به سبک بازی و گرافیک و از این جور چیزها رو دارن جواب میده.
مدتی پیش شرکت Ubisoft دست به انتشار بازی Ghost Recon Advanced Warfighter (G.R.A.W) بروی کنسول Xbox 360 زد. یک بازی اکشن از دید سوم شخص که روند بازی قوی، فیزیک خوب و سختی آن، این بازی را به یکی از بهترین دلایل برای خرید این کنسول تبدیل کرد. نکته ای بارز دیگری که در این بازی دیده می شد گرافیک فوق العاده آن بود که می توان از آن به عنوان مثالی برای بازی های نسل آینده یاد کرد. در این بین با شکست دو نسخه Xbox و PS2 این بازی، تمام چشم ها به نسخه PC بازی دوخته شد که بالاخره پس از مدت زمانی به نسبت طولانی منتشر شده است. نکته اصلی ای که در این بازی دیده می شود گرافیک فوق العاده آن است که موجب شده است که کسانی که میخواهند آن را بازی کنند به یک کارت گرافیک خوب نیاز داشته باشند و مطلب مهم دیگر درباره آن تبدیل شدن دید سوم شخص موجود در 360 به دید اول شخص در این نسخه می باشد.
گرافیک فوق العاده بازی شما را مجبور خواهد کرد که کارت گرافیکی خود را عوض کنید.داستان بازی نسبت به نسخه های دیگر فرقی نکرده است و شما را در نقش Scott Mitchell، فرمانده گروه ویژه Ghost Recon می گذارد که این گروه از افرادی حرفه ای و به منظور تامین امنیت افراد عالی رتبه آمریکا، کانادا و مکزیک تشکیل شده است. رئیس جمهور آمریکا، مکزیک و نخست وزیر کانادا در Mexico City برای امضای پیمان امنیتی آمریکای شمالی ملاقات می کنند اما متاسفانه این ماجرا با مداخله یک گروه یاغی مکزیکی شکل دیگری به خود می گیرد و رییس جمهور آمریکا توسط آنها به گروگان گرفته می شود. در اینجا اولویت اول شما تامین امنیت کلیه افراد مهم حاضر درعین از بین بردن اهداف دشمن می باشد.
در نسخه کامپیوتر بازی G.R.A.W شما با هوش مصنوعی قوی تر نسبت به نسخه Xbox 360 بازی روبرو هستید. این موضوع مخصوصا در مورد سه هم گروه تان صدق می کند. به طوری که آن ها در اکثر مواقع بسیار خوب عمل کرده و به درستی از دستورات شما پیروی می کنند. البته گاهی هم پیش می آید که اشتباهات آن ها و عمل نکردنشان به دستورات، باعث باخت شما شود. دشمنان نیز از هوش مصنوعی خوبی برخوردارند و در طول بازی حرکات زیرکانه ای را از آن ها خواهید دید. نکته قابل توجه دقت بالای آن ها در تیر اندازی است (حتی از فاصله دور) که شما را مجبور می کند که با استراتژی و تاکتیک عمل کنید. البته در طول بازی حرکات احمقانه ای بسیاری هم از سوی آنها می بینید.
یکی از نکات جالبی که در طول بازی به چشم می خورد قابلیت دنبال کردن بازی با استفاده از تصویر ماهواره ای و از بالای شهر است. در این حالت G.R.A.W به بازی های سبک استراتژی بی وقفه شباهت پیدا می کند. به طوری که شما می توانید از بالا افراد خود را کنترل کنید و دستورات مختلفی از جمله حمله، حرکت و سنگر گرفتن را به آن ها بدهید و حتی برایشان مسیر حرکتی انتخاب کنید. از طرف دیگر در این حالت شما مجبور می شوید بهای بیشتری به دشمنان بدهید و بیشتر مراقب حرکات آنها باشید.
شما می توانید بازی را از نمای بالا و با تصویر ماهواره ای دنبال کنید.در این بازی راه های مختلفی برای غلبه بر دشمن دارید. برای مثال می توانید مخفیانه عمل کرده و با یک حرکت غافل گیرانه آن ها را از پا در آورید یا ممکن است ترجیح بدهید با آن ها به مبارزه بپردازید و با استفاده از کار گروهی و بازی تکنیکی خود دشمنان را از بین ببرید. نکته قابل توجه دیگری که در طول بازی به چشم می خورد طراحی فوق العاده و واقعی شهری است که بازی در آن به وقوع می پیوندد. در نسخه کامپیوتر سازندگان تلاش بیشتری در ساخت این شهر کرده اند و سعی شده که بزرگتر از نسخه Xbox 360 بوده و جزئیات بیشتری داشته باشد.
از نظر سلاح ها نیز تنوع خوبی در بازی وجود دارد و با توجه به اینکه بازی در آینده اتفاق می افتد شما می توانید سلاح های خود را در ابتدای هر مرحله از بین تجهیزات مدرنی که وجود دارد انتخاب کنید که در نوع خود جالب به نظر می رسد. در این بین این موضوع که می توانید امکانات اضافه ای از جمله دوربین مادون قرمز یا پرتاب کننده نارنجک را به سلاح ها اضافه کنید نیز جلب نظر می کنند. قابلیت بازی چند نفره نیز در نظر گرفته شده که این قسمت نیز در نوع خود جذاب است. در این بین شما باید در طول این حالت مانند Counter Strike به خرید سلاح مورد نظر خود بپردازید و از آن استفاده کنید.
گرافیک چشم گیر و پر زرق و برق G.R.A.W را شاید بتوان بهترین قسمت آن دانست. البته گرافیک بالای بازی در عین حال که نکته مثبت آن است باعث شده که برای اجرای آن به یک کارت گرافیک قوی نیاز داشته باشید. به طوری که برای اجرای بازی با بیشترین جزئیات حتما باید یک کارت گرافیک با رم 512 داشته باشید و با 256 می توانید بازی را با جزئیات متوسط اجرا کنید که البته در این حالت نیز عالی به نظر می رسد.
یکی از نکات قابل توجه بازی طراحی عالی شهر Mexico با تمام جزئیات آن است.با شروع بازی، در همان مرحله اول با دیدن نمایی از شهر به راحتی به گرافیک فوق العاده بازی پی خواهید برد و خواهید دید که شهر با تمام جزئیات آن پیاده سازی شده است و فوق العاده به نظر می رسد. علاوه بر آشکار بودن جزییات گرافیکی در شهر و محیط در مدل های شخصیت ها نیز به وضوح به چشم می خورد که بی نظیر می باشد و به تمام قسمت های مدل ها شامل افراد، اسلحه ها، تجهیزات، سایه زنی و حتی لباس های افراد دقت شده است. از نظر جلوه های بصری نیز سازندگان بسیار خوب عمل کرده اند و نمی توان از کار آن ها ایراد گرفت.
صداگذاری بازی نیز مانند نسخه Xbox 360 به خوبی انجام شده است و حال و هوایی فوق العاده را در طول بازی ایجاد می کند. نکته جالب در این مورد جزئیات صداگذاری است. برای مثال برای هر اسلحه صدایی مشخص در نظر گرفته شده است. صحبت های شخصیت ها نیز با کیفیت است و در این بین شما می توانید فریاد های دشمنان را هم بشنوید که با هم صحبت می کنند. در مجموع صداگذاری G.R.A.W نیز فوق العاده است و در کنار گرافیک عالی آن باعث غرق شدن شما در بازی می شود.
در مجموع G.R.A.W توانسته است در نسخه کامپیوتر نیز همانند 360 به درخشانی ظاهر شود و بازی خوبی است که ارزش دارد که چیزی حدود 15 ساعت یا بیشتر از وقت خود ار صرف آن کنید.
برگرفته از : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تونسته با کارت geforce fx 5500 اجراش کنه من هم با 128 همین کارت امتحانش کردم هم با 256 و رم 512 ولی بازی همش تصویرش سیاهه غیر از آسمون که دیده میشه چیز دیگه ای جز سایه نمی بینم. راه حلی نداره ؟ راستی cpu هم intel 2.6 Lga . کلی ضد حال خوردم چون دموش رو هم قبلا دیده بودم کلی منتظرش بودم.
بازي جي فورس 5500 رو پشتيباني نميكنه براي اجراش كارت گرافيك بايد بالاي 6200 داشته باشي
من يه مشكل دارم تو اين بازي اصلا نميشه در حالت زوم كسي رو هدف گرفت حتي با sniperنشانه گير اصلا ثابت نميشه !!مثلا تو call of duty2خيلي راحت ميشد باshiftنفس رو حبس كني و نشونه بگيري ولي تواين نميشه!اگه كسي كد تقلب از اين بازي داره ممنون ميشم برام بزاره يه ترينر دانلود كردم ولي كار نميكنه.!!!!
سلام
من این بازی رو دیروز از شرکت پردیس گرفتم ... بصورت کاملآ کرک شده وخیلی هم راحت نصب شد
من با این سیستم بازی رو اجرا کردم وخیلی راحت بازی رو اجرا کرد
کارت گرافیک geforce fx 5500
intel 2.8 cpu
رم 512
كسي trainer ياcheatcodeاز اين بازي نداره كه كار كنه بازيش سخت كه هيچي اعصاب خردكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)