دوستان من فهمیدم 1 یا 2 ماه شارژ نگه میداره!!!
یعنی امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بشه که خیلی عالیه![]()
دوستان من فهمیدم 1 یا 2 ماه شارژ نگه میداره!!!
یعنی امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بشه که خیلی عالیه![]()
آره 48 روز نوشته البته فقط حالت استندبای و اینکه زنگ نخوره و اینکه جستجوی شبکه نکنه و اینکه شارژت کامل باشه و... میتونه این مدت دووم بیاره ولی این علمیه و زیاد عملی نیست بازم!
ولی متاسفانه دوسیمکارت همزمان نیست.
میدونی نوکیا چرا باتری این گوشی رو اینجوری طراحی کرده؟ نوشته بودند که واسه اوناییه که به برق و شارژ زیاد دسترسی ندارند نه برای من و توئیی که دائما تو شهریم
دوسیمکارته بودنش یه مزیت باتریش یه مزیت ولی اینکه همزمان نیست این زده چشمشو کور کرده
ایول یعنی نمیخواد دیگه در گوشی رو باز کنیم؟! سیمکارت بعوضیم کنیم؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
نه دیگه بفرما انقلاب شده؟! چی؟ 1ماهدوستان من فهمیدم 1 یا 2 ماه شارژ نگه میداره!!!![]()
توی مشخصات 1152 ساعت هست حالا نصفش میشه24 روز یعنی اگه این ارقام درست باشه باید حداقل24روز نگه داره
چرا فکر میکنی ایرانیهمونتاز ایرانه
![]()
صبر كنيد تا نوكيا C2-00 بياد از همه بهتر هست و امكاناتش هم خوبه فقط دوربين خوبي نداره. ولي 2 سيم كارت همزمان هست
من تا حالا فکر می کردم که این گوشی جوریه که وقتی با یه سیمکارت مشغول صحبتی اونوقت اگه همزمان به سیمکارت دیگت تماسی وارد بشه میگه مثلا در دسترس نمی باشد یا خاموش است ولی متوجه شدم یعنی فروشنده گفت که فقط یه سیمکارت رو که سوییچ کردی فعاله و کار می کنه اونیکیش هیچه! این یعنی آخر ضایع بازی!
شانس ما حالا اگه اين مدل C2-00 وارد بازار شد گوشي N8 كه ديرتر معرفي شد وارد بازار جهاني شده ولي اين دو سيم كارته هنوز نيومده.
من گرفتم این گوشی رو
چیز خاصی نیست
باتری خوب نگه میداره
هم اندازه ی این صفحه سیاه سفید (!) های نوکیا
حسن بزرگش داشتن بازی کرم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)