اگه میشه در مورد این تاییده ی تحصیلی یه توضیحی بدید چون دانشگا هی که قبول شدم نوشته باید از اداره ی پست بگیریم؟
اگه میشه در مورد این تاییده ی تحصیلی یه توضیحی بدید چون دانشگا هی که قبول شدم نوشته باید از اداره ی پست بگیریم؟
توی سایت سازمان سنجش زمان ثبت نام دانشگاه شهرکرد ننوشته بود کسی خبر نداره ؟ فنی مهندسی ؟
خیلی حیاتیه واسه خودم نمی خوام.
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid_17_206 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی بیرجند با رتبه ی 2400 منطقه 3
پارسال با رتبه ی من صنایع بابل و صنایع کرمان هم قبول شده بودن ولی امسال....
به هر حال خدا رو شکر میکنم که اون رشته ای که میخواستم قبول شدم
من یه سوال دارم...این یعنی چی؟{رسید پستی تأییدیه تحصیلی مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی از اداره پست (به آدرس دانشگاه صنعتی بیرجند)} اصلا چه ربطی به اداره ی پست داره؟
سلام
تبريك ميگم. من ميگم تأييده تحصيلي مهمه. بعضيا ميان ميگن چرا اطلاعات غلط به مردم ميدين!
اما شما بايد بريد دفتر خدمات پستي بگيد فرم تأييدهي تحصيلي ميخوام. بعدش دو تا راه هست: يكي اينكه دفتر خدمات پستي فرم رو بفرسته آموزش پرورش ناحيه و شهري كه ديپلم گرفتين. دومياش هم اينه كه خودتون دستي فرم رو ببريد آموزش و پرورش. من دومي رو پيشنهاد ميكنم. تو آموزش و پرورش كاغذبازياي اداريش رو انجام بدين. بعد خود آموزش و پرورش فرم رو پست ميكنه به دانشگاهتون و يه رسيد بهتون ميده. اون رسيد رو بايد ببريد دانشگاه. كار سختي نيستو فقط يه كم حوصله ميخواد.
موفق باشي![]()
واسه ثبت نام دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران چه مداركي لازمه؟
من که 1 ماه پیش رفتم مدرسه برا اینکه گواهی موقت دیپلم رو بگیرم برم اصلش رو از دبیرستان بگیرم( چه زود یادم افتاده)
تمام مدارکو بهم پس دادن اصل دیپلم - اصل پیش دانشگاهی - ریز نمرات و ....
این تاییدیه تحصیلی چیه ؟؟
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
من که 1 ماه پیش رفتم مدرسه برا اینکه گواهی موقت دیپلم رو بگیرم برم اصلش رو از دبیرستان بگیرم( چه زود یادم افتاده)
تمام مدارکو بهم پس دادن اصل دیپلم - اصل پیش دانشگاهی - ریز نمرات و ....
این تاییدیه تحصیلی چیه ؟؟
دوستمون توضیح داد دیگه
من بهمن پارسال فارف التحصیل شدم و واسه تصفیه گفتن تاییدیه نداری باید بری بیاری
البته واسه بعضی ها ممکنه واسه ثبت نام دانشگاه بخوان
میری پست مرکزی شهرتون کپی از دیپلم رو به همراه یه مبلغی میدی به پست
اونجا میفرستن آموزش پرورش مربوطه
بعد از اونجا برگه تاییدیه تحصیلیت ارسال میشه به دانشگاهی که قبول شدی
اون دوستی هم که ازش فیش پست رو خواستن یعنی خواستن مطمئن بشن که اینکارو انجام دادی و پست رفتی
فقط دیپلم رو واسه تائیدیه میفرستی؟
دوستان کسی میدونه هزینه ی ترم اول مهندسی صنایع غیرانتفاعی چه قدر میشه؟!
سلام
رشته ای که من قبول شدم از نیمسال دوم شروع میشه
میدونید من کی باید برم ثبت نام؟؟ الان یا بهمن؟؟؟ (هر چی زنگ زدم دانشگاه جواب ندادن)
آقا یکی بگه دقیقا من باید برم مدرسه چه فرما و چه مدارکی رو بگیرم؟
کل پرونده دیپلمم(پارسال سال سوم) پارسال واسه ثبت نام دادم مدرسه اون هم باید بگیرم؟
چه چیزایی مدرسه ازم میگیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)