تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: یک مشکل با سیستمم::تو رو خدا کمکم کنید:::

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

رازل جان اولاً سیستم جدید مبارک بعد من هم احتمال قوی رو روی میزارم.
    قبل از هر اقدامی یه رم از یکی از دوستات قرض بگیر که با دستگاهت بخونه ببین با اونم همین مشکل رو داره یا نه...
    شرمنده بیشتر از این از سخت افزار سر در نمیارم آخه رشته من نرم افزاره...
    بای بای...

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

من دقیقن همین مشکل شما رو داشتم(و شایدم بیشتر) ولی 1ماه بدبختم کرد تا درست شد. 100تا رم عوض کردم تا رمی که باهاش سازگاره رو پیدا کردم .
    بزار به داستان برات بگم :
    راستشو بخای من از رم اطلاعاتی نداشتم و فقط روی مادربرد رو می خوندم اگه نوشته بود رم 256 ساپورت می کنه رود میدویدم یه رم 256 می خریدم میزاشتم روش(و همیشه مشکل شما رو داشتم) ولی الان فهمیدم که یه رم هزار تا مشخصه دازه که باید با مادربرد سازگاری داشته باشه و فقط مقدار حافظش نیست که باید سازگاری داشته باشه. وآخر مجبور شدم مادر بردمو با دفترچش بردم یه مغازه خود یارو یه مشخصات مادربردمو نگاه کرد بعد یه رم داد بهم که 3سال باهاش کار کردم یه بارم رستارت نکرد.(البته پیش خیلی ها بردم ولی هر کی یه کارشناسی می کرد از اون کارشناسیا که من میشنیدم شبا خوابم نمی برد دیگه نمی دونستم این مشکل از یه رم.
    البته 1سال بعد همین مشکل شروع شد که اینبار مشکل از گرافیکم بود.
    امیدوارم نا امید نشی.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic
    من دقیقن همین مشکل شما رو داشتم(و شایدم بیشتر) ولی 1ماه بدبختم کرد تا درست شد. 100تا رم عوض کردم تا رمی که باهاش سازگاره رو پیدا کردم .
    بزار به داستان برات بگم :
    راستشو بخای من از رم اطلاعاتی نداشتم و فقط روی مادربرد رو می خوندم اگه نوشته بود رم 256 ساپورت می کنه رود میدویدم یه رم 256 می خریدم میزاشتم روش(و همیشه مشکل شما رو داشتم) ولی الان فهمیدم که یه رم هزار تا مشخصه دازه که باید با مادربرد سازگاری داشته باشه و فقط مقدار حافظش نیست که باید سازگاری داشته باشه. وآخر مجبور شدم مادر بردمو با دفترچش بردم یه مغازه خود یارو یه مشخصات مادربردمو نگاه کرد بعد یه رم داد بهم که 3سال باهاش کار کردم یه بارم رستارت نکرد.(البته پیش خیلی ها بردم ولی هر کی یه کارشناسی می کرد از اون کارشناسیا که من میشنیدم شبا خوابم نمی برد دیگه نمی دونستم این مشکل از یه رم.
    البته 1سال بعد همین مشکل شروع شد که اینبار مشکل از گرافیکم بود.
    امیدوارم نا امید نشی.
    دوست عزیز خیلی ممنون از اینکه نظر دادی و تجربیاتت رو در اختیارم گذاشتی.
    تا اونجایی که من می دونم باس رم باید با مادر بورد سازگار باشه که هردوش تو سیستم من 400 هست.
    من خواستم یک رم ddr2 بگیرم که دیدم مادر بوردم ساپورتش نمی کنه برا همین صحبت کردم و می خوام مادر بوردم رو پس بدم و یه مارک دیگه بگیرم ولی موندم چی بگیرم که با این قطعات من سازگار باشه . من بالاخره مطمئن شدم که مشکل از رم هست چون وقتی با یه رم دیگه از همون مارک ولی با سرعت کمتر (256) امتحانش کردم هیچ مشکلی به وجود نیومد. فعلا گیر اینم که چه مادر بوردی وردارم . یه تاپیکم زدم تا دوستان تو اون تاپیک کمکم کنن.

Aminzikzak عزیز از لطف شما هم ممنونم.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

دوستان من یه اشتباهی کردم.
    رم من kingstone نیست بلکه Matrix هست و باسش هم 333 هست ولی باس مادربوردم 400 .
    به نظرتون این مشکل می تونه از تفاوت بین باس ها باشه؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •