راستییییییی!!!!!!
تفلون اصل![]()
راستییییییی!!!!!!
تفلون اصل![]()
پس بهتره شما هم اینو ببینید :
-دروید (میلستون) 2
- نکسوس با آندروید 2.2
- دروید ایکس با آندروید 2.1
- گالاکسی با آندروید 2.1
- دیزایر با آندروید 2.1
- x10 با آندروید 2.1
- میلستون 1 با آندروید 2.1
---------------------
Droid 2 benchmark tests
مقایسه دروید 2 با نکسوس / htc 4g / میلستون
![]()
- MEMORY9
up 8 GB on board, 8 GB microSD pre-installed, expandable up to 32 GB- PROCESSOR
1 GHz processor- ACCELEROMETER
Yes
============
البته درسته ، بهترین گوشی در حال حاضر galaxy هست...که توی اولین پستم گفتم......ولی چون ایشون هم مثل من از سامسونگخوشش نمیاد بهتره که یه گوشیه با کیفیت تر و با قدرت تر مثل milestone 2 رو بگیره
![]()
بابا ول کنین دیگه...نکسوس چه اشغالیه؟؟؟؟؟؟؟شما یا این گالکسیه رو بگیر یا i8910....
بابا این جوری نمیشه ادامه داد!!!
تاحالا هر کی تو این تاپیک نظر داده با تعصب بوده
داداش شما اگه خونتون تهرانه پاشو برو علاالدین یا جمهوری با چندتا مغازه دار که تجربشو دارن صحبت کن...خیلی بهتره
برادر من همین کارو کرد الان بهترین گوشیو بدون هیچ عیبو نقصی داره...هر روز هم قربون صدقش میره![]()
این عکسی که من گزاشتم توسط کاربر گرفته شده و در صحتش شکی نیست ولی این عکسی که شما گزاشتی نمیتونه توسط کاربر گرفته شده باشه چون هنوز دست کاربر نرسیده اصلاً
با این حال امتیاز گالکسی 2200 ه و مایلستون 2 حدود 1400 !!
از نظر گرافیکیم که مشخصه و بحثی نیست
هر طور میلشونه ... منم فقط حقایقو میگم هر کی هر چی میخاد بخره! ولی کیفیت گوشیهای سامسونگ خیلی عالیه و اصلاً نمیشه بهش ایراد گرفتولی چون ایشون هم مثل من از سامسونگ خوشش نمیاد بهتره که یه گوشیه با کیفیت تر و با قدرت تر مثل milestone 2 رو بگیره
دوستم یه مایلستون داشت بدون هیچ دلیلی تاچش خراب شد!!
هر جا برد لوازمش گیرش نیومد تا اینکه یه دونه مایلستون که اونم یه چیز دیگش خراب شده بود رو به قیمت 150 تومن خرید و تاچشو زد رو مال خودش
پس کیفیت فقط ظاهر گوشی نیست ... مهم قطعات اصلی گوشی هست که موتورولا خیلیم خوب کار نکرده و از اون بدتر اینه که لوازمش گیر نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
امکانش هست بگی چرا طرف n900 نرم؟ میخوام ایراداتشو بدونم
ممنون میشم
دوباره این اومد با i8910![]()
![]()
![]()
![]()
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
این عکس ماله droid 2 هست.....حتما میدونید که droid 2 فرقی با milestone 2 نداره...چراکه milestone 2 نسخه ی Gsm droid 2 هست.....
در ضمن....شما یه بار دیگه هم درمورده دوستون گفتید.....گفته بودید که خورده زمین...من هنوز یادمه![]()
خوب منم میگم کمتر خرج کنه بیچاره...در ضمن زیاد نخند دوست عزیز!!!!ضرر داره
![]()
جاش نیست و گرنه میدونستم چی بهت بگم ......![]()
آدم بخنده و واسش ضرر داشته باشه ولی گوشیش سامسونگ نباشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)