تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: اساتید شبکه نظر بدهند>یکی از کامپیوترها برای اتصال به کامپیوتر دیگر درخواست یوزر پسورد میکند!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

روی همون سیستم اما روی ویندوز xp دیگه ای که نصب داشت امتحان کردم متوجه شدم ایراد کار از ویندوز xp بوده
    اسم ویندوزش هست windows xp sp3 ultimate که دو سه سال قبل دانلود کرده بودمش.از اسمش میفهمید که از این دستکاری شده ها هست.

طرف کجای ویندوز رو سیخ زده که این اشکال براش پیش اومده نمیدونم ولی در ظاهر که هیچ یوزر پسوردی نه در بخش آکونت نه در بخش پسوردگذاری شبکه نداره

2. این کاربر از f-secure بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . اینجانب هم به همین مشکل مواجه شدم . یک ویندوز هفت با یک ویندوز xp sp3 دستکاری نشده شرکت پرنیان . موقعی که در ویندوز هفت میخواهم به پارتیشنهای اشتراک گذاری شده ی xp بروم یوزر پسورد میخواهد در حالیکه هیچکدام یوزر پسورد ندارد . ولی از xp به هفت براحتی میتوان رفت .
    99 درصد احتمال میدهم از خود SP3 باشد . شاید یک قابلیت امنیتی اضافه شده به سرویس پک3 است و ما خبر نداریم . بهمین دلیل پاکش کردم و ویندوز SP2 نصب کردم .
    Last edited by Namdarian; 10-01-2011 at 20:27.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام . اینجانب هم به همین مشکل مواجه شدم . یک ویندوز هفت با یک ویندوز xp sp3 دستکاری نشده شرکت پرنیان . موقعی که در ویندوز هفت میخواهم به پارتیشنهای اشتراک گذاری شده ی xp بروم یوزر پسورد میخواهد در حالیکه هیچکدام یوزر پسورد ندارد . ولی از xp به هفت براحتی میتوان رفت .
    99 درصد احتمال میدهم از خود SP3 باشد . شاید یک قابلیت امنیتی اضافه شده به سرویس پک3 است و ما خبر نداریم . بهمین دلیل پاکش کردم و ویندوز SP2 نصب کردم .
    الان SP2 که ریختی درست شد ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

8

الان SP2 که ریختی درست شد ؟
    لعنت بر شیطون
    نه بازم ان پنجره میاد یوزر پسورد میخواهد . حل نشد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ++PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در کامپیوتر شما

پيش فرض

تو سیستم میزبان به مسیر زیر برین
    Control Panel\Administrative Tools\Local Security Policy\Local Policies\Security Options
    و قابلیت زیر رو غیرفعال کنید
    Limit local account use of blank passwords to console login only

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

با سلام
    منم چنین مشکلی داشتم ولی حل شد.وقتی دیدم که ویندوزم پسورد نداره ولی 7 ازم پسورد میخواد رفتم و برای اون یکی ویندوز پسورد گزاشتم و وقتی ویندوز 7 پسورد ازم خواست پسورد کامپیوتر دومی رو دادم و حل شد.
    این روش کار وییندوز7 هست که برای امنیت بیشتر کاربراش این روش رو انتخاب کرده.همین کاراشه که منو دیوونه کرده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    منم چنین مشکلی داشتم ولی حل شد.وقتی دیدم که ویندوزم پسورد نداره ولی 7 ازم پسورد میخواد رفتم و برای اون یکی ویندوز پسورد گزاشتم و وقتی ویندوز 7 پسورد ازم خواست پسورد کامپیوتر دومی رو دادم و حل شد.
    این روش کار وییندوز7 هست که برای امنیت بیشتر کاربراش این روش رو انتخاب کرده.همین کاراشه که منو دیوونه کرده...
    با سلام . این روش جواب داد . با تشکر
    خاک بر سر مایکروسافت . حتی ویندوزهای خودش هم با یکدیگر کانفلیکت دارند . تا چه رسد به سازگاری ویندوز با سیستم عاملهای متن باز یا غیر آن .....

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

تو سیستم میزبان به مسیر زیر برین
    Control Panel\Administrative Tools\Local Security Policy\Local Policies\Security Options
    و قابلیت زیر رو غیرفعال کنید
    Limit local account use of blank passwords to console login only
    اینکار را قبلاً کرده بودم هیچ تأثیری نداشته بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ++PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در کامپیوتر شما

پيش فرض

با سلام . این روش جواب داد . با تشکر
    خاک بر سر مایکروسافت . حتی ویندوزهای خودش هم با یکدیگر کانفلیکت دارند . تا چه رسد به سازگاری ویندوز با سیستم عاملهای متن باز یا غیر آن .....

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

اینکار را قبلاً کرده بودم هیچ تأثیری نداشته بود .
    حدس بعدی من اینه

در شرایطی که ویندوز روی یک فرمت ntfs نصب شده باشه، در هنگامی که یوزر ساخته میشه ویندوز به طور پیش فرض اون رو private می کنه تا سایر یوزرها نتونند اطلاعات دستکتاپ و ... این یوزر رو ببینند. در این شرایط، ویندوز اجازه ارتباط با این سیستم رو بدون یوزر و پس نمی ده. یعنی کاربر رو مجبور می کنه که یوزر پس انتخاب کنه. دقیقاً همینطوری که برای remote شدن به یک سیستم اون سیستم حتماً باید یوزر پس داشته باشه
    Last edited by ++PC; 13-01-2011 at 19:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه میلیارد سایت گشتم مشکلمو استاد و سازنده کامپیوتر هم نتونست حل کنه تا آخر خودم این مشکلی که شما هم دارید رو حل کردم! منم این مشکلو داشتم. کافیه در ویندوز XP در تنظیمات شبکه Networlk Wizard گزینه Setup home or.... رو انتخاب کنید Next بزنید و در آخر Turn on file and printer sharing رو ON انتخاب کنید. 100% مشکلتون حل میشه.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •