تو جام جهانی عوامل زیادی تاثیر گزار هستن که قهرمان جام رو تعیین میکنن.... فقط فوتبال بازی کردن نیست.
تو جام جهانی عوامل زیادی تاثیر گزار هستن که قهرمان جام رو تعیین میکنن.... فقط فوتبال بازی کردن نیست.
دلم خنك شد... شكست تحقير آميزي بود...
من دخالت فیفا توی داوری ها رو قبول دارم که باعث میشن یه تیم بره بالا ولی نه شکست برزیل از هلند،نه آرژانتین از آلمان،نه اروگوئه از هلند و نه اروگوئه از آلمان هیچ کدومش به خاطر اشتباهات داوری نبودش
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای هستش بگو تا بحث کنیم
این ایکر مقدس کیه که قهرمان جهان بدونش، اینطوری تحقیر میشه؟!!!
من خودم آرژانتینی هستم اما خداییش دیشب آرژانتین فقط 5 و نیم تا موقعیت گل داشت که 4تاش گل شد!!
از اون ور اسپانیا خیلی حمله کرد اما گل نمیتونست بزنه در حالیکه بازیکنا اصلیش بودن!(خط حمله)
پس نشون میده که وجود کاسیاس، چقدر تاثیر داشته تو 2 قهرمانی اسپانیا! (البته خداییش پویول رو هم باید گفت که نبودش احساس میشد)
+
والدس توپ هیگی رو خوب گرفت اما سر گل آگرو، انصافا ببینید چطور شیرجه میزنه!!: دی
+
مسی و هیگی چه گلای توپی زدن...
دمشون گرم..
یعنی قراره بترکونیم بعد عمری با یه مربی جدید(باتیستا)؟!!
اگه کاسیاس نبود که اسپانیا جلوی همون پاراگوئه از جام جهانی کنار میرفت!
اونوقت میگن بارسلونا بود که قهرمان جام جهانی شد نه اسپانیا !!!!!![]()
من نه کاری به هلند دارم و نه کاری به برزیل و اروگوئه و ....
من فقط بحثم سر اسپانیاست.
بازی با شیلی داور خیلی از حرکات اسپانیایی ها رو خطا نمیگرفت و در عوض تند تند خطای بازیکنای شیلی رو اعلام میکرد. شیلی که به اذعان همه کارشناسان زیبا ترین و چشم نواز ترین بازی ها رو ارائه میداد.
بازی با پرتقال یه گل مشکوک به آفساید باعث صعود اسپانیا شد. ضمن اینکه طبق معمول روی رونالدو هیچ وقت خطا نمیشد از دید داورا.
بازی با آلمان راحت باید چند تا از بازیکنای اسپانیا کارت میگرفتن ولی اینطور نشد. البته گلی که زدن موردی نداشت و کاملا سالم بود.
بازی فینال هم مدام جلوی حرکت فان پرسی گرفته میشد ولی داور..... البته اگه روبن اون دو تا موقعیت تک به تک رو گل کرده بود الان دیگه این بحثا نبود.
در کل تیمی که 1-0 میبره اکثر بازی هاش رو و قهرمان میشه معلومه که خیلی نسبت به بقیه تیمها سر نیست.
همه ی این بحثا یه طرف..... بحث اسپانسر های ورزشی هم یه طرف....
آدیداس که توپ و لباس ها و .... طراحی کرده و اینهمه پول خرج کرده و به فیفا داده معلومه که باید دستی در تعیین قهرمان داشته باشه. بالاخره ناسلامتی اسپانسر اسپانیا هم آدیداسه.
من که تو بحث شما بی طرفم ولی خدائیش بازیکنای هلند به قصد جون بازیکنای اسپانیا اومده بودن !مثلا اون سیاهه کی بود که جفت پا رفت تو سینه ی ژابی الونسو ...زی فینال هم مدام جلوی حرکت فان پرسی گرفته میشد ولی داور..... البته اگه روبن اون دو تا موقعیت تک به تک رو گل کرده بود الان دیگه این بحثا نبود.
امار اخراجیها هم که معلومه !
اگر کند ذهنی مثل دونگا سرمربی برزیل نمیشد یا آلبی سلسته یکم به دفاع اهمیت میداد اوضاع اینجور نبود
حتی شیلی 10 نفره کاری کرد که المان-هلند-پرتغال نتونستن
توی این چند سال حسابی طرفداران بارسا رو رئالی ها تاختن..این حرف شما مظلومیت رئال رو میرسونه
انصافا آدم هر چی از این شیلی بگه کم گفته اگر یکم دقت میکردن توی دو بازی اول و گل بیشتری میزدن حتی با وجود باخت به اسپانیا میتونستن به عنوان تیم اول صعود کنن!
کاسیاس اگه میتونست کاری کنه که 6 تایی نمیشد تو الکلاسیکو
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
رینا عزیزم 3 تا گل را رینا خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)