جالبه هر کی هر چی میخواد فقط بلدی بگی s8500 !!
حالا طرف 20 تومانی بخواد یا 1 میلیونی .
جالبه هر کی هر چی میخواد فقط بلدی بگی s8500 !!
حالا طرف 20 تومانی بخواد یا 1 میلیونی .
دوستان خواهشا حواستون به در خواست باشه.ایشون واسه یه دختر 17 ساله میخوان.حالا نمیخواد حتما یه گوشی با سیستم عامل توپ باشه.همین سیمبیان براشون کافیه.حالا یه دوربین و یه صدای خوب و یه خوشگلی داشته باشه.من میگم شما n97 mini بگیر.الویت اولتونم نوکیا بود.
x6 خیلی از N97 mini بهتره...سیمبین داره و خیلی خوشگل تره
با توجه به اینکه لمسی نمیخواند به نظر من Nokia N86 8MP خیلی عالیه . نوکیا هست ! لمسی نیست . خیلی بزرگ نیست . امکانات فوق العاده ای داره . جدیده و قدیمی نیست .
اینم اضافه کنم که من تقریبا 1 ماهه این گوشی رو خریدم و خیلی ازش راضیم .
به نظرم X6 16GB هم خیلی خوبه ولی لمسیه .
ایشون داره میشگه که لمسی نباشه ! X6 دیگه چیه ؟
من هم میگم ، به نظرم سیستم عامل های آندروید و ویندوز موبال به درد ایشون نمی خوره.
بهتره یا سیمبین باشه و یا جاوا/
ایشون نگفتن لمسی نمیخوان.گفتن یه چیز مثل n97 که هم کیبورد داشته باشه و هم لمسی باشه.درسته x6 از n97 mini بهتره ولی به نظر من برای دختر n97 mini بهتره.
عزیزانم
کسی که میخواست بخره خرید
n97 خرید![]()
به نظر من سونی اریکسون آینو انتخاب خوبی میتونه باشه :
ابعادش مناسبه ( خیلی بزرگ نیست مثه ان 97 )
دوربینش 8.1 مگا پیکسل با فلاش LED ... مموری کارت 8 گیگ همراه گوشی هست . تا 32 گیگ رو ساپورت میکنه
هم لمسیه هم دکمه دار ... صفحه لمسیش هم خازنیه
امکاناتش هم کامله wi-fi هم داره فقط سیستم عامل نداره که فکر نمیکنم واسه یه دختر ایراد بزرگی باشه ...
قیمت دقیق ندارم ولی باید بین 300 تا 350 باشه
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
خوبه همون اول گفت ان 97 نمیخواد و آخرش همینو خرید ...
ولی به نظرم آینو کلاس دیگه ای داشت
نه اشکان.....من اصلا از اینو خوشم نمیاد...خیلی ایراد داره.....چیزه مضخرفیه کلا.....اگه لمسی نبود بهتر بود.....قیمت بهتری هم داشت
این داستانه جالب...چه مسخره تموم شد![]()
![]()
واقعا چرا N97 نمیخواست آخرش همونو خرید؟؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)