در صورتی که ال ایکس EF7پایه گاز سوز باشه که الان تولید نمیشه عالیه پس راهی نیست جز 206تیپ 3البته چیز خوبیه اما اگه برای پدره اس دی بگیری مردونه تره....البته گزینه های دیگم هست اما با توجه به انتخاب شما گفتم...
در صورتی که ال ایکس EF7پایه گاز سوز باشه که الان تولید نمیشه عالیه پس راهی نیست جز 206تیپ 3البته چیز خوبیه اما اگه برای پدره اس دی بگیری مردونه تره....البته گزینه های دیگم هست اما با توجه به انتخاب شما گفتم...
خوب بنظرتون توی همین قیمت (15 تومان) چی ثبت نام کنیم بهتره؟
206 صندوق دار یا ریو یا ... ؟
206 صندوق دار ثبت نام کنی بهتره چون الان تیپ 2 هم دیگه abs داره و بازارش بهتر از ریو هست . ریو ماشین خوبی ذاتاً منتها مشکلاتی براش هست.خوب بنظرتون توی همین قیمت (15 تومان) چی ثبت نام کنیم بهتره؟
206 صندوق دار یا ریو یا ... ؟
1- نداشتن abs
2-پائین بودن اکسل عقب
3-صدای زیاد موتور داخل کابین و همچنین بیرون
4-کمبود قطعات
و من خودم دوبار ثبت نام کردم به نسبت 12 میلیون و خورده ای بد نیست ولی وقتی شماپول بیشتری داری میتونی ماشین بهتری بخری.
البته قبلا هم گفتم اگر بتونی کمی بیشتر پول جورکنی میتونی 206 V8 بگیری که واقعا آخر قدرت و امکانات هست
اگه جادار بودن و گازسوز بودن براتون مهم نیست 206 بخر چون کم مصرف نسبت به سمند خرجش کمتره
سمند رو زیاد نمیشه تایید کرد چون ماشین ایرانی دیگه زود به خرج میوفته
ولی اگه زیاد مسافرت میرید سمند بگیر چون به درد جاده میخوره به دلیل جادار بودن و سرعت بالای اون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)