معیارهای این رده بندی چیه؟All-Time Club World Ranking
بارسا و اینتر تو این رده بندی با این رتبه !!
معیارهای این رده بندی چیه؟All-Time Club World Ranking
بارسا و اینتر تو این رده بندی با این رتبه !!
حسین برگشتی فقط اذیت کنیا!خوب چرا بایرن سومه!؟! (پارسال فینالیست بود!)
چرا لیون بیست و سومه!؟! هم رده ایش بارسا دومه!!
بارالها!!
اولا لیون فکر کنم رفت و برگشت به بایرن باخت همچنین توی لیگ فرانسه هم فصل خوبی نداشت!دوما مطمئنا فقط فصل گذشته مد نظر کارشناسان نبوده.سوما مطمئنا فقط بالا رفتن از مراحل جام قهرمانان اروپا شاخصه ی اصلی کارشناسان نبوده.شاخصه های دیگرشون نظیر ارائه بازیکن به جهان فوتبال-سبک بازی و همچنین نوع درآمدزایی و فعالیت های اقتصادی باشگاه ها و خیلی چیزهای دیگه با هم جمع شده نتیجه اش این شده.اگر شما می خوای عملکرد این چند ساله تیم ها رو ببینی باید این جدول رو نگاه کنی:Present Club World Ranking
اگر می خوای در عملکر آنها در تمام ادوار گذشته ببینی باید این جدول رو ببینی:All-Time Club World Ranking
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
یعنی وقتی چلسی و منچستر اومدن بالا اونوقت شما این رنکینگ رو قبول می کنید؟
اون زمان چی ؟ یه جورایی الکی هست یا نه؟![]()
بازم الکیه......البته باز اون all time خوبه...ولی اون که توی سال هست نه
این رده بندی به این چند سال اخر محدود نمیشه ! از 100 سال پیش که فوتبال شروع شد تا الان محاسبه میشه ! توقع نداری چلسی که حتی یه قهرمانی اروپا هم نداره بیاد سوم بشه ؟خداييش ديگه چلسي بايد سوم باشه ديگه...رئال چند سال هست كه جام نميگيره....حداقل چلسي سال 2008 با منچستر فينال اروپا اومد...امسال قهرمان شد...رئال چند سالي هست كه تا نيم نهايي نيومده...شايد بر اساس يه چيزاي ديگه باشه كه به نظر من از هر لحاظ چلسي سوم هست
فکر کنم منظوره این دوستم فقط امسال باشه.......
درسته چلسی توی all-time حقش نیست که جزو 3تا باشه
منظورش All Time ّبود چون گفت رئال سومه !فکر کنم منظوره این دوستم فقط امسال باشه.......![]()
خوب شما ببخشینش.....جوونی کرده![]()
فکر کنم تنها آرسنالیه این جمع منم
با این که تیمش خیلی جوونه اما رنک 8 ــتم رو داره![]()
طبعا بر این اساس باید باشه .. لیـون و بارسا هردو به نیمه نهایی CL رسیدن ... باید یکی باشند ... درسته بارسا از لیـون قوی تره ولی بالاخره لیـون رئال رو حذف کرد ... بر این اساس بود که بایرن و اینتر صعود زیادی داشتند دیگه !همرده ایش!!!!
بارالها!!!!!!! این همون بارسلون است که همه رو 6 تایی و 5 تایی میکرد الان با لیون مقایسه میشه
کلا خدا همه را به راه راست هدایت کنه خصوص ابلهین را (منظورم به شخص خاصی نیست کلا دعا هست)
![]()
به به چه روزگاره خوشی است
تبریک بگید دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)