من چی را به چی ربط دادم.گفتن انگلیس چقدر در فوتبال پیشرفت کرده.منم اندازه پیشرفتشو گفتم
من چی را به چی ربط دادم.گفتن انگلیس چقدر در فوتبال پیشرفت کرده.منم اندازه پیشرفتشو گفتم
بحث ما کاری به پیشرفت نداشت.............دوما ، انگلیس فقط مشکل روحی روانی داشت ، نه بازیکنی
اگه ربط نداشت به کسی که بحثشو شروع کرد بگید.
مهم خوب بازی کردن و نتیجه گرفتنه.به غیر از این جام جهانی در جامهای قبلی هم افتضاح بودن.
فکر کنم دور قبلی یورو هم اصلا به مسابقات راه پیدا نکردن.
من قبل جام جهانی به رفیقم که طرفدار انگلیس بود گفتم انگلیس بیشتر از یک هشتم بالا نمیاد.دقیقا همونجا هم حذف شد.
حالام میگم انگلیس اوج کارش به یک چهارم برسه و عمرا به فینال نمیره چه برسه قهرمان بشه
پیشرفت فوتبال انگلیس خیلی زیاد بوده.مهم ترینش لیگشه که یکی از بهترین لیگ های اروپا رو داره.
فوتبال سالم.
داوری مناسب
استادیوم های استاندارد
فدراسیون قانونمند
احترام به قوانین بین المللی
11 تیم انگلیسی تا کنون جام باشگاه های اروپا رو بردن.
قهرمانی جام جهانی که تا کنون فقط 9 تیم جام رو بردن
دیگه من نمی دونم پیشرفت به چی میگن.
با حرف شما هم موافقم.انگلیس در جام جهانی همه چیز داشت.فقط روحیه نداشت.
انگلیس لیگ فوق العاده قدرتمندی داره و من واقعا به عنوان بهترین لیگ دنیا قبولش دارم ولی هیچ وقت و هیچ موقع تیم ملی موفقی نخواهد داشت و فقط هم به خاطر لیگ قدرتمندش و بازی های فشرده وزیادی که تیمای انگلیسی طی سال انجام میدن
نظرت در مورد فوتبال آلمان چیه؟![]()
فکر نکنم تا حالا یه بازی هم از بوندس لیگا دیده باشه که دربارش نظر بده![]()
قبول دارم تیم انگلیس در حد برزیل و آلمان و اسپانیا نیست اما جز ده قدرت برتر که هست.
اما لیگش خیلی قانون منده.کیف میکنم برا این نظمشون.لیگ آلمان هم که دیگه آخر عدالته.هیچ وقت یک تیم قدرت کامل نیست و هر تیمی که حقش باشه قهرمان میشه.لیگ اسپانیا هم هیجانیه(رئال)-لیگ هلند رو هم دوست دارم.لیگ خوبی دارن کم حاشیه اس.
اما لیگ ایران.... اوه واه اوه ولش کن.
میگم این تیموریان چرا می خواد برگرده؟آدم تو تیم لیگ هزارم انگلیس بازی کنه بهتر از ایرانه.
3نظرت در مورد فوتبال آلمان چیه؟![]()
بالا توضیح دادم.مثال هم خواستی بگم
فکر نکنم تا حالا یه بازی هم از بوندس لیگا دیده باشه که دربارش نظر بده![]()
![]()
Last edited by M A M M U T; 04-09-2010 at 17:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)