من یه امولاتور پیدا کردم اونم پولی بود.
ارزونترین الان تهران فروشگاه سونی 235 تومن به فروش میره کپی خور شده ریجن پال.هیچ دستگاهی هم گارانتی نمیشه و نداره.برد جاسپر بهترین برد و امکان 3 چراغه شدن نزدیک به 0 هست.
من یه امولاتور پیدا کردم اونم پولی بود.
ارزونترین الان تهران فروشگاه سونی 235 تومن به فروش میره کپی خور شده ریجن پال.هیچ دستگاهی هم گارانتی نمیشه و نداره.برد جاسپر بهترین برد و امکان 3 چراغه شدن نزدیک به 0 هست.
hdmi هم قبلا روی الایت عرضه میشد که مایکروسافت تغییر رویه داد و برش داشت.
قیمتشم از 8 تومن هست تا45 تومن.
15 تومن یه چیز معقول رو میتونی بگیری.
بازی ها هم تا اونجایی که میدونم برای بقیه کنسول ها پورت میشن...
مشخصه که pc بهتره! گرافیکش با کنسول قابل مقایسه نیست !
HDMI رو از15 می دونستم ، ولی 8 تومنیشو ندیده بودم... امیدوارم کیفیتش هم مثل قیمتش نباشه..
360 و ویندوز هر دو از directx استفاده می کنند و با موتور های یکسان خیلی راحت می شه براشون بازی ساخت.. حالا منظورتون رو از این که از 360 به بعقیه پورت می شه ، متوجه نمی شم .
این که بازی برای کنسول زود تر عرضه می شه و یا در نمایشگاه ها تریلر هیا کنسولی معرفی می شه ، دلیلی بر برتری نسخه های کنسولی نیست...
در کل تعداد خیلی محدودی بازی هستند که عملکردشون روی رایانه ی شخصی ضعیف بوده که اون هم به خاطر سیاست های سازندهی بازی و عملکرد ضعیفشون بوده و نه ضعف این پلتفرم .
سلام دوست عزیز به نظر من pc بهتره چون کاراییش بیشتره![]()
با تشکر از اظهار نظر همه دوستان گرامی،
فکر کنم دیگه جواب سوالاتم رو گرفتم،احتمالا یه مدت قید بازی رو میزنم و پولام رو جمع می کنم و یه PC توپ می بندم
باز هم ممنون از شما عزیزان
سلام من الان این تایپیک رو دیدم و دقیا" هیمن مشکل mohamad13 رو دارم ولی من زیاد بازی نمیکنم هرچند که خوره بازی هستم ولی روزا کار دارم واسه این نمیتونم بازی کنم شاید باورتون نشه 3 هفته پیش میخواستم برم یه ایکس باکس واسه بازی کردن فقط فیفا بخرم تا اینکه خبردار شدم نکست زده حالا رفتم ببینم سیستمم میخوره سی پی یو دو هسته ای و گرافیک بالا میخوره در نتیجه باید حدود 150 تومنی خرجش کنم تا بتونم بازی کنم در حالی که اگه اینقدر خرج کنم باید پاور هم عوض کنم کلی خرج میزاره رو دستم
در کل امان از دست این بی پولی همه رو دامن گیر کرده
ارزو دارم همه مون یه روز بازی که دوست داریم رو با سیستم و یا کنسول با اخرین جزییات فیضضضضض ببریم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)