سلام..
دوستان شما سوناتا 2011 پلاک شده دیدین؟؟چون من خودم دوتا دیدم که پلاک موقت داشتن و تو سایت زیر هم نوشته که فعلا پلاک نمیشه!!
حالا نمیدونم چیکار کنم.![]()
Azera
Sonata2011
C5 New
سلام..
دوستان شما سوناتا 2011 پلاک شده دیدین؟؟چون من خودم دوتا دیدم که پلاک موقت داشتن و تو سایت زیر هم نوشته که فعلا پلاک نمیشه!!
حالا نمیدونم چیکار کنم.![]()
سلام..
حالا نمیدونم چیکار کنم.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلام..
حالا نمیدونم چیکار کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیز آزرا دیگه خیلی خز و خیل شده می بینی هر گره گوری آزرا سوارن .
سی فایو هم خوب من اصلا باهاش حال نمی کنم طراحیش جالب نیست اطاقش هم یه جوریه آدم توش حال نمیکنه و موتور و امکانات کمتری داره و به طرز فجیعی هم دل ریفیقمو زده در حدی که بهش میگه سیفون و دو ماهه روی مخ باباش داره کار میکنه که بره یه چی دیگه بخره.
من به شدت سوناتا 2011 رو توصیه میکنم چون واقعا عالیه.
اگه پولت میرسه به فول آپشنش که بهتر![]()
اگه دوستان ناراحت نمیشناپتیما هم بد نیست
موتورش 6 سیلندره در برابر c5 و سوناتا که 4 سیلندر هستن
مصرفشم با اینکه 6 سیلندره کمه
امکاناتشم کامله دیگه
قیافشم که خوبه
این دلیل برای یک انتخاب نمیشه! شما نظر شخصیتون اینه این دلیل نمیشه! مدل 2011 ازرا هم اومده و من از نزدیک چند تا شو دیدم خیلی زیباست!عزیز آزرا دیگه خیلی خز و خیل شده می بینی هر گره گوری آزرا سوارن .
لااقال یه ایرادی از C5 بگیرید که باهاش جور در بیاد! شما که همش نظر شخصی خودتون رو گفتی!سی فایو هم خوب من اصلا باهاش حال نمی کنم طراحیش جالب نیست اطاقش هم یه جوریه آدم توش حال نمیکنه و موتور و امکانات کمتری داره و به طرز فجیعی هم دل ریفیقمو زده در حدی که بهش میگه سیفون و دو ماهه روی مخ باباش داره کار میکنه که بره یه چی دیگه بخره.که کلا بی منطق بود!
طراحیش که واقعا عالیه! یعنی اصلا حرف نداره! اتاقش هم که تا بشینی تو اصلا نمیتونی به ماشین اسیایی سوار بشی!
امکانات هم که در حد یک خودرو ی تمام لوکس داره! ایمنی و راحتی اون هم که قابل مقایسه با ماشینای 200 میلیونی هستش!
اگه یکی از حرف هام رو کسی قبول نداره بگه کامل شرح بدم!
البته C5 هزار تا ایراد بزرگ داره اما اینایی که شما گفتی جز محاسنش بود نه معایب!
من خودم پیشنهادم اپتیما هستش اما فقط از وضعیت سوناتا 2011 خبر ندارم امروز میرم دنبالش! اگه خبری گیر اوردم حتما میگم!اگه دوستان ناراحت نمیشناپتیما هم بد نیست
موتورش 6 سیلندره در برابر c5 و سوناتا که 4 سیلندر هستن
مصرفشم با اینکه 6 سیلندره کمه
امکاناتشم کامله دیگه
قیافشم که خوبه
Last edited by farshad bugatti; 16-09-2010 at 21:55.
به نظر من هم سوناتا 2011بهترین انتخاب می تونه باشه همه امکانات را داره و می تونی رانندگی حرفه ای را با این ماشین تجربه کنی.
با خاک یکسان می شویــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــم :(
اگر با موتور2000 سی5 کنار بیایید در سایر پارامترها از دو خودروی دیگر بهتر است.
البته اگر سی5 را با موتور قوی تر می خواهید نیسان تی ینا هم وجود دارد؛یعنی هم خر را دارید
هم خرما را!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آزرا 2010 از نظر تناسب میان دینامیک و مصرف سوخت اصلا" جالب نیست و من حتی ماکسیما را هم
به آن ترجیح می دهم.اصطحلاک آن هم وحشتناک بالاست و با 30 هزار کارکرد مصرف آن در برخی
موارد نزدیک به 1.5 برابر حالت استاندارد می شود.ضمن آن که کیفیت قطعات فنی و متریال کابین هم
مناسب نیست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آزرا 2011 مشکل تناسب میان مصرف سوخت و دینامیک را حل کرده و حدّ نسبتا" خوبی رسانده؛ولی
مشکل متریال و کیفیت ساخت آن همچنان پابرجاست.
به جرئت می توان سوناتا2011 را اوّلین خودروی با کیفیت تاریخ هیوندای دانست؛گر چه هنوز تا ژاپنی
ها و اروپایی ها هنوز فاصله دارد.گونه 201 اسبی آن در خاورمیانه عرضه نمی شود و در ایران 187
اسب توان دارد و در 9.5 ثانیه به 100می رسد که چندان پرشتاب تر از سی5 نیست و با آن هم مصرف
است.
قیمت:
سی5: 56
تی ینا: 63
آزرا2010: 53
آزرا2011: 57
سوناتا2011: حدود60
ببخشید مطلب متفاوت بود مجبور شدم از پست دیگر استفاده کنم.
سی5 گرچه در شتاب گیری کمی کند است،ولی قادر به تحمّل 0.9 جی شتاب جانبی است که آن را قادر
می سازد تا در مسیر های مارپیچ آزرا را در پس خود قرار دهد.
شتاب جانبی آزرا0.78 و سوناتا2011 0.82 جی است که هر دو فاصله ی قابل توجّهی تا سی5 دارند.
آقا من سوناتا 2011 دارم اگر انشالا خواستی بگیری حتما فول آپشنش رو بگیر که بعدا نگی چرا اونو نگرفتم. چون واقعا حیفه ببینی سمند LX از جفتت رد میشه سنسور دنده عقب داره ولی ماشین تو نداره. خلاصه خواستم راهنمایی کنم که نگی نگفتی
ماشین خیلی خوبی هستش. قیافش هم به نظرم عالیه حالا بعضیا میگن ابهت نداره که نمیدونم منظورشون از ابهت چیه! کیفیت ساختش هم نسبت به نسل قبلش خیلی بهتر شده.
الان هم فک کنم 62تومن قیمت داشته باشه!
فول بگیریا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)