منظورم از نیومد ادرس نبود کپی که گردم تو pes نیومده بود
منظورم از نیومد ادرس نبود کپی که گردم تو pes نیومده بود
یک ضربه برگردون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تایپکPro Evolution Soccer 2010سوال کردین؟
شاید اونجا یه نفر بدونه مشکل از چیه.
اونجا سوال نکردم الان می کنم
یه تیر و دونشان و شاهکار داوری در pes 2010
یک گل زیباکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گل زیبای دیگه (تا آخر ببینید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ازون گل هاییه که اگه تو وقت اضافی یه بازی حساس بخوری احتمالا شکوندن مانیتور و کیبورد و گیم پد و همه چی وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون اول دورش کن دیگه ( شاهکار کامپیوتر)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه اتفاق جالبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستای دروازه بان مثل آهن ربا توپ رو از توی دروازه جذب می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گل چکشی زیباکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل برگردون زیبا و یه اتفاق جالب برای سیلواکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرنر کات دار، شوت سر ضرب و لاییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروازه بان گرخید (یه گل خوب)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی بازیکنای چلسی دست به دست هم می دن تا به خودشون گل بزننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گل خیلی عالی روی یک حرکت تمرین شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل از روی ضربه ایستگاهی. نکته جالبش اینه که توپ از روی سر دیوار دفاعی رد نمی شه. بلکه از کنارش کات داده می شه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گل خیلی زیباکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گل خیلی زیبا. تا آخر ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گل زیبا از راه دورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والکات با یه تو سرتوپ و یه پاس شش نفر رو کنار میزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه شاه گل خیلی زیبا به هیچ وجه از دستش ندید!( به حرکت بندتنر توجه کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضربه قیچیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیکان بنده خدا از زمین خودشون حرکت می کنه (اولاش تو صحنه آهسته نیست) و چند نفر به علاوه دروازه بان رو جا می ذاره و درپایان تصمیم می گیره برگرده و با یه حرکت جوانمردانه توپ رو به اوت بزنه تا هوش مصنوعی بازی رو به رخ بکشه!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه آفساید 100 درصد منتهی به گل که کمک داور آفساید نمیگیره . خیلی عجیبه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو تا از گلاتونو دانلود کردم متاسفانه باز نمی شن![]()
وقتی که گلی از بازی هاتون رو میذارین لطف کنین و ورژن بازیتون رو هم بگید که الکی دانلود نکنیم
ورژن چیه؟ آها پچ کونامی رو نصب کردم. یعنی به خاطر اونه؟!
روی icon بازیت چپ کلیک کن و روی گزینه properties کیک کن و برو تو سربرگ Version و اونجا نوشته ورژن بازیت چیه
مثلا ورژن بازی من رو 1.0.0.0 نوشته
خیلی قشنگ تفسیر کردی دوست داشتم ببینمشون ولی ورژنم نمی خوره با اینکه من پچشو هم دارم غیر از این پچ جام جهانی
ولی تا اینجا ازین گل ali_santori خیلی قشنگ بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)