تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتک

راي دهنده
198. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گزینه ی 2

80 40.40%
  • قلم چی یا همون کانون

104 52.53%
  • گاج

30 15.15%
  • مرات

9 4.55%
  • مبتکران

18 9.09%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 140

نام تاپيک: ✎گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من كه شركت در آزمون گزنيه دو رو به خاطر سخت بودن و نزديكيش به كنكور ترجيح ميدم
    مشکل هم همینجاست. ما به خاطر سوالاش نمی تونیم ازش دل بکنیم. جامعه آماریش به نظرم مسئله چندان مهمی نیست، چون تخمین رتبش برای برادرم جالب بود و یکم رتبه ی تو کنکورش بهتر بود. فقط. از نظر درصدا هم همینطور.
    اما مشکل اینجاست که خیلی دارن در مورد برنامه ریزیش بد می گن. گرچه هر برنامه ریزی باشه، خودم سعی می کنم برنامه ریزی خودم تو اولویت باشه، ولی مطمئنم بلاخره تاثیر می زاره.
    البته می شه یه کاری کرد. مثلا بری گزینه دو یکی دو تا آزمون قلمچی بدی. یا عکسش. سه تا جامع سنجش که سر جای خودش هست.
    شما اصلا سوالهایدکترا را جواب بدی ولی تکرار نکنی یادت میره گزینه دو که همین جوریبرنامه اشسنگینه دیگه چه برسه به این خودتم بخوای تکرار بعد بودجه بندی سنگین گزینه دو باعث میشه شما به کمیت نگاه کنی نه کیفیت
    می شه بفرمائین یعنی چطوری سنگینه؟ چون یکی می گفت گزینه دو دوره نمی کنه، قلمچی دوره می کنه. اگه نخواد دوره کنه که برنامش خیلی سبکتر می شه. خلاصه یکی بیاد روشنمون کنه.
    * حاشیه : مدیران انجمن بیان یکی از این دو تاپیک رو ببیندن تا یه جا روش صحبت کنیم.

2. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال؟
    شما که در مورد این آزمونای گزینه 2 وقلم چی بحث می کنید در کنارش میخواید سنجش هم شرکت کنید یا فقط یکی از اینا؟

4. این کاربر از sahelgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من می گم به خاطر سابقه قلمچی، حرف شما محقق نخواهد شد.
    من می خوام بدونم این گزینه دو چند بار دروس پایه رو دوره می کنه؟ برنامه ریزیش برای دروس پیشدانشگاهی که خوب بود. فقط می مونه پایه که اگه لطف کنید و اینو هم بررسی کنید.
    به هر حال احتمال اینکه برم گزینه دو بیشتره ولی خب بد نیست با تحقیق این کار رو بکنم.
    اصلا کسی یکی از برنامه های هفتگی سال قبل رو بذاره ببینیم چقدر فشردست؟ اصلا یه مقایسه درست حسابی بکنیم بعد.
    براي پيش كه برامه ريزيش فوق العاده هست
    براي پايه هم خيلي خوبه . بزار چندتا درس مهم رو مثال بزنم :

در دروس عمومي مثلا عربي :
    عربي 2 رو از مهرماه شروع كرده و در اوايل دي ماه تمومش كرده . 2 بار ( يكي در بهم و يكي هم در ارديبهشت كل كتاب رو مرور كرده ) و دو بار هم در آزمون جامع عربي 2 رو خواهد داشت
    عربي 3 هم وضعيت مشابهي داره ولي تكرار دوره هاش به صورت كل كتاب دو بار در آزمون هاي جامعش هست و يك بار هم در ارديبهشت ماه

ادبيات هم وضعيتا دقيقا مشابهي داره .
    زبان انگليسي 3 هم سه بار مرور شده ( يك بار تا پايان اسفند و دوبار هم به صورت يكجا در فروردين و ارديبهشت )

دروس اختصاصي هم :
    فيزيك 1 و 2 و 3 هركدوم يكبار به صورت تدريجي و يك بار به صورت دفعي مرور شدن و دوبار هم در آزمون هاي جامع مرور ميشن
    درس هاي آمار و رياضي 2 و رياضي 3 هر كدوم دو الي 3 بار به صورت دفعي و تدريجي مرور شدن و دو بار هم در آزمون جامع مرور ميشن
    شيمي 2 هم يكبار تدريجي و يكبار دفعي مرور شده و شيمي 3 يكبار تدريجي و دوبار دفعي مرور شده و هركدوم در در دو تا آزمن جامع مرور ميشن

برنامه اي هم كه براي زيست شناسي و زمين شناسي گذاشتن بسيار عالي و مهندسي شده هست و من براي هركي كه ميخواد وقت بيشتري روي دروس پايه بزاره حتما گزينه دو رو توصيه ميكنم

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

هر کی خواست من میتونم سوالات و جزوات و سی دی ها و... گزینه دو رو براش گیر بیارم (12 مرحله مربوط به طول سال بعد از گام اول)
    البته مربوط به پارساله (امسال رو هنوز ندادن بیرون که)

8. این کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

براي پيش كه برامه ريزيش فوق العاده هست
    براي پايه هم خيلي خوبه . بزار چندتا درس مهم رو مثال بزنم :

در دروس عمومي مثلا عربي :
    عربي 2 رو از مهرماه شروع كرده و در اوايل دي ماه تمومش كرده . 2 بار ( يكي در بهم و يكي هم در ارديبهشت كل كتاب رو مرور كرده ) و دو بار هم در آزمون جامع عربي 2 رو خواهد داشت
    عربي 3 هم وضعيت مشابهي داره ولي تكرار دوره هاش به صورت كل كتاب دو بار در آزمون هاي جامعش هست و يك بار هم در ارديبهشت ماه

ادبيات هم وضعيتا دقيقا مشابهي داره .
    زبان انگليسي 3 هم سه بار مرور شده ( يك بار تا پايان اسفند و دوبار هم به صورت يكجا در فروردين و ارديبهشت )

دروس اختصاصي هم :
    فيزيك 1 و 2 و 3 هركدوم يكبار به صورت تدريجي و يك بار به صورت دفعي مرور شدن و دوبار هم در آزمون هاي جامع مرور ميشن
    درس هاي آمار و رياضي 2 و رياضي 3 هر كدوم دو الي 3 بار به صورت دفعي و تدريجي مرور شدن و دو بار هم در آزمون جامع مرور ميشن
    شيمي 2 هم يكبار تدريجي و يكبار دفعي مرور شده و شيمي 3 يكبار تدريجي و دوبار دفعي مرور شده و هركدوم در در دو تا آزمن جامع مرور ميشن

برنامه اي هم كه براي زيست شناسي و زمين شناسي گذاشتن بسيار عالي و مهندسي شده هست و من براي هركي كه ميخواد وقت بيشتري روي دروس پايه بزاره حتما گزينه دو رو توصيه ميكنم
    ممنون از توضیحات خوبت.
    فقط عربی سه به نظرم چندان دورش جالب نبود. البته خب می شه خودمون به صورت جداگونه از برنامه اصلی بخونیم. با این وجود چرا دوستان می گن دوره نمی شه؟
    و یه درخواست دیگه، تا کم کم برامون روشن بشه قضیه از چه قراره : اونم اینکه اگه برنامه یه هفته اش رو دارین، بذارین. ممنون

10. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحات خوبت.
    فقط عربی سه به نظرم چندان دورش جالب نبود. البته خب می شه خودمون به صورت جداگونه از برنامه اصلی بخونیم. با این وجود چرا دوستان می گن دوره نمی شه؟
    و یه درخواست دیگه، تا کم کم برامون روشن بشه قضیه از چه قراره : اونم اینکه اگه برنامه یه هفته اش رو دارین، بذارین. ممنون
    باور كنين دوره هايي كه تو گزينه دو ميشه خيلي بهتر و با كيفيت تراز قلمچي هست و تعدادش هم مناسبه هر درسي بين 3 الي 5 بار دوره ميشه .
    برنامه ريزيش براي دوره دروس پيش دانشگاهي كه فوق العادست و اصلا نميشه انتقاد ازش كرد و دروس پايه رو هم كه همونطور كه چندتا پست قبل نوشتم ديدين كه بسيار عالي كار كرده و من واقعا پوردستمالچي و خراطها رو تحسين ميكنم

دوستاني كه ميگن تعداد مرور گزينه دو در دروس پايه ضعيفه به خاطر عدم آگاهيشون از برنامه گزينه دو چنين نظري دارن

در مورد برنامه يه هفته عرض كنم كه براي من ندادن و اگر بدن هم من ترجيح ميدم خودم بر پايه توانايي هاي خودم براي خودم برنامه هفتگي رو از هر آزمون تا آزمون بعد درست كنم .

راستي بچه ها قلمچي چندتا آزمون جامع داره و آزمون هاي جامعش از كي شروع ميشن ؟

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

باور كنين دوره هايي كه تو گزينه دو ميشه خيلي بهتر و با كيفيت تراز قلمچي هست و تعدادش هم مناسبه هر درسي بين 3 الي 5 بار دوره ميشه .
    برنامه ريزيش براي دوره دروس پيش دانشگاهي كه فوق العادست و اصلا نميشه انتقاد ازش كرد و دروس پايه رو هم كه همونطور كه چندتا پست قبل نوشتم ديدين كه بسيار عالي كار كرده و من واقعا پوردستمالچي و خراطها رو تحسين ميكنم

دوستاني كه ميگن تعداد مرور گزينه دو در دروس پايه ضعيفه به خاطر عدم آگاهيشون از برنامه گزينه دو چنين نظري دارن

در مورد برنامه يه هفته عرض كنم كه براي من ندادن و اگر بدن هم من ترجيح ميدم خودم بر پايه توانايي هاي خودم براي خودم برنامه هفتگي رو از هر آزمون تا آزمون بعد درست كنم .

راستي بچه ها قلمچي چندتا آزمون جامع داره و آزمون هاي جامعش از كي شروع ميشن ؟
    بعد توی هر آزمون هم یه مجله گزینه مشاور بهتون میدن که برنامه ریزی خیلی خوبی برای آزمون بعدش داره
    جدا از برنامه کلی
    برنامه های تلویزیونی هم که هست
    زود تر از کانون هم کل کتابا رو تموم میکنه و در آخر وقت بیشتری براتون میمونه!
    دروس پایه هم سر جلسه اختیاری هست زدنش

مثلا ادبیات 15 سوال پیش میده
    10 تا سوال بعد رو دو سری داره هم پایه هم پیش (زوج سوال)

14. این کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوشحال ميشم از بچه هاي كانون كسي بياد نحوه مرور دروس و كيفيت سوالات رو با گزينه دو مقايسه كنه
    من در كل احساس ميكنم كه گزينه دو بيشتر به درد كنكوري ها ميخوره تا قلمچي

16. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad8m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    هاگوارتز

پيش فرض

از همتون ممنونم
    ولی
    کاشکی یکی از رتبه های خوب کنکور که تو ازمون ها شرکت میکرده میومد درباره ی ازمون ها نظر میداد

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببینید اصلا به جامعه آماری توجه نکنین آزمون خوب چندتا ویژگی مهم باید داشته باشه تا تهش نگین کاش میرفتم فلان موسسه آزمون میدادم:
    1_ برنامه خوب
    2_سوالات سخت و مفهومی در حد کنکور و حتی 1پله سختتر
    3_ پاسخنامه کامل که حالت درسنامه داشته باشه و وقتی سوال و پاسخنامه رو میخونین به معلومات شما اضافه شه
    4_ کارنامه دقیق و کامل طوری که کلی اطلاعات بشما بده
    5_ شرایط فضای آزمون شبیه کنکور (بدون تقلب بدون سرو صداو...)
    6_ کارنامه سریع داده بشه نهایتا تا چندروز بعد
    7_ سوال غلط نداشته باشه تا کلی از وقت شما سر آزمون پای این سوالات غلط هدر نره
    من خودم بخوام دوباه کنکور بدم گزینه 2رو ترجیح میدم

19. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •