رب انار باعث تصفیه خون و رقیق شدن خون میشه
رب انار باعث تصفیه خون و رقیق شدن خون میشه
سلام به همگی
منم غلظت خون دارم و قبلا فجیع خوابم میومد بطوری که تو 24 ساعت راحت میتونستم 17 تا 18 ساعت بخوابم.
برا حل مشکل رفتم خون بدم که گفتن وزنت نسبت به قدت کمه و باید حداقل ده کیلو چاق بشی.
منم رفتم حجامت. خدایی بعد از حجامت به حالت عادی برگشتم و حتی کمتر از حالت نرمال میتونم بخوابم.![]()
حجامت چجوریه ؟ چقدر طول میکشه ؟ یکبار حجامت کنم کافیه ؟ بهداشتی هست ؟ برای حجامت چقدر خون میگیرن ؟
حجامت انواع مختلفی داره مثل حجامت از سر یا از زیر چونه یا از پا اما متداول ترین روش از بین دوکتفه. بین دو کتفو کمی با الکل تمیز میکنه بعد با یه تیغ تمیز سه تا خط کوچیک عمودی میزنه و بعد با یه لیوان مخصوص پلاستیکی که آخرش شیلنگ پمپ بهش وصل میشه اونجا رو طی چند مرحله باد کش میکنه. اصلا درد هم نداره و فقط یه خورده شاید احساس سوزش کنی.
حدود 10 تا 15 دقیقه.چقدر طول میکشه ؟
یکبار تاثیری نداره. تقریبا اگه هر سه ماه یه بار حجامت کنی خیلی از مشکلات بدنت خود به خود خوب میشن. کافیه یه بار امتحان کنی دیگه خودت مشتری میشی. بعد از حجامت احساس سبکی میکنی انگار بدنت عوض شده و یه چیزی تو همین مایه ها.یکبار حجامت کنم کافیه ؟
بستگی به کسی داره که حجامتت میکنه. مثلا من وقتی میرم، خود طرف تیغ مخصوص یه بار مصرفشو میاره نشونم میده بعد از تو پاکت بیرونش میاره و سه تا خط میندازه تو کتفم بعدش با یه لیوان یه بار مصرف باقی کارها رو انجام میده.بهداشتی هست ؟
اندازه یه لیوان یه بار مصرف. شایدم کمتر.برای حجامت چقدر خون میگیرن ؟
فقط حجامت. شک نکن. چرا؟ چون حجامت خون کثیف بدنتو دفع میکنه اما اهدا خون باعث میشه خون عادی بدنت از دست بره. یعنی حدود 400 سی سی خون موقع اهدا ازت میگیرن اما در حجامت فقط اندازه یه لیوان یه بار مصرف.
در اینکه حجامت بهتر از خون دادنه که شکی نیست ولی به دوشرط :
1) حجامت کاملا بهداشتی انجام بگیره.
2) طوری حجامت نکنن که بر عکس به جای اینکه غلظت خون بیاد پایین بره بالا چون شنیدم اگر طرف کار بلد نباشه این موضوع اتفاق میافته.
حالا میخواستم بدونم برا حجامت باید به چه مراکزی مراجعه کرد ؟
البته خون دادن عمل انسانی تری هست .
من که مرکز رسمی که حجامت کنه ندیدم تا حالا.
باید از دوستان و آشناهاتون تو شهر خودتون پرس جو کنین که بهتون یه جا رو معرفی کنن.
خون دادن شاید انسانی تر باشه ولی بین این دوتا فقط حجامت برای بدن مفید تره.
سلام به همه دوستان
خب بزارید به این بحث یک طوری دیگه جواب بدیم
ما چند تا مزاج داریم تو دنیا بر طبق طب سنتی : بلغم ، صفرا ، سودا ، دم
کسایی که خون غلیظی دارن به اونها میگن دم
معمولا آدم هایی با صورت سرخ ، جوش های ریز روی پیشانی ، آرامش نسبی ندارند و.. معمولا آدم های پر خوری هستند ، تمایل به غذاهای چرب دارن .!
باید اصلاح بشه این مزاج ، توصیه میشه پیش یک متخصص طب سنتی برین ، راهی که دوست عزیزمون هم گفت که حجامت ، بله حجامت خیلی میتونه موثر باشه بر خلاف گفته دکتر هایی که خودشون رو از ائمه و رسول اسلام برتر میدونن حجامت خیلی به ایمنی بدن کمک میکنه ، کسانی که حجامت میکنن سکته نمیکنن ! (مثال نقض ندیدم !)
خوب من کلی سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1: میشه بدونم منظورتون از خون کثیف توی حجامت چیه که میگن برای درمان غلظت خون موثر هست ؟!
بعد میگن روش های مختلفی داره کدوم روش از همه بهتر و مطمئن تر هست ؟ ... پس از خون دادن موثر تر هست؟
2: من خودم فشارم پایین هست به طوری که وقتی برای ازمایش هم ازم خون میگیرن سرگیجه میگیرم و یه کم چت میزنم این مقدار خونی که معمولا از حجامت خارج میشه چه مقدار هست ؟! اخه وزنم هم تقریبا زیاد هست یعنی اضافه وزنم دارم ولی فشارم پایین
هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3: من قبلا خیلی کم خون بودم ولی گذشت چند سالی رفتم ازمایش دادم هموگلوبین اول شده بود 16.2 ولی بعد از 5ماه ازمایش
دادم شده بود 17 اون موقع 16 سالم بود الان شدم 17 که دکتر گفت برای سنت بالا هست !!! ولی اصلا خوابم اینا نمیگیره ولی تنم کرخت هست زود خسته میشم دست و پام انگار سنگین شده !!!
بعد پشت بدنم هم بعضی وقت ها داغ میکنه دماش انگار میره بالا!و خیلی وقت ها هم سوزن سوزن میشه !
* اب هم روزی حداقل 2.5 لیتر رو میخورم !
4: میگن یه بار حجامت کردن فایده نداره یعنی مثلا منی که 17 هست حدودا هموگلوبینم چندبار باید حدودا حجامت بکنم تا عادی بشه؟
چون وقتی نرمال بشه دیگه رژِیم غذایی رو درست میکنم !
بعد این تیغ و ... که میندازن جاش رو پوست نمیمونه ؟ چون از بعضی ها شنیدم که این کارو کردن جاش مونده !!
ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)