توی ثبت نام با تاخیر باید ثبت نام کنید
توی ثبت نام با تاخیر باید ثبت نام کنید
عزيز هر دانشگاهي يه جوره...مدارك اصليو همون يوري كه بقيه گفتن ببر بقيشم از تو سايت دانشگاه ببين اگه تو شهر ديگه ايه حتما زنگ بزني كه مثل من الاف نشي
آقا خیلی چاکریم...
واسه ما که تازه میریم دانشگاه ، از انتخاب واحد/درس خبری نیست؟؟؟ یکی دیگه اینکه ما سال اولی ها هم مثل بقیه باید قبل از مهر بریم سر کلاس یا اول مهر کیف و کتابا رو جمع کنیم و....(یاد اول مهرای مدرسه بخیر....من دلم واسه مدرسه تنگ میشه
).
راستی، کلی ناراحت شدم وقتی جریان این دوستان رو خوندم..آقا شما مگه دفترچه شماره 1 و 2 سازمان سنجش رو کامل نخونده بودین؟!
امید وارم دیر نشده باشه....سخت پیگیر بشین (معادل :زگیل شین ،البته ببخشیدا!!) تا امسال برید (یعنی همون بیاین) دانشگاه.
موفق باشید..همگی.
معمولا از کی تا کی شروع میشه؟توی ثبت نام با تاخیر باید ثبت نام کنی
کلاس ها تا اون موقع شروع نشه؟!
مدرک پیش دانشگاهی چیه؟! همون کارنامه؟ مدرک دیپلم هم که هنوز دست مدرسه است و بعد قبولی تو دانشگاه باید گرفتش، نه؟!
با نام خدا و سلام
مدرک پیش دانشگاهی یه چیزی مثل مدرک دیپلمه که توش فقط معدل پیش دانشگاهیتو نوشته و بقیه اطلاعات شخصیتو.(نمره درساتو توش ننوشته)
در مورد گرفتن مدرک ها من خودم یک ماه و نیم پیش واسه دانشگاه امام صادق رفتم از مدرسه گرفتم یعنی الان هم بهت میدند
کیف و کتاب؟واسه ما که تازه میریم دانشگاه ، از انتخاب واحد/درس خبری نیست؟؟؟ یکی دیگه اینکه ما سال اولی ها هم مثل بقیه باید قبل از مهر بریم سر کلاس یا اول مهر کیف و کتابا رو جمع کنیم و....(یاد اول مهرای مدرسه بخیر....من دلم واسه مدرسه تنگ میشه
).
نه ترم اول انتخاب واحد رو دانشگاه (استاد راهنما) براتون انجام میده
کتاب هم هر استادی چندتا معرفی میکنه خودتون میرین از بیرون تهیه میکنید یا از کتابخونه دانشگاه
سایت خود سنجش اعلام میکنهمعمولا از کی تا کی شروع میشه؟
کلاس ها تا اون موقع شروع نشه؟!
بخدا یکی دو هفته اول خبری نیسما که همش رو چمنا ولو بودیم . استادی وجود نداره دو هفته اول
گواهی (فکر میکنم موقت) پیش دانشگاهی و اصل دیپلم که باید زودتر از مدرسه بگیریدمدرک پیش دانشگاهی چیه؟! همون کارنامه؟ مدرک دیپلم هم که هنوز دست مدرسه است و بعد قبولی تو دانشگاه باید گرفتش، نه؟!
یه سر مدرسه بزنید خودشون میگن چیا لازمه![]()
البته به دانشگاه هم بستگی داره. من دوستم که دانشگاه اصفهان بود کلاساشون 31 شهریور شروع شد!نه ترم اول انتخاب واحد رو دانشگاه (استاد راهنما) براتون انجام میده
کتاب هم هر استادی چندتا معرفی میکنه خودتون میرین از بیرون تهیه میکنید یا از کتابخونه دانشگاه
[QUOTE=AmiIin;5341646]سلام !
ای بابا !! اگه اینطور باشه که کارمون زاره ..... .
آقا مطمئنی شما ؟! از کجا باید پرسید؟
یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره خب بستگی با استادا داره
یه دفه میبینی دو هفته ی اول کسی نیست،یه دفه هم مثل همین که گفتی 31 شهریور کلاس می بندن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)