تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: خربزه با عسل ميشه ؟!!

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ینی چه مشکی پیش میاد؟؟؟؟!!!
    من به جز چند مورد همه رو امتحان کردم!!!!چند ساله همین کارو میکنم!!!!هیچوقت مشکلی هم پیش نیومده!!!
    از این به بعدم پیش نمیاد!!!
    البته بعضیاشو هیچ آدم عاقلی امتحان نمیکنه!!!

مثلاً این

فراوردهای لبنی
    ترشیجات
    یه عمر گفتن پنیرو خالی بخوری خنگ میشی،من تازه دلیل علمیشو فهمیدم!!!
    تا آدم دلیلشو ندونه یا خودش تجربه نکنه هیچ وقت حاضر نیست عادتاشو ترک کنه
    مخصوصاً اینکه یه عمره همه دارن همین کارو میکنن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده...حتی بعد از گذشتن چند سال!

2. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته فکر کنم ترشیجات با همراه غذا مفید نباشه و پوکی استخون میاره و باعث دفع کلسیم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

حرف شما متين ولي چه ارتباطي با خربزه و عسل و امثالهم داشت ؟ !!
    این یک مثال بودکه اکثر ماها رژیم های غذایی نادرستی داریم و چون آگاهی نداریم یا به این سبک عادت کرده ایم به مشکلاتی دچار می شویم که شاید منشا آنرا روزی بفهمیم شاید هم نه
    من خودم چون به غذاها و مواد ترش خیلی علاقه دارم حتی روی برنج هم آبلیمو میزنم و غذای بدون ترشی را نمی خورم الان به جایی رسیدم که یکم ترشی که می خورم معده ام می سوزد یک زمانی به من می گفتند انقدر ترشی نخور گوش ندادم نتیجه اش شد این حالا هرکسی با بدن خود آشنایی دارد که می تواند شرایط خود را به گونه ای تنظیم کند که به خود آسیبی نرساند
    درهرحال شما دوست دارید خربزه عسل بخورید خوب بخورید نوش جان

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    خوردن خربزه و عسل که از معروفیت زیادی هم برخ ورداره باعث ایجاد التهابات در معده و حتی جاهای ملتهب بدن میشه و آنقدر از درد مینالید تا تمام سموم دفع شود و اگر برای کسی اتفاقی نیافتد نشان دهنده ی سلامت کامل جسمی هست .

خوردن ماست همراه با گوشت میزان جذب اهن که از طریق گوشت به بدن میرسه رو کاهش میده واکثرا کمبود اهن بین مردم مشهوده
    در حالی که خوراک مناسبی دارند.

خوردن کله پاچه درکنار انگور ایجاد بلغم میکنه باعث سستی و تنبلی در مغز میشه حتی گاهی خوابالودگی وگیجی به همراه داره

خوردن شیر با میوه های تازه نیز چندین بار هم گفته ام و همچنین گفته شده که باعث میکروب زای میشه .

خوردن به طور کلی لبنیات با تخم مرغ ایجاد حساسیت میکنه و توان بدن رو در مقابل انواع حساسیت ها پایین میاره.

خوردن به طور کلی لبنیات ومواد غذایی ترش با عث ایجاد لک در روی پوست وپایین آوردن فشار خون می شود

خوردن لبنیات همراه ماهی اسید لاکتیک موجود در لبنیات روی عصب سمپاتیک تاثیر میگذاره و همونطور که میدونید این عصب شل کننده هست و باعث لختی زیاد در بدن میشه

خوبه تاپیکی تهیه کنیم و ناسازگاری و همراهی مواد خوراکی رو با هم داخلش قرار بدیم که برای عموم هم خیلی مفید هست.

ویرایش:

یه سرچی داخل همین انجمنها داشتم این تاپیک رو دیدم میتونیم داخل همین تاپیک در مورد سازگاریها وناسازگاری ها والویتهای مواد مغذی با هم به تبادل مطلب بپردازیم
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144927&highlight

موفق باشید.
    Last edited by eMer@lD; 30-08-2010 at 14:31.

6. 11 کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

والا من نمی دونم هدف از بحثهای موجود در این تاپیک چیه .
    دوستان نظرات خود را می گویند ولی لطفا کمی علمی تر صحبت کنید . اگر هم مطلب علمی نمیدانید بیخود و بی جهت مطلب نگذارید .
    اگر هم بنا به گفتن حرف های عامیانه و مادر بزرگیه که هممون بلدیم . مهم اینه با یک مطلب درست برخورد کنیم و بصورت علمی و با هم فکری چیزی به دانسته هامون افزوده بشه نه اینکه یک مشت مطالب صد تا یک غاز تحویل مردم بدیم .

8. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

یک بار در یک برنامه تلویزیونی مجری خربزه ی اغشته به عسل را خود و بعد هم برنامه اش را هم اجرا کرد.اسنادش هم موجوده(منظورم اسم برنامست)

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

در مورد پنیر خالی که یکی از دوستان گفتن دلیل علمی وجود داره و در موردش تحقیق شده
    علت اینکه میگن کند ذهنی میاره بخاطر وجود تیرامین هست ! ( اونم در صورتی که در مغز تجمع پیدا کنه باعث کند ذهنی میشه )

اما دیگه واقعا مسخرست بعضی چیزا ، کله پاچه با هندوانه !
    یک همچین ترکیبی به اندازه ای مضحکه که حتی اسمش رو هم بزور باید آورد چه برسه به امتحان کردن و بعد هم علت یک بیماری قرارش دادن

یا مثلا خربزه با عسل ! این همه مواد قندی هم زمان ؟ خب اگه خودش مشکل ساز نشه آدم زده میشه اصلا حالش بهم میخوره ..

ترشی با لبنیات ! احتمالا قبلا چون سرکه میریختن توی شیر و میبرید و پنیر میشد فکر کردن تو معده هم اینطوری میشه بعد و از این توهمات .

الان همه رو تشریح کنم ؟

نظر من اینه که اینا یا ریشه در طرز فکر اشتباه و استدلال ها بی منطق دارن
    یا اینکه اونقدر مصر اون دو ماده غذایی دور از ذهن بوده که یکی هم اومده یه بار اسمش رو برده ملت جو گیر شدن گفتن بخوری میمیری

ممنون از توجه شما

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک بار در یک برنامه تلویزیونی مجری خربزه ی اغشته به عسل را خود و بعد هم برنامه اش را هم اجرا کرد.اسنادش هم موجوده(منظورم اسم برنامست)
    من هم این برنامه رو دیدم اگر کسی تلف شده اطلاع بده
    به نظر من هم این مطالب غیر علمی هست

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

یا مثلا خربزه با عسل ! این همه مواد قندی هم زمان ؟ خب اگه خودش مشکل ساز نشه آدم زده میشه اصلا حالش بهم میخوره ..
    منظور از خربزه و عسل اینه که مثلا شما صبحونه عسل با یه چیزی خوردید بعد حواستون نبوده سر سفره خربزه هم بوده از اونم بخورید

میخواستم ببینم فاصله زمانی چقدر باشه مشکل ایجاد نمیشه ؟ ممنون

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

منظور از خربزه و عسل اینه که مثلا شما صبحونه عسل با یه چیزی خوردید بعد حواستون نبوده سر سفره خربزه هم بوده از اونم بخورید

میخواستم ببینم فاصله زمانی چقدر باشه مشکل ایجاد نمیشه ؟ ممنون
    تجربه شخصی من میگه ((این ممکن هست از هر فرد تا فرد دیگه تغییر کنه و یه چیز ثابت نیست)) 15 دقیقه بعدش اگه بخورم چیزیم نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •