سلام دوست عزیز کربی اصلا محدودیت نصب نداره شما تونستی برنامه توش نصب کنی؟
سلام دوست عزیز کربی اصلا محدودیت نصب نداره شما تونستی برنامه توش نصب کنی؟
چرامحدودیت داره فک کنم بالای1مگوپخش نمیکنه من تاحالاهزارتابازی ریختم آخرفقط پرنس پرشیا3روبازکرد
منم corby pro دارم ... منتها اون چیزی که اینجا بحثشو نصب برنامست نه اجرای اون ... به هر حال اگه کسی برای اجرای برنامه هم چیزی میدونه بگه از هر ده تا برنامه یا بازی که تو گوشیم نصب میکنم فقط یکی دو تاش اجرا میشه![]()
هی داد و بیداد
اقا من که بریدم از این گوشی
اه اه اه حالمو بهم زد دیگه طرف سامسونگ نمی رم
اگه نوکیا یا سونی اریکسون بود تا حالا 1000 تا اوستای کار بلد مشکلو حل کرده بودن
برنامه ها نصب می شه ولی درست اجرا نمی شه b3410
دیگه کلافه شدم کسی نمی خوادش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!![]()
کجاش بده تازه ازنوکیاوسونی اریکسون بهتره سونی تواین رنج قیمت گوشی لمسی نداره نوکیم نداره من که ازکوربی راضیم فقط مشکلش دیرلودکردن عکس هاست
دوست عزیز با چه برنامه ای مشکل دارید اینرو بدونید که بعضی از برنامه ها و بازی ها مخصوص یه سری گوشی نوشته میشن و طبیعتا سامسونگ نمیتونه برنامه رو اجرا کنه
بیشتر برنامه های جاوایی رو که نصب می کنم اجرا نمیشه
الان رو یک دیکشنریه ساده هم موندمpmd و saradic رو ریختم اجرا نشد همش مینویسه JAVA error no memory available در حالیکه هم مموری گوشیم 40-50 مگی جا داره هم رو مموری کارت 2-3 گیگ خالیه
منم باخیلی ازبرنامه هااین مشکلودارم
دوست عزیز بنده روی استار که اون هم لمسی هستش برنامه 10 مگی نصب کردم و کار کردم نمیدونم مشکل گوشی شما چیه
از شما فایل jad میخواد؟
من خودمم موندم مشکل چیه من فایل jar و فایل jad رو میریزم تو گوشی برنامه رو نصب میکنم ( محدودیت نداره) بعد که اجرا میکنم همون خطا رو میده و برنامه اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)