چیپست AMD 890GX قویترین گرافیک آنبرد رو دارهکسی نمی دونه دارم بالاترین گرافیک آنبرد چقدره و رو کدام مین برده
البته قویترین گرافیک انبرد هم قدرت زیادی برای اجرای بازی نداره.
چیپست AMD 890GX قویترین گرافیک آنبرد رو دارهکسی نمی دونه دارم بالاترین گرافیک آنبرد چقدره و رو کدام مین برده
البته قویترین گرافیک انبرد هم قدرت زیادی برای اجرای بازی نداره.
زیاد مهم نیست فقط میخوام در حدی باشه که بتونه بازی های خیلی معمولی رو اجرا کنه و در ضمن نمی خوام پول واسه کارت گرافیک بدم . شما چه مادربردی رو پیشنهاد می کنید ؟
Biostar 890GXEشما چه مادربردی رو پیشنهاد می کنید ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی Intel کدوماش بهتره ؟ من یکم با AMD مشکل دارم![]()
سلام حضور اساتید...
از کجا میشه این GTX 460 رو خرید یعنی یه شاپ خوب معرفی کنید در ضمن یه قیمت و مزنده روز هم بگید ببینیم چقدر قراره بیفتیم توی خرج سکته رو از الان بزنیم بهتره. ممنون میشم برند هایی که توی این مایه هستند رو معرفی کنید. چون من یه چیزی در این حد می خوام می خوام یه چیز مصلحتی بخرم. لطفا برای برندهای 1 گیگ و 768 چند تا معرفی کنید همراه با قیمت. تخفیف هم بدید مشتری بشیم دی:
قبلا از زحماتتون کمال تشکر رو دارم... منتظر جوابتون هستم عزیزان
سلام
سلام حضور اساتید...
از کجا میشه این GTX 460 رو خرید یعنی یه شاپ خوب معرفی کنید در ضمن یه قیمت و مزنده روز هم بگید ببینیم چقدر قراره بیفتیم توی خرج سکته رو از الان بزنیم بهتره. ممنون میشم برند هایی که توی این مایه هستند رو معرفی کنید. چون من یه چیزی در این حد می خوام می خوام یه چیز مصلحتی بخرم. لطفا برای برندهای 1 گیگ و 768 چند تا معرفی کنید همراه با قیمت. تخفیف هم بدید مشتری بشیم دی:
قبلا از زحماتتون کمال تشکر رو دارم... منتظر جوابتون هستم عزیزان
اگر خواستید GTX460 بگیرید همین برند ZOTAC کارت رو با قیمت خوبی ارائه میده{برندهای دیگر گرونتر هستند}
و اگر خواستید بیشتر از 300 هزینه کنید کارت 5850 انتخاب سریعتری برایتان خواهد بود.
برند FORCE 3D کارت 5850 رو حدود 310-320 پیدا خواهید کرد.
برای همه کارتهای فوق این پاور کافیست:
MEMONEX SILENT EX LOW NOISE 540W=52
البته بقیه قطعات سیستمتون نباید برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد کنند.
موفق باشید.
حذف شود...
Last edited by HardWare Professor; 01-09-2010 at 01:16. دليل: ارسال دوتایی پست.
فقط براي خريدش بايد اعصاب درست و حسابي داشته باشيد. چون يدفعه فروشنده بهت مي گه 3تا اومد اون هم مشتري داشت بردن !!!سلام
ZOTAC GTX 460 1GB=285
ZOTAC GTX 460 786MB=245
GAINWARD GTX 460 1GB=315
اگر خواستید GTX460 بگیرید همین برند ZOTAC کارت رو با قیمت خوبی ارائه میده{برندهای دیگر گرونتر هستند}
من خودم ZOTAC مدل 1GIG رو به زور تونستم پيدا كنم با قيمت 295 تومن.(قيمتش اين نيست ولي چون كمه گرون مي دن)
GAINWARD هم اول گفت دارم . بعدش مشتري بهتر داشت و پيچوند ! الكي گفت نه اون 465 هست !!
اگر با ATI مشكلي نداري برو همون 5850 رو بخر.
موفق باشيد.![]()
بله بازار گرمی میکنن به قول معروف !!!!!! زبلن دیگه چی فکر کردی![]()
460 بیشتر از 280 تومن نمیارزه ... اگه بودجه به بالای 300 برسه 100% 5850 انتخاب بهتری خواهد بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)